Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Цитирай Първоначално написано от mitkom89
искаха да ме вкарват в макдоналдс в Пловдив и ми казаха следните хави. Ще пропусна специфично момчешките и ще мина направо на заплащането което е 2.40 / ако не се лъжа / или 2.50 за първите 6 месеца през които си на обучителен / изпитателен / период. После след тези 6 месеца започва да ти се вдига статута и съответно заплащането. Този тип с който аз говорех работи от 6 години и взима мисля че 5 лв на час ... Стреса се изразява в това да обслужваш няколко хиляди клиента на ден, да им се усмихваш, да се отнасят с теб като с лайно, да ги занимаваш с глупости, да си учтива, да носиш тъпа униформа, да гледаш тъпи дебели хора как се тъпчат с нездравословна храна и etc... Смятам че в мак доналдс става за работа за хора, които са некадърни и необразовани / не се иска много да миеш или да пържиш картофи... / и нямат изисквания за образованието...
Плюс това държат адски много на външния вид... От мен искаха да се бръсна секи ден за 2.50 на час, да се подстрижа и още куп тъпотии...
А когато след като ми изброй всички изисквания и ми каза че ми излизат 300-400 лева чисти така му се изсмях и си тръгнах...
Сама смятай дали искаш да работиш там
да се бръснеш и да се постригваш е тъпотия?

е,издаде се какъв ретард и клошар си
По - клошарско е да си 1 номер .. като пандизчия!!!

Хората, които се подстригват много късо не могат да си подържат косата и нямат хубава такава!