Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
Почти съм сигурен, че освен без маникюр трябва да си и без каквито и да е украшения - правило не само на тях, но и на Дънкин Донътс, КФС и прочие тип заведения.

Ама ако планираш да бачкаш там потърси нещо друго - супер стрес и треска е, а е пълна мизерия откъм заплащане.
Шефа на някои от нашите мак доналдсИ му обяснявал на татИ, че много се били съобразявали с ученици относно смените. Вика, че днес може да бачкаш 4 часа (минимум), утре да решиш 6 и т.н. и на тати тва му харесало.

Цитирай Първоначално написано от Jesus
За цената имало някакви значи около 2 и 50 било на час или 3 не помня
Тати вика, че първоначално си на 3 - 3 и нещо на час, после можело да стигне и 5лв.

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
Ама ако планираш да бачкаш там потърси нещо друго - супер стрес и треска е
в кво се изразява стреса и треската? Бая стресирано дете съм, та дано да не е нещо, което наистина би ме уплашило

EarthShaker, поне няма да гледам сеир на пияни чичковци и младежи

Та тази информация, която имам, ви питам дали наистина е така, защото първо часовото време го бива като за мен, въпросния макдоналдс ми е екстра (и пеша мога да стигам до там за кратко време), а сервитьорка някак си не ми се работи, нито пък се сещам за някаква друга подходяща работа за мен
всеки ден следя обявите в интернет, ама.. не знам и аз

А някой драг съворумец от скъпия ми и роден град не предлага ли нещо по-добре, бе???

Цитирай Първоначално написано от Water_lili
не си заслужава стресът.......... , а ако не се лъжа маникюр, бижута и т.н не са разрешени заради хигената, все пак пипаш храна , а под маникюра ти колкото и да е чист не можеш да дезинфекцираш....
хахахах, едно време като бачках при братовчед ми в неговото заведение не ми е правел забележка за маникюра, макар и сама да съм се усещала. Само ме гледаше с един тъп поглед и се чудеше как се живее с толкова дълги нокти
Иначе тва е друга тема, че бях на студената кухня и като правех салати и на идея си нямате що сирене изкарвах след работа изпод ноктите си

Ама, са, харабия, почвате д аме плашете с тоя стрес, бе?!
Кво, пък, чак, пък, толкова е?!?!!