- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За заведенията "Мак Доналдс"
плюете, ама повечето от вас ходят там, или ядат дюнери от мизерни закусвални, знам че някой ще каже аз не, затова казвам ПОВЕЧЕТО, не визирам никой!
![]()
Raise your fist!
Не ям боклуци!Един път съм ходила,защото ситуацията го налагаше.
епа аз ходя в зависимост - може веднъж на два месеца, може три пъти за един. но всеки ден, през ден, или всяка седмица - ц.Първоначално написано от MostHated
дюнерите ги не харесвам, след като един ми засили апендисита след т'ва. Викинг бургер му е мамата, там са стабилна работа![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
проблема е, че доста са Fast Food Generation
аз не съм ял хамбургер вече 3-4 месеца... ( и не само хамбургери , говоря за закуски, като баници, пирожки, понички , вафли )
Raise your fist!
Каквото и да си говорим Burger King е сууууууууууупер вкусно!!!
Saatana vittu perkele hate crew!
Каза човека, който се разбива да яде там и то в ненормални количества!Първоначално написано от StayFly
МакСъкс трябва да се казва заведението ... а ако Деси отиде да бачка в доналдса ше я усмъртя!!! Но преди това ще я повозя с колата ....![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Да не говорим за колата в МакГъз слагат до половината кола и другата половина лед и за това колата никога не свършва![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Аз съм чувал жаби в McSux![]()
![]()
лятото
![]()
![]()
![]()
aaaa...! Викинг Бургер ги бяха писали преди, че се празнели в соса на дюнера, а ми и бяха казвали прди това, оттогава не стъпвам! а като си помисля колко дюнери сме изяли тамПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
А ето и до какво води прекаленото ядене на МакДонълд'с:
1.Хипертония
2.Коронарно сърдечно заболяване
3.Инсулт
4.Жлъчна болест
5.Остеоартрит
6.Задушаване
7.Дихателни проблеми
8.Рак на матката, рак на гърдата, простатата и дебелото черво
9.Дислипидемия
10.Стеатохепатит
11.Разистентност към инсулин
12.Астма
13.Хиперурицемия
14.Вузпроизводителни аномалий
15.Кисти в яйчниците
16.Безплодие
17.Старически диабет
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
+1 Мактост-а е The best of the Best !Първоначално написано от 5StaR
![]()
Мактост-а наподобява студентският сандвич .. малко е като филия хляб между две филии хляб!Първоначално написано от LiLGrizzly
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
филия между две други филии, зачи общо 3 филии леб една до друга или залЕпени с ...?![]()
абе аз дюнерите отвсякъде съм ги отказал, обаче точно във Викинга сигурен ли си? Изключително стабилно заведение от такъв тип е, спазват хигиена и продавачите всъщност са съвсем нормални хора, контактувал съм с тях. Точно оттам най-малко вероятно ми се вижда...Първоначално написано от XY
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ами то се разшумя, беше преди 4 години някъде, бяха ги хванали, не би трябвало да продължават, а и за соса на дюнера ставаше въпрос, не за сандвичите
Иначе и тогава си сизглеждаха редовни продавачите, но тея неща на челото не ги пише, аз какви брутални случаи за сервитьорки знам, ще си носиш храна и пиене от вкъщи![]()
ахм, има едни гръцки "видове" дюнери - гироси. имах едно до даскало, супер вкусно беше, и салатите, които ги правеха там си бяха горе-долу като домашно приготвена салатка. не някакъв изпомачкан и 1000дневен микс между умрели кисели краставици и увяхнали картофи.
в една безобразна статия пишеше, че в един дюнер има 1 чаша олио, явно мазното се ослажда..мммм
а за празненето и аз се замислях...те по маса сос правят на ден - откъде толкова материал?![]()
Не знам какво толкова му се кефите на макдоналдс.
Бахти безвкусното ми е.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Аз пък предпочитам тройка кебапчета със салата и биричка.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Никъде не съм написал "не яжте там, ше умрете", за да се правиш на остроумен с подобни изцепки. Ям каквото си искам и по колкото си искам. Освен това не съм стъпвал там близо 2 месеца, но ти няма как да знаеш, защото си се покрил като мишка и не може ме да ти види ме очите.Първоначално написано от InitialD
Просто повече, не искам да ми говориш по каквито и да е поводи.
П.П. Деси, спокойно. Има вероятност да не издържиш и да се усмъртиш сама от бабешкото му каране.
То има някакъв гръцки фуст фууд на Раковски. Някой да хапвал там?
Принципно избягвам да се храня в такъв род заведения, много ми се лепи всичко просто.
Абе какво ви е мнението за Мимас?
Мимас..![]()
не харесвам Мимас.
над цените средните са, а всъщност не е да са кой знае колко по-големи предлаганите им продукти, нито кой знае колко божествено вкусни.