- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За заведенията "Мак Доналдс"
Брато, ти въобще прочетели тая тема?
Да. Ама нямам друг избор !?
- Имаш, кви са ти оценките в училище?
Не знам досега какво е писано, ама пък мен да ми бъркат в храната с пръсти с маникюр ми се струва ужасно, дори не се замислям... Където и да работиш, където се дава храна или е медицинско обслужване нямаш просто право да си с лак или маникюр, разбира се. Под дългите нокти се събират милиони бактерии и вируси, а самият лак к'во остава да се люпне в на някой картофите 0.0.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Звезда, в мола ше отварят Син Сити, ходи там набарай връзки за нещо.
Ами успеха за първия срок в 9-ти клас ми е 5,66 . Зимам няква мизерна стипендия от 20 лева на месец. Но какво общо има това ?Първоначално написано от afterforever
Кво ви става бе, на по 16 в 9. клас... Аз на 16 бях в 11. клас.![]()
Адски мизерно е да работиш за 2 и 50 на час.
Иначе е МНОГО вкусно, но и много вредно
![]()
Почти на 16 съм (още 1 месец). И е нормално защото съм тръгнал когато трябва и не съм преповтарял ( да чукна на дърво ) . Ти може би си тръгнал по-рано с 1 годинаПървоначално написано от afterforever
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
и аз така съм чувала
УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!
Значи ето попринцип как почти всички "Fast Food" ресторанти бачкат.Първоначално написано от cherinka
Работата ти се състои от 3 неща, касиер, чистач, и готвач. Правиш каквото ти кажат там, не можеш да избираш.
Като касиер, приготви се за мн нерви и мн заядки от страна на мениджъра ти както и от тълпата от гладни и нервни хора.
Ако искаш да знаеш кавко е да си готвач в макдоналдс, виж пичовете в дюнерджииницата остреща. Мн бързо ще намразиш всякаква храна която има нещо общо с макдоналдс.
За чистенето, лесна работа стига да не бачкаш в голям Макдоналдс. Просто се приготви да чистиш 2 етажа, прозорци, пещи хладилници т.н.
Но все пак тряа се знае че независимо какво това ПАК Е РАБОТА и все пак си заслужава ако ти трябва бачкане спешно.
Бахти тъпия подпис имам
Радвам се за тях, жалко че аз за съвсем друго говоря. Горещината, работата на бързи обороти и т.н. се срещат и на двете места.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Бахти тъпия подпис имам
гнъсноПървоначално написано от cherinka
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !