.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 113
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

За заведенията "Мак Доналдс"

Някой от тук пристстващиите, работил ли е на някоя от заеманите длъжности в това заведение за бързо хранене?
    Ясно ми е, че при работа с кухня е задължително да си с шапка или с вързана коса, но дочух, че в "Мак Доналдс" имало и правило да си без всякакъв вид маникюр !? Защо? Дори на касиерите забранено с маникюр ?! Защо?

Който е работил, би ли ми казал на какво работно време е бил и какво е било заплащането му средно на час ?

Благодаря за отделеното време.

Град
    Инкогнито
    Аз доколкто знам през известно време се мените ту каса ту кухня и т.н За цената имало някакви значи около 2 и 50 било на час или 3 не помня

Почти съм сигурен, че освен без маникюр трябва да си и без каквито и да е украшения - правило не само на тях, но и на Дънкин Донътс, КФС и прочие тип заведения.

Ама ако планираш да бачкаш там потърси нещо друго - супер стрес и треска е, а е пълна мизерия откъм заплащане.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на EarthShaker
    даже 1 уиски не могат да предложат... ни ги бивъ

Град
    Shinigamiville
    ем то се учи тва че неможеш да си с маникюр ,да имаш всякакви гривни и пръстени ... трябва да си с вързана коса... учим го по ОФК ( тоха) Организация и Функция на кухнята :Д ... има куп изисквания в така наречените ЗХР - заведения за хранене и развлечение

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    даже 1 уиски не могат да предложат... ни ги бивъ
    fast food уиски...
    Raise your fist!

Голям фен
    Град
    Констанц
    не си заслужава стреса.......... , а ако не се лъжа маникюр, бижута и т.н не са разрешени заради хигената, все пак пипаш храна , а под маникюра ти колкото и да е чист не можеш да дезинфекцираш....
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Почти съм сигурен, че освен без маникюр трябва да си и без каквито и да е украшения - правило не само на тях, но и на Дънкин Донътс, КФС и прочие тип заведения.

Ама ако планираш да бачкаш там потърси нещо друго - супер стрес и треска е, а е пълна мизерия откъм заплащане.
    Шефа на някои от нашите мак доналдсИ му обяснявал на татИ, че много се били съобразявали с ученици относно смените. Вика, че днес може да бачкаш 4 часа (минимум), утре да решиш 6 и т.н. и на тати тва му харесало.

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    За цената имало някакви значи около 2 и 50 било на час или 3 не помня
    Тати вика, че първоначално си на 3 - 3 и нещо на час, после можело да стигне и 5лв.

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Ама ако планираш да бачкаш там потърси нещо друго - супер стрес и треска е
    в кво се изразява стреса и треската? Бая стресирано дете съм, та дано да не е нещо, което наистина би ме уплашило

EarthShaker, поне няма да гледам сеир на пияни чичковци и младежи

Та тази информация, която имам, ви питам дали наистина е така, защото първо часовото време го бива като за мен, въпросния макдоналдс ми е екстра (и пеша мога да стигам до там за кратко време), а сервитьорка някак си не ми се работи, нито пък се сещам за някаква друга подходяща работа за мен
    всеки ден следя обявите в интернет, ама.. не знам и аз

А някой драг съворумец от скъпия ми и роден град не предлага ли нещо по-добре, бе???

Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    не си заслужава стресът.......... , а ако не се лъжа маникюр, бижута и т.н не са разрешени заради хигената, все пак пипаш храна , а под маникюра ти колкото и да е чист не можеш да дезинфекцираш....
    хахахах, едно време като бачках при братовчед ми в неговото заведение не ми е правел забележка за маникюра, макар и сама да съм се усещала. Само ме гледаше с един тъп поглед и се чудеше как се живее с толкова дълги нокти
    Иначе тва е друга тема, че бях на студената кухня и като правех салати и на идея си нямате що сирене изкарвах след работа изпод ноктите си

Ама, са, харабия, почвате д аме плашете с тоя стрес, бе?!
    Кво, пък, чак, пък, толкова е?!?!!

Град
    Инкогнито
    Еми преди 1 година беше към 2 и 50 - 3 и моята позната която бачкаше взимаше към 700 лв

Навсякъде в кухните е забранен маникюра.
    Щото е нехигиченично и се събира мръсотия под него.

Там ще ти спукат г*за от бачкане.
    Ще има много голям ред, няма волности, почивки за пушене и прочие.

Бях чувал, че има обучение и ще учат как да правиш повече оборот с предлагане и прочие.

Не е лека работата. Като заплащане не знам, би трябвало да е добро.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    няма волности, почивки за пушене
    Идеално. Тамън си търся поводи да спра цигарите.

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    ще учат как да правиш повече оборот с предлагане
    Тамън съм се насочила към пиарството.

Благодаря ви, милички.
    Ще има и за вас по едно кафенце.

Няма да приема.
    Грешка им бе да се състезават с маникюра ми.
    Не ги бива.

