.
Отговор в тема
Страница 36 от 63 ПървиПърви ... 2632333435363738394046 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 1566
    Зависи къде. Тея рокли себестойността им е не повече от 200лв според мен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Че даже 100...Мен много ми е гадно,че може да не си харесам рокля в моя бюджет...Като им гледам цените и се отчайвам

Ходила ли си до Асеновград да видиш там к'во има?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

не съм,но и не смятам да ходя.Това,което чувам за там е точно тоя кошмар ,от който ме е страх :Д

И аз не съм ходила, така че не мога да ти кажа Все се надявам, че там като са толкова много, ще има и някоя не-сатенена торта, а и цените им май са доста по-приятни.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Джоли, мерси че ме насочи :д /аз следя тайно/ ;д Адски ми хареса роклята на Мелис, която е от Джулия и редовно следя фейсбука им.
    Аз почвам да се чувствам все по - тъпо и по - тъпо, че нямам никаква представа каква да е роклята ми - къса или дълга. Оказа се, че нямам много снимки в цял ръст. Изрових една на която съм облечена с това http://v.fashiocdn.com/images/entiti.../0.365x365.jpg ... http://storage4.album.bg/db4/bal4667...5_30022212.jpg Според вас къса или дълга?

Сега знам,че супер ще има хора,които да кажат,че не е така,но ще кажа моето мнение.Късата рокля за мен е за дама.Дългата е по-официална.Има и изключения естествено,но според ме за теб е дълга рокля.

пп коя рокля си хареса?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Aсеновград НЕ ,НЕ и НЕ ! Недейте,за хубаво ви го казвам
    Eдинствената хубава рокля, която съм виждала от там беше на една приятелка, която си я ши по модел, който тя си беше избрала и се получи много добре.
    Иначе това, което се вижда там по витрините е пълен кошмар.

То и тука беше така, само че с 200лв отгоре :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV Виж мнението
    Сега знам,че супер ще има хора,които да кажат,че не е така,но ще кажа моето мнение.Късата рокля за мен е за дама.Дългата е по-официална.Има и изключения естествено,но според ме за теб е дълга рокля.

пп коя рокля си хареса?
    Нямам на си идея ако трябва да съм честна.

Виждали ли сте нещо подобно в София?

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Моделът е на Лубутен, трябва да го поръчаш от сайт за реплики на Лубутен. Моделът се казва Christian Louboutin Lady Gres.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Благодаря за отговора!

Пак заповядай. Намери по-добре в някакъв чужд сайт, че от български ще ти излезе 250лв минимум. Обаче от чуждите трябва много да внимаваш с номера..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

В началото си мислех, че ще ми е ужасно трудно да си избера рокля, но се оказа, че съм сгрешила. Препоръчвам на дамите от София, които все още не са си избрали роклите да отидат в магазин "Millenium fashion" ( София, ул. Пиротска 3 (бесизтена) ) има страшно хубави рокли. и да разгледат там. Ето и адресите на другите 2 магазина на модната къща там - ул. Пиротска 5 (сутерен) и ул. Пиротска №10. Роклите се шият по вашите мерки и вкус! Момичетата са много любезни, помагат с всичко.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ох бе хора.. моя бал е чак след 2 години, а от разглеждане тук и тнт и аз се запалих да разглеждам разни рокли Харесвам моделите на Elie Saab ...

И така де.. тъй като майка ми е шивачка, ще ми ушие рокличка сега покрай баловете, защото имам страшно много приятели с балове и може да съм дама даже на някои. Та... като сте почнали с моделите на бални рокли... може да вмятате и някоя по-късичка и подходяща за дама .. така де, само да си гледам ;д и да си харесам нещо да ми ушие

Имаш огромен късмет, че майка ти е шивачка в случая, защото ако не беше и ако отидеш при някаква шивачка, така претупват... И така те одират после за "изработка". Майка ти ще се постарае и ще чуе какво точно искаш Късметлийка

п.с. къса бална рокля или рокличка ако си дама на някого и не си на своя бал??
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

О да ти кажа .. не знам колко съм късметлийка. Майка ми има навика да си прави нещата, както смята, че ще ми ходят повече (въпреки че много рядко уцелва) ... И най-много да се изпокараме

Иначе късичка, като за дама... То има бая време до моя бал

О с моята яко се бяхме изпокарали покрай купуването на роклята. :Д Накрая, след като се оплака на всичките си приятелки, взехме роклята и тя с най-сериозния си глас ми каза "Искам да ти призная нещо. Роклята ми харесва." :Д
    Иначе тея роклички .. аз от магазин бих си я купила, то не е толкова официално, че да ти я шият.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    О с моята яко се бяхме изпокарали покрай купуването на роклята. :Д Накрая, след като се оплака на всичките си приятелки, взехме роклята и тя с най-сериозния си глас ми каза "Искам да ти призная нещо. Роклята ми харесва." :Д
    Иначе тея роклички .. аз от магазин бих си я купила, то не е толкова официално, че да ти я шият.

Просто нищо не си харесвам от магазин ... пък и ми излиза по-евтино да ми я ушие

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Аз пък вчера си взех рокля.Уж отидохме да търсим сватбена за сестра ми,но така се завъртяха нещата,че си взех и аз,и всичко приключи...Много се радвам,че повече няма да се занимавам.
    Ей ми я рокличката: http://www.svatbencenter-sofia.bg/св...еселина
    Пробвах същия цвят,не се харесах и си взех зелена с намален обрач(на снимката е с голям обрач).Никога не съм си и помисляла,че ще си купя рокля с обрач,но ми седи изненадващо добре,много по-добре от на манекена(въй,че съм скромна). Остават ми само някакви евтини обувки да си взема и съм готова!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си