.
Отговор в тема
Страница 23 от 32 ПървиПърви ... 13192021222324252627 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 785
    Така е, и аз го чух за този спор, свързан със Стивън Кинг. Писали го, че й завижда, направо ме заля от смях това! Той от толкова години е писател и всяка книга му е бестселър, натрупал е милиони сигурно, а викат, че завиждал!
    Аз лично съм чела само една негова книга, която е писана в стила, който е използвала Майер, т. е главният герой разказва и виждаме всичко през неговите очи. И какво да ви кажа, сравних я с поредицата "Здрач" и начинът, по който беше написана, надминаваше и "Здрач" и "Хари Потър". Просто ме грабна и съм я чела с такава физиономия
    We are not men
    We are machines that take the breath of life away
    We are not men
    We are pathetic animals who kill to kill
    We are not sane
    We are colluding with the enemy is us
    We are not sane
    We are destroying things we are unfit to touch

Цитирай Първоначално написано от Cryptica
    Така е, и аз го чух за този спор, свързан със Стивън Кинг. Писали го, че й завижда, направо ме заля от смях това! Той от толкова години е писател и всяка книга му е бестселър, натрупал е милиони сигурно, а викат, че завиждал!
    Аз лично съм чела само една негова книга, която е писана в стила, който е използвала Майер, т. е главният герой разказва и виждаме всичко през неговите очи. И какво да ви кажа, сравних я с поредицата "Здрач" и начинът, по който беше написана, надминаваше и "Здрач" и "Хари Потър". Просто ме грабна и съм я чела с такава физиономия
    Кинг е кралят на хорър жанра...Класики като "Мизъри" и "Зеленият път" са даже филмирани..."Рита Хейуърт и Изкуплението Шоушенк" мисля,че също беше негова книга....

Цитирай Първоначално написано от JustLikeHeaven
    Цитирай Първоначално написано от Cryptica
    Кинг е кралят на хорър жанра...Класики като "Мизъри" и "Зеленият път" са даже филмирани..."Рита Хейуърт и Изкуплението Шоушенк" мисля,че също беше негова книга....
    Да, знам, че пише хорър. Този жанр ми харесва само на книги, затова и започнах да го чета. Това лято мисля да си купя и любимата книга на германците - "Парфюм". И тя е хорър и чух, че е много добра
    Някак си фантастиката си губи пленителността, ако няма хорър в нея. Освен ако в книгата не пише за друг свят, разбира се.
    We are not men
    We are machines that take the breath of life away
    We are not men
    We are pathetic animals who kill to kill
    We are not sane
    We are colluding with the enemy is us
    We are not sane
    We are destroying things we are unfit to touch

Стига сте се карали бре,винаги ще има две мнения.

М/у другото главния много не ми харесва.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    Ивагакуре
    От утре съм само на Стивън Кинг (между другото, мн харесвам хоръри )
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Cryptica, след последното ти изказване мисля, че или си чела мн малко фантастика, или не знаеш каква фантастика да четеш.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Харесвам филмите за вампири не ме разбирайте погрешно ... просто е много збозен сюжета на тази филмова поредица !

Stephen > all
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Не се карайте бе,бийте се.
    Пфу,филма за мен е боза.Чела съм и 4те книги и всички глави от 5тата.Въпросът е там,че не ме впечатлява с нищо.Стефъни се е изхвърлила. "Беше красив до болка." Как да не те напуши смях?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Брутален тъпизъм е последната част. Попаднах в киното поради някакви мизерни обстоятелства против моята воля, но по волята на приятели и познайте к'во...от интерес заспах. Като се събудих на екрана имаше нещо м/у жена и мъж с индиански черти, което в последствие се подстрига и стана вълк. Това схванх от филма. А и имаше двама, които непрекъсното се виждаха, разминаваха и си казваха колко се обичат. Този бълвоч продължи 2 часа, от които 1 проспах. Поне свърших нещо полезно, че иначе трябваше да ме водят към спешното в четвърти километър за психично увредени.

Фен Аватара на dominating
    Град
    София
    Според мен "здрач" е някакъв гей филм като Александър. Тоя главния герой "Едуард" е гей на гейовете - многократно избиран за гей на годината от редица списания ...

Филма не е лош...Едуард също..но истеричните фенкиии напр ми бъркат в червата

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК

да живее Сайлър!

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от chereshkaa
    Филма не е лош...Едуард също..но истеричните фенкиии напр ми бъркат в червата
    точно .
    много дразни също:
    Обичав те Едууууарддд
    не разбраха ,че тва е просто герой .
    аз признавам книгата ,филма бива ..
    ама тея фенки ми иде да ги пребия някъде .
    особенно пък тея с тениска
    УХАПИ МЕ
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    София
    Актьорите са яки , обаче книгата едвам я изчетох .. то батии ;д "очите са и прекрасни,невероятни,синии .. ляляля " е така на всяка дума ;д ужасяващо еее .. а филма неможах да го изгледам .. 3 пъти го тегля и все до полувината го гледам .. не ми е интересно .. и не знам защо въобще я харесват тая книга бе ;д Хари Потър си е Хари Потър , нищо,че е измислица пак ;д ама определено ме кефи повече , и съм чела книгата с удоволствие .. докато таяя - нямам думии ;д

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dominating
    Според мен "здрач" е някакъв гей филм като Александър. Тоя главния герой "Едуард" е гей на гейовете - многократно избиран за гей на годината от редица списания ...
    Че Александър не е лош филм.
    Или поне така го помня. Мина доста време, от както го гледах.
    The blood that binds us ..till death unites us

Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Абе нищо му няма на филма. Проблема е у превземките дето се престарават с "Влюбена съм в Едуард " ..

Много вярно
    +1 :P

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    филма си е як бее !

Guest
    TWILLIGHT SUCKS!!!

Нямам почти никаква представа за филма или книгата, но нали темата е за това? ITS KRIEG!

Само мислейки си за филма ми се присира

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от StringTheorist
    TWILLIGHT SUCKS!!!

Нямам почти никаква представа за филма или книгата, но нали темата е за това? ITS KRIEG!
    ми като нямаш представа за филма и книгата как го мразиш

Град
    Пловдив
    И филма и книгата къртят. Ай стига сте злобели вече!

Аааа ЕВАЛА , ЕВАЛА , ЕВАЛА ! Първата тема за тоя тъп комерсиален "здрач " дето ми харесва ! Хари Потър = Здрач = ЛАЙНА!!!! Да ми ядът дупието всички дето са луди по текиа комерсиални глупости !
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Супер фен Аватара на cookie_master
    Най-сетне една смислена тема
    искам само да отбележа,че все по-често забелязвам,че в много статии за Здрач оплюват Хари Потър,а в нито една статия за Хари не съм виждала да оплюват Здрач...
    МОМИЧЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си