искаха да ме вкарват в макдоналдс в Пловдив и ми казаха следните хави. Ще пропусна специфично момчешките и ще мина направо на заплащането което е 2.40 / ако не се лъжа / или 2.50 за първите 6 месеца през които си на обучителен / изпитателен / период. После след тези 6 месеца започва да ти се вдига статута и съответно заплащането. Този тип с който аз говорех работи от 6 години и взима мисля че 5 лв на час ... Стреса се изразява в това да обслужваш няколко хиляди клиента на ден, да им се усмихваш, да се отнасят с теб като с лайно, да ги занимаваш с глупости, да си учтива, да носиш тъпа униформа, да гледаш тъпи дебели хора как се тъпчат с нездравословна храна и etc... Смятам че в мак доналдс става за работа за хора, които са некадърни и необразовани / не се иска много да миеш или да пържиш картофи... / и нямат изисквания за образованието...
    Плюс това държат адски много на външния вид... От мен искаха да се бръсна секи ден за 2.50 на час, да се подстрижа и още куп тъпотии...
    А когато след като ми изброй всички изисквания и ми каза че ми излизат 300-400 лева чисти така му се изсмях и си тръгнах...
    Сама смятай дали искаш да работиш там
    An Evil Man

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Кажи в кой МакДоналдс ще работиш да дойда да си купя един мактост
    The Spark

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    искаха да ме вкарват в макдоналдс в Пловдив и ми казаха следните хави. Ще пропусна специфично момчешките и ще мина направо на заплащането което е 2.40 / ако не се лъжа / или 2.50 за първите 6 месеца през които си на обучителен / изпитателен / период. После след тези 6 месеца започва да ти се вдига статута и съответно заплащането. Този тип с който аз говорех работи от 6 години и взима мисля че 5 лв на час ... Стреса се изразява в това да обслужваш няколко хиляди клиента на ден, да им се усмихваш, да се отнасят с теб като с лайно, да ги занимаваш с глупости, да си учтива, да носиш тъпа униформа, да гледаш тъпи дебели хора как се тъпчат с нездравословна храна и etc... Смятам че в мак доналдс става за работа за хора, които са некадърни и необразовани / не се иска много да миеш или да пържиш картофи... / и нямат изисквания за образованието...
    Плюс това държат адски много на външния вид... От мен искаха да се бръсна секи ден за 2.50 на час, да се подстрижа и още куп тъпотии...
    А когато след като ми изброй всички изисквания и ми каза че ми излизат 300-400 лева чисти така му се изсмях и си тръгнах...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    да се бръснеш и да се постригваш е тъпотия?

е,издаде се какъв ретард и клошар си
    По - клошарско е да си 1 номер .. като пандизчия!!!

Хората, които се подстригват много късо не могат да си подържат косата и нямат хубава такава!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Wonderland
    Че то заплащането е смешно,трябва да си мазохист да работиш под такъв стрес за 3 лв на час..............

леле,как ми се прияде гадна джънк фууд

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    да се бръснеш и да се постригваш е тъпотия?

е,издаде се какъв ретард и клошар си

Ами тъпо е да се бръснеш всяка сутрин, когато можеш да го правиш през няколко дена... Ти бръснеш ли се всяка сутрин ?!? Искам да ми отговориш на въпроса
    Подстригването... Искат задължително адски къса коса... Тогава се бях зарибил да си пускам дълга коса и ДА тъпо е, някакъв олигофрен да определя как трябва да изглеждаш и да си слага високи критерии за 2.50 на час...

А за ретард и клош не можеш да ме барнеш въобще... това са определения които въобще не ми прилягат... все пак нека се сетя как беше... ДОИП
    An Evil Man

Забелязал съм, че в МакДоналдс работят изключителни олигофрени.
    Понякога ми става лошо докато ми взимат поръчката.
    В Мола има едно момиче (на такова мяза), едвам се подава зад касата, през цялото време те зяпа с изцъклените си очи и се зъби. Знам, че не е хубаво да се присмивам, но тва е ебаси култовия герой.

Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Забелязал съм, че в МакДоналдс работят изключителни олигофрени.
    Понякога ми става лошо докато ми взимат поръчката.
    В Мола има едно момиче (на такова мяза), едвам се подава зад касата, през цялото време те зяпа с изцъклените си очи и се зъби. Знам, че не е хубаво да се присмивам, но тва е ебаси култовия герой.

Тва е шото не си попадал на височката, руса женица на средна възраст, на която като й кажеш нещо, те гледа се едно всеки момент ще се разсмее, защото е с някви психични отклонениня и седи така 5 минути и накрая повтаря, което си казал с въпросителна интонация, ти казваш "да" и тя "ок" и го маркира. След което схемата се повтаря и с другите ти поръчки. При нея тряа си поръчваш едно нещо, ако може... Накрая аз забравям кво искам, докато тя разбере.. много е зле, горката...

Просто от такива хора имат нужда там... не е нужно да имаш 3 висши... дори може да не знаеш азбуката и пак ще те вземат... просто им излиза по-изгодно да лъжат глупавите, да им вършат работата за стотинки... А и в сравнение с оборота който се реализира от един работник / средно / заплащането му е адски ниско...
    An Evil Man

Е то не е задължително да си глупав, задължителното по-скоро е да ти трябва няква работа с колкото и ниско заплащане да е. ПЪк и ако един не се съгласи да работи там, има още 3-ма, които ще се съгласят.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    На окръжна един бачка с дълга коса.

И има една жена с брада..

Да не говорим, че понякога имам чувството, че майонезата в бургера е направена с гнойни секрети от лицето на някой комедон от кухнята.... или по- лошо!

Цитирай Първоначално написано от Decu

И има една жена с брада..

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Беше меко казано отвратителна.. Сигурно вече я няма де. Чудя се дори как са я взели.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си