- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с нервите
Хора не знам кво да правя направо съм е***си нервака.Днес като играх с братовчеда на тенис на маса и като загубя просто започвам яко да псувам да врякам да бия хилката в масата.Незнам какво ми става
Ospokoi se malko.Niama takava opcia vseki pat da pe4eli6.
Ne go priemai kato zaguba.Tova e prosto vasmo6nost da poiska6 revan6
i da prodal6i6 da opitva6 dokato ne yspee6.
изпий два редбула и си поблъскай малко главата в стената
-- -- --
Намери си хоби в което да можеш да избиеш агресията !!!! помага !!!
Breathe you out
Breathe you in
You keep coming back to tell me
youre the one who could have been
and my eyes see it all so clear!!!
boje a az si misleh 4e samo az go imma toq problem i az sam su6tiq prosto izbuhvam mnogo barzo 4uvstvam se opasen :d ne ama i az mnogo se nerva zaprosto ti i az vikam i psuvam mnogo
баце, тенис на маса ли? аз съм за абсолютно сичко така - дори за най-малкото. като звъня на някой спешно, апак стане нещо недай си боже - телефон да блокне, мрежата да е заета, или нещо там друго се е случвало да имам нужда от нов телефонама има др проблем при мене - тренирам бокс и имах случай, когато загубих и мн се ядосах, свалих ръкавиците и счупих носа на противника си само с 1 удар - пича беше нокаут, проблема бече че е племенник на тренера и ме изгониха. сетне на др място почнах да тренирам. и тая случка и др подобни ми помогнаха да осъзная, че съм доволен от себе си САМО когато побеждавам и трябва винаги да го правя - затова ставам все по-добър. На тва му се вика спортна злоба, или хъс. квото и да е не е лошо, стига да можеш да си концетрираш праилно енергията
![]()
Просто се опитвай да не се нервираш приемай го нормално. Внимавай щото е ного опасно да си нервен .
намери си някакво "спокойно" хоби
избиваш напрежения.Първоначално написано от kaspichanec
нещо в Къщи не е в ред.
или нещо в Твоя свят не е в ред.
по-вероятно е първото.