.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    colymoly, хляб не ям понякога с месеци. Стремя се закуските и тестените храни да са възможно най-рядко в менюто ми. Заситена съм. От 20 дни съм на диетата на доц. Байкова. Ям 5 пъти на ден. Отслабнах с 4 кг.

Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    Хора аз ви питах какво мислите за диета и дали ще отслабна с нея а вие какво ми обяснявате
    Не, няма да отслабнеш - доволна?!

Първо: какво мислим за диетата: мисля същото каквото казаха и другите. Яйцата ще ти втръснат, както и всичко друго, което ще трябва да ядеш ВСЕКИ ДЕН в продължение на месец.

Второ: 15 кикограма са много дори за човек с наднормени килограми. Да поясня, че май не схващаш какво ти обясняват другите: Ако тежиш много над нормата, отслабваш бързо - може и до 7-8 кила на месец, сигурно и повече. При 50 килограма, които си в момента ти, няма как да отслабнеш толкова. Ще стигнеш примерно до 47 кила, след което отслабването ще се забави, ще свикнеш с количеството храна и най-много да намалиш още един килограм.

Сега разбра ли?!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    възможно...

аз съм на друга диета

по цел ден пържоли и вино/бира

Град
    Сицилия
    az smqtam 4e 6te moje ako teji6 pove4e i 6te pomogme samo sas mnogo uprajneniq

Естествено,че е възможно,но само ще си съсипеш организма.Освен това ще ти излезнат стрии... И най-много да имаш няколко припадания ако не ядеш..
    Ако те устройва..

anonymous497065
    Guest
    Ако спортуваш сериозно на ден по 3-4 часа най-вероятно ще успееш, но да мързелуваш и с тази диета по-точно ще надебелееш.Можеш много по-лесно да ги свалиш тези килограми за 1 месец.Първо си смени диетата.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Да, това не е много, много диета..
    Смисъл..не е зле, но за този срок ако отслабнеш с 3-4-5 макс килца пак ще е похвално..

Спорт му е майката..ама яко спорт.
    фитнеса мен лично не ме кефи..ролери/блейдове сигурно ще си взимам /скоро, надявам се/ аз.. Горещо препоръчвам!
    И това, комбинирано с танци, плюс футбол, евентуално и волейбол - ухааа!

iskam da vi kaja 4e za sporta gre6ite az treniram ot 10godini ve4e i tqloto ne otslabva a se stqga i ako iskate da otslabnete pak sportuvaite no ne da prekalqvate za6toto vie taka 6te po4nete da pravite muskoli a ne da otslabnete i 6te si ostanete su6tite kg no s muskoli ili ako svalite nqkoi dr kg max 6te e 1-2

Град
    в света на приключенията ..
    Не си съсипвайте организъма със строги диети и гладуване...това може да доведе до сериозни последствия!!! Не можеш да свалиш толкова много за месец.Здравословното отслабване и то ако наистина се нуждаеш от такова е с по 2-3 кг. на месец най-много.Иначе няма ефект.Трябва да спортуваш, за да си във форма.Можеш да се консултираш с диетолог.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    за един месец не може повече от 5-6кг да свалиш,тва е ненормално за 1 месец 15кг ти трябва да си разболееш целия организъм,а и виждам че си 50кг за кво ти е да отслабваш не съм те виждала ама мисля че ще си добре само ако свалиш3-4кг не повече...а тая диета нз ама мисля че може г/д да ти помогне аз с друга подобна диета за 2 месеца и половина ги свалих 15кг а ти искаш за 1 месец 15кг невъзможно е
    Може ли да попитам как точно ги свали тези 15 кг?
    Things I survived pushed me to the darker side

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Ако си 90-100кг може и да може.

ти за някъф експерт ли се имаш не мога да разбера
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg

Не е нужно да си някъв експерт или диетолог за да знаеш нещо толкова просто като това, че хората с високо наднормено тегло отначало свалят много по-бързо и лесно килограми, за разлика от хора които имат по-малко мазнини. :P

Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg

Не е нужно да си някъв експерт или диетолог за да знаеш нещо толкова просто като това, че хората с високо наднормено тегло отначало свалят много по-бързо и лесно килограми, за разлика от хора които имат по-малко мазнини. :P
    Нищо непрочетох от това което си писала само гледам подписа :P
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си