- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нашата подготовка за лятото....
Здравейте мацкилятото идва, хайде сега всички нека споделим кой-как се подготвя за лятото...?
Аз ще кажа по-късно, че сега трябва да излизамхайде споделете вие
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Ми значи аз вече 7ми ден нямам апетит и малк окато диета ми идва, защото не ам мазни и сладки неща и не ям много, даже има дни в които почти не съм яла.Другата ми подготовка е, че тренирам псортна гимнастикаи отделно правя когато имам време упражнения в къщи.По принцип 1 път седмично правя вкъщи, и два пъти седмично на тренировки.А и забравих да кажа, че пазя и лунната диета и се справям.
foreverr САМО тва ли правиш за лятото аз не говоря само за отслабване като цяло
Първоначално написано от sexy_baby_originale
ами като цябо понеже съм от Бургас и се очертава почти всеки ден да съм по бански така ,че в момента съм на диета и на спорт за да направя перфектно тяло и чакам с нетърпение това лято планирала съм го мн добре![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
az sym ot varna pyk ;D ii pri mene se o4ertawa eno hyby lqto po plajove ;] ina4e az imam perfektno tqlo predi godina bqh svinq .. ama s mnogo usileni uprajneniq imam idealno gladak korem i plosyk zadnik .. i to bez kap4ica gladuvane .. si4ko si qm .. daje dokat praih uprajneniqta se t1pkah kat sfinq .. 6oto mn energiq izgarqh ;] iska se postoqnstvo i hop .. perfektnata figura
Диети не пазя,достатъчно слаба съм.Единствено или ходя на фитнес или правя в нас коремни преси,упражнения за крака,вдигам и гирички от време на време.Не се ограничавам от към ядене,ям всичко което ми се яде (днес например:форнети,поничка,м сака,шоколад,бисквити и сега салата).Ям доста вредни неща,но като съм на училище няма нещо,което да не е вредно(от към храни)![]()
единствено мисля да взема да се храня по-здравсословно-закуска сандвич(направен от мен) със шунка кашкавал и краставица.Между храненията нещо сладичко.Обяд някаква манджа или салата някаква,следобед сандвич или някакъв плод и за вечеря салата,месо нещо такова.Мисля,че е добре така пък да видим колко ще спазвам![]()
Иначе само един съвет към хората които имат стрий:аз имам и откакто ходя на фитнес-1 месец всеки път стоя на вибромасажора и правя упражнения за дупе корем и крака и сега стрийте ми почти са изчезнали,също така използвам масажор за тяло.(стрийте ми са от около 1 година и за щастие се махат,но незнам ако са бели вече дали ще могат(едва ли)).)
аз ,аз ко да прая !? калкото и да ям не дебелеяна 13 съм и съм -45 кг
! даже ми се иска понякога малко по-дебели ръце ..
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
и аз съм така попринцип-ям ям ама нищо,обаче по едно време бях 172-3-4 см някъде и бях 45 кг и започнах да ям и успях да надебелея първо качих 5 кг за към 2 месеца,след това още 5 и миналото лято още 5,но вече съм 180 смПървоначално написано от teenems
ии на 14 съм.Ядях през еднакви интервали всеки ден и всеки ден ядях месо.
![]()
Правя по 30 мин упражнения на ден, нещо което не е достатъчно. Не се лишавам от никаква храна.
Плажа ми е на две крачки, още април-май остават, трябва да МАХНА корема и малко от дупето иначе.....бях чела наскоро тук някакво момиче се хвалеше с плочки, правила по 750 коремни преси, колко време? как? кога? защо?....пуф.
Каква друга потготовка, разголени дрехи имам, момче за сега имам, пари липсват, но ще трябва и потготовка за работа.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Ami uprajneniq ,solarium i tova e ob6o vzeto za sega o6e e rano da mislq za lqtoto...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Лятото? Не мога да мисля за него, при положение, че снега навън е 20 см.Иначе...скоро мама ми купи тънък суитчър, едно черно шлиферче за пролетта. Ако финансовото ни положение е добро ще ми купи и нови обувки.
А относно фигурата ми...все още не съм преминала на по-лек режим на хранене, но като се затопли вероятно ще стане от самосебе си .
![]()
Защо да трябваПървоначално написано от eXpl0d3
Пък и още от сега
![]()
Ей lolipop1 може ли да споделиш какви упражнения си правила, може би би било полезно за нас останалитеИ за кой части какви са били упражненията.
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Както казваш още ей сега няма да осетиш кога ще дойдеПървоначално написано от vesito13
А и просто искам да съм стегнат![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Дам подготвям се аз ахах..Тичам,танцувам,правя упражнения,коремни преси.Гледам да не се тъпча с боклуци,пия мн вода,а психически съм се подготвила още от миналото лято
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
То вали още сняг.... лято![]()
Иначе не се подготвям, освен да си купувам летни дрешки![]()
Не смятам,аз спортувам от 6 години всеки ден -по много,нямам проблеми с килограмите,имам купища парцали за няколко живота,абе общо взето нямам никакви проблеми и солариум си имам......нямам грижи.Първоначално написано от eXpl0d3
разбира се,че трябва!!Първоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
какво кощунство само е да не се подготвяш...![]()
Как ли?
Ами уча за изпитите..![]()