- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 10-15 кг. за месец-ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ?
Не, няма да отслабнеш - доволна?!Първоначално написано от girl4eety
Първо: какво мислим за диетата: мисля същото каквото казаха и другите. Яйцата ще ти втръснат, както и всичко друго, което ще трябва да ядеш ВСЕКИ ДЕН в продължение на месец.
Второ: 15 кикограма са много дори за човек с наднормени килограми. Да поясня, че май не схващаш какво ти обясняват другите: Ако тежиш много над нормата, отслабваш бързо - може и до 7-8 кила на месец, сигурно и повече. При 50 килограма, които си в момента ти, няма как да отслабнеш толкова. Ще стигнеш примерно до 47 кила, след което отслабването ще се забави, ще свикнеш с количеството храна и най-много да намалиш още един килограм.
Сега разбра ли?!
възможно...
аз съм на друга диета
по цел ден пържоли и вино/бира![]()
az smqtam 4e 6te moje ako teji6 pove4e i 6te pomogme samo sas mnogo uprajneniq
Естествено,че е възможно,но само ще си съсипеш организма.Освен това ще ти излезнат стрии... И най-много да имаш няколко припадания ако не ядеш..
Ако те устройва..![]()
Ако спортуваш сериозно на ден по 3-4 часа най-вероятно ще успееш, но да мързелуваш и с тази диета по-точно ще надебелееш.Можеш много по-лесно да ги свалиш тези килограми за 1 месец.Първо си смени диетата.
Да, това не е много, много диета..![]()
Смисъл..не е зле, но за този срок ако отслабнеш с 3-4-5 макс килца пак ще е похвално..
Спорт му е майката..ама яко спорт.![]()
фитнеса мен лично не ме кефи..ролери/блейдове сигурно ще си взимам /скоро, надявам се/ аз.. Горещо препоръчвам!
И това, комбинирано с танци, плюс футбол, евентуално и волейбол - ухааа!![]()
iskam da vi kaja 4e za sporta gre6ite az treniram ot 10godini ve4e i tqloto ne otslabva a se stqga i ako iskate da otslabnete pak sportuvaite no ne da prekalqvate za6toto vie taka 6te po4nete da pravite muskoli a ne da otslabnete i 6te si ostanete su6tite kg no s muskoli ili ako svalite nqkoi dr kg max 6te e 1-2![]()
![]()
Не си съсипвайте организъма със строги диети и гладуване...това може да доведе до сериозни последствия!!!Не можеш да свалиш толкова много за месец.Здравословното отслабване и то ако наистина се нуждаеш от такова е с по 2-3 кг. на месец най-много.Иначе няма ефект.Трябва да спортуваш, за да си във форма.Можеш да се консултираш с диетолог.
![]()
Може ли да попитам как точно ги свали тези 15 кг?Първоначално написано от titinkaa
Things I survived pushed me to the darker side
Първоначално написано от SoFarSoG00d
ти за някъф експерт ли се имаш не мога да разбера![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не е нужно да си някъв експерт или диетолог за да знаеш нещо толкова просто като това, че хората с високо наднормено тегло отначало свалят много по-бързо и лесно килограми, за разлика от хора които имат по-малко мазнини. :PПървоначално написано от kuklichka_bg
Нищо непрочетох от това което си писала само гледам подписа :PПървоначално написано от MiLeNcHeToO
![]()
Първоначално написано от Drogiranata_