- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бални Рокли - Свежи предложения!
Аз ги разгледах още като излязоха преди някой друг месец публикувах тук ако се разгледате назад в темата :Д Роклите за мен са еднотипни и сменят само цвета и плата. Няма нищо кой знае какво ново. Хареса ми тюркоазената със златните нещенца, просто защото харесвам комбинацията от цветовете. Иначе нищо особено. Хем са претрупани, хем не се отличават. Не ме кефят. Вкусът на Добри винаги ме е отчайвал.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, аз харесвам модела, формата да е по-разчупен, а цветът по-изчистен, а те "уникалността" я докарват откъм цвят, не откъм форма.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз попринцип харесвам изчистени неща, но те ме грабнаха някак си.
Всяко правило си има изключение
имаш ЛС![]()
Очаквах го честно казано:/ Платовете им са уникални.
Може ли снимка на роклята, за която си питала![]()
За тос парцал 3 бона?! Тоя Добри някой му го е вкарал прекалено грубо и нещо му е станало на микропроцесора![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
https://www.facebook.com/#!/photo.ph...type=1&theater ето я .Чудя се като последен вариант някой да ми я ушие,но съм сигурна,че няма да стане както трябва,особено нещата на деколтето няма от къде да се намерят.
здравейте, мацки. рано ми е още за бал, сега съм 11ти клас, но все пак :Д
знам каква рокля искам, проблемът е, че не знам никъде да се продават такива с точния дизайн, който искам.. възможно ли е да ми я..ъъ нарисуват на плата или там както се казва? :Д
Последно редактирано от Dagichka : 02-02-2013 на 11:53
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз така мисля и не ми се рискува...Някой може ли да ми препоръча сайт или магазин в София или Варна за подобен стил рокли и въобще нещо красиво несатенено....
Във Варна мога да ти препоръчам 3 места - Julia Kontogruni, La Sposa, s'Avenue.И трите имат профили във фейсбук :Д Другите са разни непрофесионални шивачки.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Julia Kontogruni всички гледат от там и си вземат онея зелените бъчви :Д бях си харесала от там 2 рокли,но след като получих цената на едната (1390лв) се отказах да питам за другата.Втората не я намерих,а третата е кошмар....
Моята е от там и гарантирам за професионализма им просто. А ти ако смениш цвета и плата на един модел, той става коренно различен. Аз си харесах един модел и си я представях как ще стане, а майка ми не можа да си я представи и беше в ужас, но като видя готовия резултат и хареса.Беше къса и беше 590лв преди 2 години + чантата. Ако поръчаш преди НГ, има 15% намаление.
1390 коя бе? Зелените бъчви са около 1000. Коя ще е по-скъпа не знам, тая зелената е толкова разкошна. Ако не беше толкова чак комерс вече, щеше да е много готино.
La Sposa са повече булчински, отколкото бални, но имат и бални и то хубави.
s'Avenue имат по- не-торти, имат и хубави обувки. Роклите им верно са една много хубава до една кошмарна.Но наскоро си харесах рокля от там <3
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Плата не бих сменила на която и да е рокля.Няма да стои така.Всеки плат пада по различен начин на тялото.Ще ти пратя на лс роклите.
Те просто ги правят от различни платове, зависи какъв ефект искаш.Не си го сменяш ти :Д Затова има консултантка там, която си разбира от работата, а не една шивачка да е и дизайнер, и шивач, и да преценява какво ще ти отива, и моден консултант и всичко.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Имам няколко познати с рокли на Julia Kontogruni .. даже едната я има във фейсбук страницата.. и наистина са много хубави роклите. Но 1300 лв., за рокля, която ще нося само една вечер.. струват ми се множко.
1300 е много, а точно тая рокля е по-прост модел според мен. Тая зелената яката им е около 1000, което пак си е доста. Моята е къса и беше 590, което се прежалваше :Д на съученичките ми им излязоха повече в крайна сметка, въпреки че им бяха казали около 400 в началото.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много са естествено.Аз не знам на какво основание сатените и тортите са по 600лв....
Много плат отива, ма, булка.- златен зъб :ДДДДДДДДД
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Сатена е най-евтин уж...Но за обикновени сатенени да ми искат 600,че даже виждам и за 700,което е нелепо.