- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презерватив+лубрикант
Такаам искам да попитам кой бяха презервативите вътре и с пакетче лубрикант ако някой знае моляяя да ми каже че е спешно за тая вечер е![]()
:P ... мерси
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Spotrex
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Всички от серията durex.
А да не отварям нова тема. А кой бяха презервативите на durex който са за по бавно свършване и в аптеките дали ги има. Мерси.
Не брат, само в месарските магазини продават презервативи, как така в аптеките О.о
Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
![]()
бъркаш се в Испания може да е така но не и в БГ...
с допълнителен лубрикант са спортекса
Tук е обратното,не се бъркамПървоначално написано от Rofl4e
.Не съобразих.
МИ АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е КЪСНО - СПОРТЕКС ЧУВАЛА СЪМ , ЧЕ И В НЯКОИ ДЮРЕКС ИМА
мерси, мерси![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....