.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 113 от общо 113
    Брато, ти въобще прочетели тая тема?

Да. Ама нямам друг избор !?

- Имаш, кви са ти оценките в училище?

Не знам досега какво е писано, ама пък мен да ми бъркат в храната с пръсти с маникюр ми се струва ужасно, дори не се замислям... Където и да работиш, където се дава храна или е медицинско обслужване нямаш просто право да си с лак или маникюр, разбира се. Под дългите нокти се събират милиони бактерии и вируси, а самият лак к'во остава да се люпне в на някой картофите 0.0.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    между две женски бедра....
    Звезда, в мола ше отварят Син Сити, ходи там набарай връзки за нещо.

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    - Имаш, кви са ти оценките в училище?
    Ами успеха за първия срок в 9-ти клас ми е 5,66 . Зимам няква мизерна стипендия от 20 лева на месец. Но какво общо има това ?

Кво ви става бе, на по 16 в 9. клас... Аз на 16 бях в 11. клас.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Адски мизерно е да работиш за 2 и 50 на час.
    Иначе е МНОГО вкусно , но и много вредно

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Кво ви става бе, на по 16 в 9. клас... Аз на 16 бях в 11. клас.
    Почти на 16 съм (още 1 месец). И е нормално защото съм тръгнал когато трябва и не съм преповтарял ( да чукна на дърво ) . Ти може би си тръгнал по-рано с 1 година

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Почти съм сигурен, че освен без маникюр трябва да си и без каквито и да е украшения - правило не само на тях, но и на Дънкин Донътс, КФС и прочие тип заведения.

Ама ако планираш да бачкаш там потърси нещо друго - супер стрес и треска е, а е пълна мизерия откъм заплащане.

и аз така съм чувала
    УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
    ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!

Re: За заведенията "Мак Доналдс"

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Някой от тук пристстващиите, работил ли е на някоя от заеманите длъжности в това заведение за бързо хранене?
    Ясно ми е, че при работа с кухня е задължително да си с шапка или с вързана коса, но дочух, че в "Мак Доналдс" имало и правило да си без всякакъв вид маникюр !? Защо? Дори на касиерите забранено с маникюр ?! Защо?

Който е работил, би ли ми казал на какво работно време е бил и какво е било заплащането му средно на час ?

Благодаря за отделеното време.
    Значи ето попринцип как почти всички "Fast Food" ресторанти бачкат.

Работата ти се състои от 3 неща, касиер, чистач, и готвач. Правиш каквото ти кажат там, не можеш да избираш.

Като касиер, приготви се за мн нерви и мн заядки от страна на мениджъра ти както и от тълпата от гладни и нервни хора.

Ако искаш да знаеш кавко е да си готвач в макдоналдс, виж пичовете в дюнерджииницата остреща. Мн бързо ще намразиш всякаква храна която има нещо общо с макдоналдс.

За чистенето, лесна работа стига да не бачкаш в голям Макдоналдс. Просто се приготви да чистиш 2 етажа, прозорци, пещи хладилници т.н.

Но все пак тряа се знае че независимо какво това ПАК Е РАБОТА и все пак си заслужава ако ти трябва бачкане спешно.
    Бахти тъпия подпис имам

Re: За заведенията "Мак Доналдс"

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от LudoMlado
    Ако искаш да знаеш кавко е да си готвач в макдоналдс, виж пичовете в дюнерджииницата остреща. Мн бързо ще намразиш всякаква храна която има нещо общо с макдоналдс.
    мога да ти кажа,че дюнерджиите вадят доста добри пари,особено ако се справят добре...
    едно 45-50лв на ден си ги правят. не са много професиите в България,камо ли пък тези без професионално образование (или висше),с които се изкарват такива пари... да не кажа,че няма други такива.
    Радвам се за тях, жалко че аз за съвсем друго говоря. Горещината, работата на бързи обороти и т.н. се срещат и на двете места.
    Бахти тъпия подпис имам

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Иначе тва е друга тема, че бях на студената кухня и като правех салати и на идея си нямате що сирене изкарвах след работа изпод ноктите си [/b]
    гнъсно
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си