- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко Горе-Долу?
Аз съм момче на 14.Искам да питам Колко Горе-Долу пъти на ден е нормално да се мастурбира?![]()
![]()
Ами за Вас момичетата към 250-300 ще са ви задоволителни...Що?Първоначално написано от Uplo1d3r
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Докато изпитваш удоволствие. Но си оставяй по-дълги почивки![]()
Автора е момче ама айде ...Първоначално написано от savoy
По темата:Колкото ти се иска - толкова![]()
Да знам,ама се чуда дали не прекалявам! Ако може цифра да кажете да имам някаква представаПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
Е няма такава цифра - за някой може и 10 пъти, за друг 1 път седмично. Сам ще усетиш.
При всеки е различноТака,че е просто абсурдно да се споменават някакви цифри ... А и няма как да прекалиш,поради простата причина,че ако прекалиш просто оная ти работа няма да стане,а и ти самия няма да имаш желание за нещо подобно
![]()
едва ли има някаква граница за това колко пъти на ден да се самозадоволяваш . . . е хубаво е да се прекалява по простата причина , че накрая ще се протъркаш
Е пич и аз съм на 14 почти 15 ама ти напрао ме разби с тоя въпрос ми то 1 2 3 максимум ама след 4-тия не знам дали ще излезе нещо![]()
докато ръката не започне да ти изневерява![]()
-- -- --
Първоначално написано от Sebastianek
![]()
![]()
Бе то смях смях ама човек те хората са казали всичко с което се прекалява е вредно на нас ни четоха и лекция казаха че докато не се започне редовен полов живот е полезно да се мастурбира ама да се прекалява не съм сигурен
![]()
Променил го е след като съм постнал коментара :P Извинявам се!Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
докато ти са излющи пишчицат, като я бараш да та боли супер мноо и да не можеш да се изпикаеш от болка!Първоначално написано от Uplo1d3r
един милион деветстотин двадест и пет хиляди шестотин тридесет и
четири пъти!
толкова горИ_долУ
Когато се замислиш за нещо което те кефи много сексуално и вече малкия не става... тогава тряа да спрешПървоначално написано от Uplo1d3r
![]()
sam shte usetish poprincip, no vse pak poveche ot 3-4 pati na den ne e jelatelno
нормалното е веднъж на седмица това не е мое мнение, а на сексолог/уролог
-- -- --
pere6 dokato vse o6te izliza ne6to...ili dokato ne pripadni6 ot lipsa na kruv na dr mesta po tqloto osven v onaa ti rabota![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
колкото ти кефне
Не е вредно максимум за мен 3 пъти на ден