.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Въпрос За Чикиите И Още Нещо

И така здравейте.Аз съм на 14 и имам малък проблем.Моля без подигравки щото найстина ше се побъркам.И така проблемът ми е че незнам дали имам семенна течност (сперма) правя чикии и стигам до едно място в което ми е адски яко но нищо не излиза ако мога така да се изразя :P .След като приключи това чувство почва леко да ми омеква и леко ме е гъдел като продължавам да правя чикии .И въпросът ми е ако може някой да ми обясни как да се справя с проблема имал съм сериозни връзки с момичета ( не че това има нещо общо но ..) 10 месеца ходих с бившата си не сме правили секс но я лизах абе беше готино но малко се притеснявам от "недостатъка" който имам . ХЕЛП П.С Моля без подигравки че ми е доста съкс

нямаш никакъв "недостатък". очевидно организма ти още не произвежда семенна течност, което е нормално за 14 годишно дете. с времето всичко ще се нареди.

Град
    В сърцата на хората.
    Ами, бягаи на уролог...Според мен си малък...ама се съмнявам.От кога го практикуваш тоя спорт

2-3 месеца

Град
    В сърцата на хората.
    Цитирай Първоначално написано от QuertyPoP
    2-3 месеца
    Спокойно, тепърва влизаш в спорта,нищо от рас не става

аа да поясниш нямам проблем това ли имаш предвид и ако може някакъв съвет как да разбера дали имам семенна течност

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Значи за да разбереш максимално добре: както каза - имало момент, когато ти става "много яко" - точно в този момент си проличава дали имаш или нямаш. Може би след съвсем малко ще се сдобиеш и ти.. въпреки, че така и не разбрах за какво ти е притрябвала толкова..

Супер фен Аватара на ubuntureload
    олеле жените на 14 се EБAT като разпрани а момците още не знаят кво е да чукаш ръката си... по мое време беше обратното....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    олеле жените на 14 се EБAT като разпрани а момците още не знаят кво е да чукаш ръката си... по мое време беше обратното....
    еми хубаво ще го приема за лична обида ... просто искам да се посъветвам не за друго пиша тая тема а и по въпроса за какво ми е-просто ми е интересно що аз нямам като повечето ми връстници имат .. а смятам себе си за доста развит (телесно , мозъчно-не много )

Re: Въпрос За Чикиите И Още Нещо

Аз съм на 14.10 месеца ходих с бившата си не сме правили секс но я лизах
    O M F G
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Град
    София
    Споко, бе човек, няма страшно. Пък и сега за какво ти е семенна течност - да направиш бебе ли? Не се шашкай толкова

Разпори си ташаците, мое да ти стане по - ясно .

Не се занимавай с момичета ами си продължи детството.Не си насилвай организма да изкарва нещо за което не е готов.

П.П. Същото чустват и 8 годишните момченца открили,че оная им работа може да им доставя удоволствие.
    Йога и мъдрост

И аз да повторя... Нищо ти няма. Абсолютно нормално е и съм абсолютно сигурна в това - може да лъскаш и да свършваш и да нямаш сперма. Спокойно, ако това е единствената причина да не правиш секс, прави си и не се притеснявай. Но това не значи че не ти трябва презерватив!

Фен
    Град
    Plovdiv
    mi ne moga da ti dam tochen otgovor, no nai dobre otidi na urolog

Ами според мен не е нормално... Аз имам още от 13 годишен.Но може той да се развива по-бавно(нямам предвид на разум...)

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    нярича се суха еякулация и за възрастта си е супер нормално и така и не разбрах за кво ти е спрерма (да ставаш баща?) - важно е чувството, а не течността и при мен беше така, когато бях на 10 г/д ( иначе и аз съм на 14 )

batka.. slu6ai sega varqntite sa 2 purviq e .. kakto vika6 ti stiga6 do hubavata 4ast.. 6tom ne si pravil sex.. zna4i na 4ekii go kara6 i kogato si pravi6 4ekii ako slu4ano si pritiska6 topkite ili nqkade okolo tqh.. ili si krastosal krakata ot kef tova e pri4inata az imah su6tiq problem.. ne go pravi !! moje6 da si dokara6 naranqvaniq taka ne se sadirai ot 4ekii dokato ne tekne ne6to.. na 14 godini pri men vsi4ko si be6e tip-top.. no prosto ne pravi takiva raboti dokato svur6va6 da se stiska6.. ili da go izkrivqva6 nadolo ili ne6to takova za6toto kanal4eto se preguva i edin vid go zapu6va6.. drugiq varqnt e da otide6 na orolog kato napravi6 15... uspeh
    Ооо, миа моаа, без теб не моаа, ти иди на завоаа, аз ся ше доаа. Я доаа, я не доаа, ама ако доаа, знаеш кво моаа...

или стигаш до някаде и спираш за това не се ли сетихте просто може да не си свършвал пробвай като свършиш или изобщо ако свършваш да продължиш да биеш с същото темпо

стига сте шашкали пича с философий Просто си е от годините.. рано му е след някой друг месец ше си про.
    Life is not the amout of breaths you take.. its the moments that take your breath away..

Re: Въпрос За Чикиите И Още Нещо

И така здравейте.Аз съм на 14 и имам малък проблем.Моля без подигравки щото найстина ше се побъркам.И така проблемът ми е че незнам дали имам семенна течност (сперма) правя чикии и стигам до едно място в което ми е адски яко но нищо не излиза ако мога така да се изразя :P .След като приключи това чувство почва леко да ми омеква и леко ме е гъдел като продължавам да правя чикии .И въпросът ми е ако може някой да ми обясни как да се справя с проблема имал съм сериозни връзки с момичета ( не че това има нещо общо но ..) 10 месеца ходих с бившата си не сме правили секс но я лизах абе беше готино но малко се притеснявам от "недостатъка" който имам . ХЕЛП П.С Моля без подигравки че ми е доста съкс
    погледни от добрата страна може да лющиш без презерватив
    просто организма ти се развива по-бавно предполагам и за т'ва нямаш такива екстри още

Супер фен Аватара на kosder
    Нищо страшно...Ще чакаш и тва е...
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Пич, виж... и аз на 14 нямах семенна течност! Но повярвай ми, когато блъсках ми беше много по яко от сега, когато имам
    И не се притеснявай, ще имаш! Всичко зависи от пубертета ти, все пак всичко е генетично... :P

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    е на 10 години как да имаш сперма ?

И аз съм на 14 ама не лускам от 2-3 месеца а от 2 клас ама ми дойде спермата преди 2 години ни спокойно течност ще имаш всеки има но при някои няма опции за правене на деца в сцисъл имат някакъв и не им е точно бяла течноста а по светла и е проблем немога да ти го обясня но течност ще имаш тва е ясно просто много късно си почнал да лъскаш
    И ЕДИН ВЪПРОС ТЯ ДУХА ЛИ ТИ ПОНЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си