.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Презерватив+лубрикант

Такаам искам да попитам кой бяха презервативите вътре и с пакетче лубрикант ако някой знае моляяя да ми каже че е спешно за тая вечер е :P ... мерси
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Spotrex
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Всички от серията durex.

А да не отварям нова тема. А кой бяха презервативите на durex който са за по бавно свършване и в аптеките дали ги има. Мерси.

Не брат, само в месарските магазини продават презервативи, как така в аптеките О.о

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Всички от серията durex.
    бъркаш се в Испания може да е така но не и в БГ...
    с допълнителен лубрикант са спортекса

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Всички от серията durex.
    бъркаш се в Испания може да е така но не и в БГ...
    с допълнителен лубрикант са спортекса
    Tук е обратното,не се бъркам .Не съобразих.

Re: Презерватив+лубрикант

МИ АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е КЪСНО - СПОРТЕКС ЧУВАЛА СЪМ , ЧЕ И В НЯКОИ ДЮРЕКС ИМА

мерси, мерси
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си