.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 113
    Град
    L.A. \ Moscow
    плюете, ама повечето от вас ходят там, или ядат дюнери от мизерни закусвални, знам че някой ще каже аз не, затова казвам ПОВЕЧЕТО, не визирам никой!
    Raise your fist!

Град
    Wonderland
    Не ям боклуци!Един път съм ходила,защото ситуацията го налагаше.

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    плюете, ама повечето от вас ходят там, или ядат дюнери от мизерни закусвални, знам че някой ще каже аз не, затова казвам ПОВЕЧЕТО, не визирам никой!
    епа аз ходя в зависимост - може веднъж на два месеца, може три пъти за един. но всеки ден, през ден, или всяка седмица - ц.

дюнерите ги не харесвам, след като един ми засили апендисита след т'ва. Викинг бургер му е мамата, там са стабилна работа
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    L.A. \ Moscow
    проблема е, че доста са Fast Food Generation
    аз не съм ял хамбургер вече 3-4 месеца... ( и не само хамбургери , говоря за закуски, като баници, пирожки, понички , вафли )
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Каквото и да си говорим Burger King е сууууууууууупер вкусно!!!

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Да не говорим, че понякога имам чувството, че майонезата в бургера е направена с гнойни секрети от лицето на някой комедон от кухнята.... или по- лошо!
    Каза човека, който се разбива да яде там и то в ненормални количества!

МакСъкс трябва да се казва заведението ... а ако Деси отиде да бачка в доналдса ше я усмъртя!!! Но преди това ще я повозя с колата ....
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Голям фен Аватара на scyLLa
    Да не говорим за колата в МакГъз слагат до половината кола и другата половина лед и за това колата никога не свършва
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Аз съм чувал жаби в McSux лятото

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    епа аз ходя в зависимост - може веднъж на два месеца, може три пъти за един. но всеки ден, през ден, или всяка седмица - ц.

дюнерите ги не харесвам, след като един ми засили апендисита след т'ва. Викинг бургер му е мамата, там са стабилна работа
    aaaa...! Викинг Бургер ги бяха писали преди, че се празнели в соса на дюнера, а ми и бяха казвали прди това, оттогава не стъпвам! а като си помисля колко дюнери сме изяли там

Голям фен Аватара на scyLLa
    А ето и до какво води прекаленото ядене на МакДонълд'с:
    1.Хипертония
    2.Коронарно сърдечно заболяване
    3.Инсулт
    4.Жлъчна болест
    5.Остеоартрит
    6.Задушаване
    7.Дихателни проблеми
    8.Рак на матката, рак на гърдата, простатата и дебелото черво
    9.Дислипидемия
    10.Стеатохепатит
    11.Разистентност към инсулин
    12.Астма
    13.Хиперурицемия
    14.Вузпроизводителни аномалий
    15.Кисти в яйчниците
    16.Безплодие
    17.Старически диабет
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Кажи в кой МакДоналдс ще работиш да дойда да си купя един мактост
    +1 Мактост-а е The best of the Best !

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Кажи в кой МакДоналдс ще работиш да дойда да си купя един мактост
    +1 Мактост-а е The best of the Best !
    Мактост-а наподобява студентският сандвич .. малко е като филия хляб между две филии хляб!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

филия между две други филии, зачи общо 3 филии леб една до друга или залЕпени с ...?

Цитирай Първоначално написано от XY
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm

aaaa...! Викинг Бургер ги бяха писали преди, че се празнели в соса на дюнера, а ми и бяха казвали прди това, оттогава не стъпвам! а като си помисля колко дюнери сме изяли там
    абе аз дюнерите отвсякъде съм ги отказал, обаче точно във Викинга сигурен ли си? Изключително стабилно заведение от такъв тип е, спазват хигиена и продавачите всъщност са съвсем нормални хора, контактувал съм с тях. Точно оттам най-малко вероятно ми се вижда...
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

ами то се разшумя, беше преди 4 години някъде, бяха ги хванали, не би трябвало да продължават, а и за соса на дюнера ставаше въпрос, не за сандвичите
    Иначе и тогава си сизглеждаха редовни продавачите, но тея неща на челото не ги пише, аз какви брутални случаи за сервитьорки знам, ще си носиш храна и пиене от вкъщи

ахм, има едни гръцки "видове" дюнери - гироси. имах едно до даскало, супер вкусно беше, и салатите, които ги правеха там си бяха горе-долу като домашно приготвена салатка. не някакъв изпомачкан и 1000дневен микс между умрели кисели краставици и увяхнали картофи.

в една безобразна статия пишеше, че в един дюнер има 1 чаша олио, явно мазното се ослажда..мммм
    а за празненето и аз се замислях...те по маса сос правят на ден - откъде толкова материал?

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Не знам какво толкова му се кефите на макдоналдс.

Бахти безвкусното ми е.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Не знам какво толкова му се кефите на макдоналдс.

Бахти безвкусното ми е.
    да,и аз предпочитам KFC

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Аз пък предпочитам тройка кебапчета със салата и биричка.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Цитирай Първоначално написано от InitialD
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Да не говорим, че понякога имам чувството, че майонезата в бургера е направена с гнойни секрети от лицето на някой комедон от кухнята.... или по- лошо!
    Каза човека, който се разбива да яде там и то в ненормални количества!

МакСъкс трябва да се казва заведението ... а ако Деси отиде да бачка в доналдса ше я усмъртя!!! Но преди това ще я повозя с колата ....
    Никъде не съм написал "не яжте там, ше умрете", за да се правиш на остроумен с подобни изцепки. Ям каквото си искам и по колкото си искам. Освен това не съм стъпвал там близо 2 месеца, но ти няма как да знаеш, защото си се покрил като мишка и не може ме да ти види ме очите.
    Просто повече, не искам да ми говориш по каквито и да е поводи.

П.П. Деси, спокойно. Има вероятност да не издържиш и да се усмъртиш сама от бабешкото му каране.

Мега фен
    Град
    София
    То има някакъв гръцки фуст фууд на Раковски. Някой да хапвал там?

Принципно избягвам да се храня в такъв род заведения, много ми се лепи всичко просто.

Абе какво ви е мнението за Мимас?

Мимас..

не харесвам Мимас.

над цените средните са, а всъщност не е да са кой знае колко по-големи предлаганите им продукти, нито кой знае колко божествено вкусни.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    И мен не ме кефят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си