.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Град
    Sofiq,Bg,na Qg

неостановен произход

Извинете къде да спра?Незнаех,наистина.Къде да си остая душата,там,до табелката „личен багаж” ли?А този багаж има ли някакъв неостановен произход?Май да,знам ли го.Бях го носла цял живот,без спирка,а така и не се усмелих до проверя,може би имаше тайни.Дали знаеше,що е щастие и можеше да ми каже.Ах,любов моя,сега накъде?Още ли търсиш смисъла на живота?Миже би го разбра в третата глава на онази скучна книга,концентрирана на тази тема.Да,мили,там ще да е било.А сети ли се някога да спреш?Да ме видиш.Крещейки,навеждайки глава.Аз бях там,бебчо,и плачех.Заради теб ли?Не,как?!Заради себе (естествено).Глупачка,коте, а глупачка съм.Спя,мечтая,търся,открив ам в онова задимено кътче на съзнанието ми,което ти така упорито се опитваше да откриеш в себе си.А напомни ми,де.Жив е той,жив е.Ама не.Умря,умря докато ти ме убиваше и сега го няма.И мене също.Но винаго можеш да ме намериш,чакай сега,кааак ми беше адреса.А,да.”Някъде надолу” номер 34.Къде е това ли?Май се бъзикам.Но тебе те знам.Ти беше мъртъв по начало.Роди се,нали ти казах вече,или не,по средата на трета глва.Сега ме мразиш.Взаимно чувство.Малко черен пипер,сол на вкус,три чаени чаши късмет и ме няма.Любов ли бе да го опишеш,злато,любов ли бе!
    Спрях да мисля,защото осъзнах,че не това е което очакваш.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    WOW
    харесва ми
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Sofiq,Bg,na Qg
    Мерси
    Спрях да мисля,защото осъзнах,че не това е което очакваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си