Цитирай Първоначално написано от metaxa
Честно казано и аз мислех така,но не е това.Майка й каза, че не я бият или нещо подобно.Смята, че характерът й е наследен от баба й, но нз...
А ти мислиш ли,че ако я биеха или тормозеха щяха да си признаят?!

А иначе държанието й може да се дължи на много неща ... Аз също не ходя никъде с класа си Просто ги МРАЗЯ!!!Даже на бала няма да отида,но за сметка на това ще вдигна купон,когато завърша,защото знам,че повече НИКОГА няма да ги видя В даскало сме си една групичка от 8 по-отворени момичета и тотално игнорираме останалата част от класа Дори преди Коледа отделно поканихме класната да дойде на заведение с нас На картичката,която беше към подаръка й,най-отдолу написахме XI Г клас (по принцип сме XI Б,но ние не се приемаме като ученици от този клас а и даскалите вече свикнаха с това XI Г ) Аз също бих се деляла от другите ако не бяха тия няколко момичета Просто другите са много по-различни от мен,неприятни са ми и т.н.

А иначе и в нашия клас имаше такова момиче (като това,което описваш) - затворено,не говореше,стоеше си на чина всяко междучасие,постоянно си учеше уроците (защото нямаше,какво друго да прави),но ето,че сега все по-често се движи с нашата групичка
А как успяхме?!Ми отидохме един ден при нея да ни обясни едни задачи по Аналитична химия,които малко не бяхме разбрали От там се заговорихме за класа ни (оказа се,че и тя не понася останалите ),после говорихме за това кой иска да остане в 13 клас,за матурите също говорехме,за образованието ни и т.н.

За всичко си има начини стига наистина да го искате Но определено няма как да й кажете "Айде ела с нас на кафе" (примерно) Тя да дойде и вие да започнете да си говорите вашите неща,а тя да стои,да мълчи и само да ви слуша Трябва постоянно да говорите с нея,да я предразположите и на края всичко ще се оправи
Е естествено пак си остава варианта,в който тя не може да понася класа си А и има доста тийнове (такава бях и аз преди години),които в училище са тихи,не можеш да им чуеш гласа,а извън даскало са в центъра на всеки купон