- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За заведенията "Мак Доналдс"
сега мога 19 дюнера да изям...
Raise your fist!
Поръчка в столично заведение:Първоначално написано от SofiaRegularCunt
1. "За мени ена селска салата с голяма наливна Каминица."
2. "А за мениии... абе ко да си зема Шопска или Овчарска?"
1. "Шопската е гадна, зими си Овчарска."
2. "Ми добрье, искам ена Овчарска салатка с голяма Каминица."
Поне знаят кво им приляга да ядат.
тва беше грубо!Първоначално написано от StayFly
![]()
![]()
![]()
Raise your fist!
аз имам приятелка която работеше в мак доналдс
вика , че е пълна мизерия и само някакви химий са
били тия храни и няма време да излезне или ако има
време предпочита да си почива
т'ва е супер умора цял ден на крака
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Макдоналдс е престижна компания с добра работна организация. Само най-кадърните и амбицирани млади хора, които искат да се реализират в живота си работят там.
Слава на капитализма!
П.С. И храната е отлична. Ям там поне веднъж седмично.
"Evil is powerless, if the good are unafraid."
- Ronald Reagan, 1981
Значи наистина ще мога след като завърша висшето си образование да работя на касата на макдоналдс?!?!?!? О, Боже!!!!!!Първоначално написано от democratos
I dream came trueeee!
![]()
И накъде повече можеш да се развиеш от това да станеш мениджър? Не най-кадърните, а най-глупавичките - онези без образование и с грозен външен вид, които никъде другаде не могат да прокопсат развиват кариера там.Първоначално написано от democratos
П.С. Да, поне може да се признае, че храната не е лоша.
Кажи ми само че си фейк профил, моля теПървоначално написано от democratos
![]()
Жалко наистина, че съм некадърна и никога няма да достигна нужното ниво, за да работя в такова изискано заведение като Мак доналдс.
Разби ми мечтите ;(
Жалко и, че ирония за теб е непозната дума.Първоначално написано от zloto
Виждала съм достатъчно мнения на този потребител. Той наистина се прехласва по всичко американско, било то и мазна затлъстяваща храна. Просто не си помислих, че може да е ирония. Трябва целият му профил да е създаден с цел гавра, иначе не си го обяснявам![]()
Той е истински капиталист, и не се шегува. Само че се чудя защо? Явно или има много пари, или притежава качества да ги направи![]()
Ама нали знаете, ако утре остане на улицата, ше се моли да дойде комунизма, че да го приберат някъде![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
^ Напълно съм съгласна.
Ето една видео, което е подходящо сега
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4IGtDPG4UfI[/youtube]
Сигурно и работиш там, за тва говориш така.Първоначално написано от democratos
Ти си ебати гадняра!!!Първоначално написано от StayFly
Това за 2 месеца е долна лъжа що лъжеш хората!!! От последният път не са минали 2 месеца пък кво ще да става!
Пък и се сети на къде се беше запътил като се видяхме в понеделника!![]()
А това за шофирането ми ... ти с колко искаш да карам като постоянно ми отваряш вратите в движение!!!?? Или може би искаш да карам като момчето с Хондата та да свършва в х-л Филипс?!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Бати якотоПървоначално написано от InitialD
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам ъпчета и зелени ръчички (каквото и да значат)!Нали сега е модерно!Първоначално написано от afterforever
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Аз така карам ... ама на някои не им харесва!Първоначално написано от Raybeez
Искаш ли да поговорим за проблемите вкъщи?![]()
na makdonalds hubavoto mu e makflyrito s mnoooogo kakao
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Имаш проблеми вкъщи !??!Първоначално написано от afterforever
Горкият!
Тряа да пусна тема...
Към Дивака?Първоначално написано от InitialD
Отварям ги, защото искам да сляза и да продължа пеша. Обаче винаги забравям да си махна колана.Първоначално написано от InitialD
А Иво няма смисъл да го коментираме. Отзад на шофьорската му книжка няма категории, а само един надпис "Самоубиец".
Между другото един съвет! Не се качвай никога, ама никога вече при другия рейсър с Голфа. Не ме питай, защо, достатъчно е, че аз ти го казвам.
По темата: к у р за макдоналдс
Въпрос:Първоначално написано от StayFly
Кой е другият рейсър с Голфа!?!![]()
Кой е работил в McDonalds, за да ми даде малко инфо за работата там ?
И ако може да ми кажете как сте кандидатствали за работата, защото аз си пуснах кандидатурата по интернет от сайта им но няма напредък.
P.S На 16 съм и си търся работа след даскало![]()