- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хапчета Анти Бебе
Искам да попитам по-компетентните хора във форума за някоя добра марка хапче анти-бебе , но по специално такава марка хапче което се пие след секс , когато има вероятност момичето да е бременно...Знам че има такива и за да действат трябва да се пият в рамките на 48 часа след половия акт...моля помогнете защото минаха вече към 12-14 часа![]()
ЕСКАПЕЛ - Една таблетка, еднократно до 3 дни след непротектиран или неправилно протектиран полов контакт! Приемете таблетката възможно най-скоро, за предпочитане до 12 часа след непротектиран полов акт, но не по-късно от 3 дни след това.
И мислете преди да правите секс -ползвайте презервативи!
ескапеле 30 лева някъде![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
и аз знам само за Ескапеле имало и преди едно друго ,но саго спряли от производство![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Тъпото в случая е че ползвах презарватив но когато свърших тя стана по рязко и презарватива остана в нея ... незнам колко е възможно да е забременяла , но искам да се подсигуря ...
ами акоп целия е влезнал в нея има малък риск но ако само до половината няма причина за притеснение според мен![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
Е няма голям риск, но ако прецените нека го вземе. Ако и закъснее цикълът след приемане да не се шашкате - нормално е. Не зная на колко е години и колко често правите секс, но ако е редовно - по-добре гинекологът й да и изпише противозачатъчни.Първоначално написано от DuBoTo_Ky4E
А не искам да разчитам на вероятността...и без тва се познаваме с момичето от снощи...не искам да й оставям такъв голям спомен ... чак пък толкова не съм щедър![]()
![]()
порови се в форума има доста по темата ЕСКАПЕЛЕ![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
Тогава не чети горното предложениеПървоначално написано от DuBoTo_Ky4E
![]()
др-то се казваше ПОСТИНОР ДУОПървоначално написано от galu6a
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
Ок МНОГО ВИ Благодаря че се отзовахте толкова бързо и ми дадохте съвет...Ако желаете може да изтриете темата или да я заключите , незнам какъв е принципа тук![]()
Благодаря отново![]()