.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    Свищов

Нека помогнем на Вики от Music idol 3

Виктория от Music idol 3 ослепява в следствие на многократните побои от приятела си бившия барабанист на група СЛЕНГ Димитър Симеонов.Нея вече не я е сстрах защото нищо по лошо от това не може да и се случи.Тук е линка http://bgpetition.com/spravedlivost-...ria/index.html на който може да дадете вашия глас и този изверг да влезе в затвора.Не бива такива дела да остават безнаказани защото на нейно място може да е всяка една от нас.

;]

За мен този мъж,който я е ослепил е изрод.Все още се чудя,как може да има такива хора.
    Бях чела във вестник,че Вики си е измислила цялата история и,че е ослепяла много преди да се запознае с приятеля си..или нещо от сорта...КЛЮКАРНИЦИ.Едва ли тя може да излъже за подобно нещо,но нали знаете преса...!
    Аз много харесвам гласа и и се надявам в тома,че продуцентите на предаването ще направят всичко възможно да върнат зрението и.
    I Love You!

Град
    Свищов
    и аз мисля че няма как да си е измислила всичко!все пак от нас не се иска нищо освен да се подпишем по един път.нито се искат пари нито нищо.аз мисля че всеки здравомислещ човек ще пусне своя глас за нея.и все пак да не забравяме че тя е една от многото които са в това положение но за съжаление една от малкото които говорят за това.

Град
    ForSaken city (:
    Как го е търпяла това момиче..

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Незнам дали някоя нормална жена би търпяла това копеле..... ..
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на Shia
    Тя е много по-виновна от момчето щот е седяла и го е "обичала" докато той й е отлепял зениците и я е пребивал.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Подписах се...Ненавиждам такива уроди, като тоя боклук..За такива най-лошото!

Не е първия, не е и последния. Тя го е търпяла, не го изкарвайте само него виновен ( е съгласна съм, че е изрод , ама трябва да си куха лейка да стоиш и да чакаш мъжа ти да те пребие ) Била го обичала ... еми като го е обичала, си е понесла последиците. Гадно звучи, ама тая драма около нея започна адски много да ме дразни. Плюс че жената вече е продължила напред, да не мислите че ако го вкарат в затвора нещо ще се промени. След 2-3 години ще излезе, най-много покрай затворническия живот да е станал и сериен убиец, изнасилвач или кой знае още какво и да стане по-лошо ...

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от kasidy
    Не е първия, не е и последния. Тя го е търпяла, не го изкарвайте само него виновен ( е съгласна съм, че е изрод , ама трябва да си куха лейка да стоиш и да чакаш мъжа ти да те пребие ) Била го обичала ... еми като го е обичала, си е понесла последиците. Гадно звучи, ама тая драма около нея започна адски много да ме дразни.
    Взе ми думите от устата.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз пък не й вярвам напълно, а и с това натякване и от нейна страна, нищо не била казвала, друг път... Вярвам, че той я е ударил поне няколко пъти в злощастния ден, но нещата ми изглеждат пресилени. А тези от Мюзик Айдъл са адски зле, как може да го наричат изрод, да му дават снимката с думите, когато го видим да се пазим от него, още на втория ден, след като са чули историята и тогава още нищо не се и знаеше.

Тъжно е, че мъже използват силата си, за да малтретират жени, много често и самите те не могат да се спасят от тях, защото следва по-голям побой и заплахи. В случая обаче има много неясности. Това че я е биел систмено не ми се вярва, все пак той е бил чужд в дома й, а не тя в неговия, така че и роднините, с които е живяла, са щели да разберат доооста по-рано. Тези неща се усещат, няма как след такова нещо да не си съкрушен. А и въобще не се обсъжда, това което и тя си призна след голямо овъртане, а именно, че си е била с огромен диоптър още от преди това + е имала големи проблем с ретините.

П.п. Тъжно е, че е сляпа наистина, животът й не е лек, в това спор няма и наистина ми е жал за нея. С 4, а може би вече и повече диоптъра съм и съм разбрала колко важни са очите. Случвало ми се 1-2 пъти да си направя експеримент да пресеча улица без очилата и усещането е ужасно, имам чувството, че ще ме блъсне кола, чувстваш се толкова безпомощен... Искрено се надявам никога да не разбера какво й е.

Град
    Варна
    В България живеем, нищо чудно, че още е на свобода...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си