- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
Така е, и аз го чух за този спор, свързан със Стивън Кинг. Писали го, че й завижда, направо ме заля от смях това!Той от толкова години е писател и всяка книга му е бестселър, натрупал е милиони сигурно, а викат, че завиждал!
![]()
Аз лично съм чела само една негова книга, която е писана в стила, който е използвала Майер, т. е главният герой разказва и виждаме всичко през неговите очи. И какво да ви кажа, сравних я с поредицата "Здрач" и начинът, по който беше написана, надминаваше и "Здрач" и "Хари Потър". Просто ме грабна и съм я чела с такава физиономия![]()
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Кинг е кралят на хорър жанра...Класики като "Мизъри" и "Зеленият път" са даже филмирани..."Рита Хейуърт и Изкуплението Шоушенк" мисля,че също беше негова книга....Първоначално написано от Cryptica
Да, знам, че пише хорър. Този жанр ми харесва само на книги, затова и започнах да го чета. Това лято мисля да си купя и любимата книга на германците - "Парфюм". И тя е хорър и чух, че е много добраПървоначално написано от JustLikeHeaven
![]()
Някак си фантастиката си губи пленителността, ако няма хорър в нея. Освен ако в книгата не пише за друг свят, разбира се.![]()
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Стига сте се карали бре,винаги ще има две мнения.
М/у другото главния много не ми харесва.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
От утре съм само на Стивън Кинг(между другото, мн харесвам хоръри
)
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Cryptica, след последното ти изказване мисля, че или си чела мн малко фантастика, или не знаеш каква фантастика да четеш.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Харесвам филмите за вампири не ме разбирайте погрешно ... просто е много збозен сюжета на тази филмова поредица !
Stephen > all
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Не се карайте бе,бийте се.![]()
Пфу,филма за мен е боза.Чела съм и 4те книги и всички глави от 5тата.Въпросът е там,че не ме впечатлява с нищо.Стефъни се е изхвърлила. "Беше красив до болка."Как да не те напуши смях?
Брутален тъпизъм е последната част. Попаднах в киното поради някакви мизерни обстоятелства против моята воля, но по волята на приятели и познайте к'во...от интерес заспах. Като се събудих на екрана имаше нещо м/у жена и мъж с индиански черти, което в последствие се подстрига и стана вълк. Това схванх от филма. А и имаше двама, които непрекъсното се виждаха, разминаваха и си казваха колко се обичат. Този бълвоч продължи 2 часа, от които 1 проспах. Поне свърших нещо полезно, че иначе трябваше да ме водят към спешното в четвърти километър за психично увредени.![]()
Според мен "здрач" е някакъв гей филм като Александър. Тоя главния герой "Едуард" е гей на гейовете - многократно избиран за гей на годината от редица списания ...
Филма не е лош...Едуард също..но истеричните фенкиии напр ми бъркат в червата
точно .Първоначално написано от chereshkaa
много дразни също:
Обичав те Едууууарддд![]()
![]()
![]()
![]()
не разбраха ,че тва е просто герой.
аз признавам книгата ,филма бива ..
ама тея фенки ми иде да ги пребия някъде .
особенно пък тея с тениска
УХАПИ МЕ![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Актьорите са яки , обаче книгата едвам я изчетох .. то батии ;д "очите са и прекрасни,невероятни,синии .. ляляля " е така на всяка дума ;д ужасяващо еее.. а филма неможах да го изгледам .. 3 пъти го тегля и все до полувината го гледам .. не ми е интересно .. и не знам защо въобще я харесват тая книга бе ;д Хари Потър си е Хари Потър , нищо,че е измислица пак ;д ама определено ме кефи повече , и съм чела книгата с удоволствие .. докато таяя - нямам думии ;д
Че Александър не е лош филм.Първоначално написано от dominating
Или поне така го помня. Мина доста време, от както го гледах.
The blood that binds us ..till death unites us
TWILLIGHT SUCKS!!!
Нямам почти никаква представа за филма или книгата, но нали темата е за това? ITS KRIEG!
Само мислейки си за филма ми се присира
ми като нямаш представа за филма и книгата как го мразишПървоначално написано от StringTheorist
![]()
И филма и книгата къртят. Ай стига сте злобели вече!
Аааа ЕВАЛА , ЕВАЛА , ЕВАЛА! Първата тема за тоя тъп комерсиален "здрач " дето ми харесва ! Хари Потър = Здрач = ЛАЙНА!!!! Да ми ядът дупието всички дето са луди по текиа комерсиални глупости !
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Най-сетне една смислена тема![]()
искам само да отбележа,че все по-често забелязвам,че в много статии за Здрач оплюват Хари Потър,а в нито една статия за Хари не съм виждала да оплюват Здрач...
МОМИЧЕ!