.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Разделени сме от два месеца, но не мога да го забравя

Horaaaaaa trqbva da se opla4a .. Prosto izperkvam napravoooo.. :X s bif6eto sme razdeleni ve4e dva meseca nqkude , ne hodihme mn dulgo no nz na mene vseki den mi stava vse po kofti . .. minah i purvonala4alniq period ot dve tri sedmici v koito samo iskah da si seda v legloto i da ne prava ni6to i posle se poopravih za okolo sedmica dve , posle izvednuj re6ih 4e tr da sedna da u4a i sa sum se stegnala ama sum v nevuobrazimata kriza.. prava kakvoto se o4akva ot mene , ama ne mi se jivee prosto .. postoqnno si predstavqm kak me pregru6ta kak mi govori milo i ne moga da spru postoqnno pla4a .. 4uvstvam se kato zarazena nikoga ne sum plakala tolkova ..po ulicite .. v tramvaq ..vku6ti.. na urocite v daskalo .. .. ... nqma 6ans da sme zaedno .. za sega znam 4e nqma druga v jivota mu , no samo pri ideqta , 4e gleda druga po su6tiq na4in ,4e ima simpatii kum nqkoq ili 4e se e zabil s nqkoq i kazvam vi ne moga ne moga nz kakvo da prava ve4e..
    Znam 4e ima i dr mom4eta znam 4e ne e edinstveniq i posleden , no kato imate predvid 4e za 18 godini sum imala ne6to samo kum 2ma .. 2ro obi4am vsi4kite mu nedostatuci koeto ve4e e lo6o i prosto ne se se6tam kak da si pomogna .. hoda po kuponi .. u4a.. prava kakvoto trqbva i kakvoto mi e priqtno .. Vremeto lekuva .. kolko o6te ...Misleh 4e kato ne poddurjame kontakti 6te go zabraavq .. nie dori ne sme se 4uvali a az pomna vsi4ko tolkova prqsno sqka6 e stanalo v4era .. kakvo da naprava kakvo mi ostava o6te .. da se radvam na ostanalite ne6ta .. radvam se .. ok .. tva kvo mi pomaga .. zagnezdil se e kato gvozdei i ne moga da go izkaram i ni6to ne pomaga ..

т.7 от Правилника!

what3ver

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Колкото и гадно да звучи...лек за това няма. Ако си обичала даденият човек няма как да го забравиш за 2 месеца или за колкото и да е. Винаги ще имаш нещо към него. Имам предвид,че дории и след 5 години когато го видиш отново ще трепне нещо в теб. Добре си се орентирала учи,забавляви се и след време ще се появи някои чрез който да го позабравиш. Няма да го измести, но ще помогне да го позабравиш поне малко.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

`Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Наистина е доста кофти, че не очаквай , че дамо след 2 месеца всичко ще е постарому и той ще е вън от живота ти... След като си го обичала е напълно нормално да ти е нужно повечко време, за да претръпнеш... Иначе по-напред са прави - щом един път си имала силни чувства към някого с времето ти ще срещнеш друг и той ще ти помогне да позабравиш стария и да не мислиш толкова за него, но винаги когато го срещнеш нещо ще ти претръпва... Опитвай се да мислиш по-малко за него и премахни всички неща, които ти напомнят за него - скайпа му, телефона, хронологии, дори и снимките... Просто гледай да отстраняваш всяко едно нещо, което те кара да се сдухваш и да се връщаш назад в миналото... Продължавай да се занимаваш с това, с което си се захванала и ни се отчайвай - ще дойде друг
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Re: pomo6t :(

Цитирай Първоначално написано от black_rose12
    Horaaaaaa trqbva da se opla4a .. Prosto izperkvam napravoooo.. :X s bif6eto sme razdeleni ve4e dva meseca nqkude , ne hodihme mn dulgo no nz na mene vseki den mi stava vse po kofti . .. minah i purvonala4alniq period ot dve tri sedmici v koito samo iskah da si seda v legloto i da ne prava ni6to i posle se poopravih za okolo sedmica dve , posle izvednuj re6ih 4e tr da sedna da u4a i sa sum se stegnala ama sum v nevuobrazimata kriza.. prava kakvoto se o4akva ot mene , ama ne mi se jivee prosto .. postoqnno si predstavqm kak me pregru6ta kak mi govori milo i ne moga da spru postoqnno pla4a .. 4uvstvam se kato zarazena nikoga ne sum plakala tolkova ..po ulicite .. v tramvaq ..vku6ti.. na urocite v daskalo .. .. ... nqma 6ans da sme zaedno .. za sega znam 4e nqma druga v jivota mu , no samo pri ideqta , 4e gleda druga po su6tiq na4in ,4e ima simpatii kum nqkoq ili 4e se e zabil s nqkoq i kazvam vi ne moga ne moga nz kakvo da prava ve4e..
    Znam 4e ima i dr mom4eta znam 4e ne e edinstveniq i posleden , no kato imate predvid 4e za 18 godini sum imala ne6to samo kum 2ma .. 2ro obi4am vsi4kite mu nedostatuci koeto ve4e e lo6o i prosto ne se se6tam kak da si pomogna .. hoda po kuponi .. u4a.. prava kakvoto trqbva i kakvoto mi e priqtno .. Vremeto lekuva .. kolko o6te ...Misleh 4e kato ne poddurjame kontakti 6te go zabraavq .. nie dori ne sme se 4uvali a az pomna vsi4ko tolkova prqsno sqka6 e stanalo v4era .. kakvo da naprava kakvo mi ostava o6te .. da se radvam na ostanalite ne6ta .. radvam se .. ok .. tva kvo mi pomaga .. zagnezdil se e kato gvozdei i ne moga da go izkaram i ni6to ne pomaga ..
    Много барзаш да го забравиш за 2 месеца никои неможе да си забрави лубовта кам даден човек сичко сас времето колкото не мислиш за него и се расейваш повече по добре не мисли за него и сичко щте е ок.....

hi4 daje ne sum za zavijdane .. nego ve4e ne mu puka za mene .. sno6ti na nekuv kupon e bil .. koi znai s koq se e izpozabil......
    Ne sum 79ti nabor ei

гет лейд...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А Хаус е тук..

По темата - ми придаваш му прекалено много важност. Сама не искап да го забравиш. Не е да не можеш, не искаш. Защо не искаш - ти си знаеш. Сама си си казала всичко, от там нататък..хм всички съвети са безсмислени.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Просто си живей живота ... учи си ... забавлявай се и ще видиш,че след време било то след година или две ще спре да ти пука ... минах през това и знам какво е ... не се мъчи да го забравиш,защото няма да можеш просто живей и гледай напред... само не прави грешки заради него ,защото после ще съжаляваш! Успех

Преди известно време имах същия проблем.Ходих с едно момче 2 седмици, 1 година не можех да го збаравя.Историите ни са едни и същи, просто ... Така година по-късно тръгнах с това момче, отново и след месец и 19 дни скъсахме.Ето ме сега 2 месеца по късно, напълно преудоляла любовта.И аз самата незнам как успях да го забравя, но ето .. Гордея се със себе си Хората мечтаят някой ден да станат някой, да имат деца, да са здрави, а аз !? Аз мечтаех да ходя с него.Само колко глупава съм била.Повярвай ми, не е нито първия, нито последния.Огледай се на около и виж колко момчета има, които са супер и можеш да ги свалиш много лесно.Дори да не е за сериозна връзка, за начало и "едноневките" ще те разсейват.И така с течение на времето някой от "еднодневките" ще замести вече раждясалия гвоздей забит в сърцето ти ! Късмет и повече забавления, не забравяй ! :P

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Знам .. гадно е ! Просто си намери хоби .. отърси се от мислите си дори за малко отиди на почивка .. гости в друг град .. и все пак .... шут-а в г**а и следващия нито е 1 вия нито е последния ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    q poobqsni malko,za6o se razdelihte?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Вярно е, че времето лекува, вярно е, че също така няма лек за тази един вид болест. Аз също сега преживявам същата работа и на мен не ми е лесно както на теб само че вярвам, че един ден ще я забравя, превъзмогна и т.н. Приятелите ми са единствената упора един вид... също така хубаво е да си намериш хоби както аз (е аз не сам го намерил то си ми е от много време рисувъм и т.н.) винаги когато се сещаш за него отклонявай си мисълта към нещо друго. Незнам какво ще ти помогне ама и аз сам в същото положение ... Сичко ще се нареди споко ;}

Град
    В облаците
    Спри да живееш с миналото.. В момента си в настоящето, а пред теб е бъдещето. Замисли се.
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Twoeto polojenie mi e mnogo poznato za neshtastie i az obichah edno momche hodihme 1 godina i skysahme sega pochti godina sled towa oshte go obicham taka silno kakto predi i mngo dobre te razbiram . Da wremeto lekuwa , no ne winagi kolkoto i da e gadno .... Spored men zawisi nai-weche kolko go obichash No moq sawet e da poglednesh napred ,da se otyrsish ot minaloto da skriesh wsichko swyrzano s nego demek wsichko koeto ti napomnq za nego i da se opitash da ne mislish za nego Izlez s fr pozabwlqwai se zabiii nqkoe gotino gadje jiwota e pred teb Are stiskam palci pone ti da go zabrawish
    All of my memories keep you near [!]

Цитирай Първоначално написано от hrisiiiiii
    Спри да живееш с миналото.. В момента си в настоящето, а пред теб е бъдещето. Замисли се.
    дам.освен това за да забравиш някого се иска воля-от теб зависи колко време ще страдаш по него.и аз съм преживявала същото и то 2 пъти (даже все още го преживявам) но с много воля и упоритост вси4ко се постига.ето ме сега-възвърнах си вярата в хубавото,преди не ми се живееше....вси4ко ми се струваше тъпо,безсмислено,нямах желание за нищо .но си зададох въпроса защо да си губа времето в депресии,когато с тях не постигам нищо???щом сме се разделили това озна4ава 4е не сме били един за друг и 4е в бъдеще ме 4ака друг,по-подходящ.освен това света не се върти около 1 мом4е и това което се е слу4ило си е напълно нотмално-1-о си била супер щастлива а сега супер нещастна-това е кръговрата на живота.няма как да имаме само хубави моменти.успех
    I can't stop myself from loving you <3

mersi lele kak ne moga da si go izbiq ot suznanieto .. i me e qd za6toto az precakah ne6tata s postoqnnoto si pritesnenie dali ne6tata vurvqt dobre .. toi prosto se upla6i .. ne e da ne durje6e na men .. ma tolko mu trqbva dna edin muj da s epo4uvstva zadu6en . ako mojeh da vurna vremeto nazad .. 6tqh taka da se prava na nepuskist.....
    Ne sum 79ti nabor ei

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    спокойно аз от 8 месеца не мога...
    имаш два варианта...да направиш всичко възможно да го забеавиш...
    или да се измъчваш...
    аз ти препоръчвам първия да живееш с огромна болка в сърцето не е голям кеф опитай се...с времето ще се получи..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си