- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Часът на земята!
абе не знам ама супер се дразня на липсата на солидарност в България. В колкото и държави да съм била ние сме най НЕ-солидарната нация. И после - българите били най-добри, природата ни била най-готина, ама никой не го е*е, с извинение !
Хах... и аз го видях това преди една седмица някъде и много се закефих и бях адски ентусиазирана , обаче като споделих с приятели и познати всеки ми каза ,че е пълна глупост и ,че никой няма да го направи , никой нямало да остане без ток за час в никакъв случай,само дето си харчели хората парите за излишни кампании... Е , не е ли простотия , ако ние не носим отговорност за себе си и за мястото в което живеем ,кой ще го направи ? Тоя час без ток наистина щеше да е малко кофти , но онова ,което можеше да се постигне щеше да е голямо и от значение за всички нас , по цялата Земя.Но не , тук хората не мислят мащабно , всеки си мисли за сивото ежедневие и не му дреме за световните проблеми,което е странно тъй като всички сме част от него , без изключение. Малцина сме тези , на които наистина им пука и имаме поне малко съвест.Та .. аз си изключих телевизора , компютъра и всичко останало и стоях час на свещи !И както виждате ,все още съм жива.
....малко материал след въпросният ден.
в нашата мила родина 28 града угаснаха. редно е да ги изброим :
София : Пловдив : Русе : Плевен : Стара Загора : Габрово : Добрич : Велико Търново : Сливен : Кюстендил : Видин : Сандански : Ценово : Борово : Ветово : Иваново : Две Могили : Бяла (Русенско) : Никопол : Гулянци : Долна Митрополия : Чипровци : Белоградчик : Айтос : Велики Преслав : Стрелча : Каварна : Троян
сред забележителностите :
Александър Невски : Руската църква : Света Неделя : Света София : Народният театър : Народната библиотека : НДК : Софийският университет : Паметника на Васил Левски и този на Царя Освободител : Царевец : Баба Вида : Белоградчишките скали и изреждането може да продължи в този дух.
по света : 1 милиард души : 1800 града
Айфеловата кула в Париж : Операта в Сидни : Бурж Дубай в ОАЕ: Си Ен Тауър в Торонто, статуята на Христос в Рио де Женейро : най-високата сграда в света Тайпей 101 в Тайван : Колизеумът в Рим : Наклонена кула в Пиза : Arena di Verona във Верона и още, и още.
![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
аз няма да се присъединя.. не смятам да стоя на студено![]()
Първоначално написано от Rofl4e
каквото беше, беше... девойкона 28-ми Март, събота от 20:30 часа започва часът на земята.![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
маса зле, маса зле...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
пфффффффф за какво се излагаш, нямаше нужда дори да го пишеш при положение, че минаПървоначално написано от Rofl4e
напълно съгласнаПървоначално написано от FuckTheSystem88
![]()
А ние с моя се присъединихме и си загасихме лампата![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И след 9 месеца да няма масово раждане..![]()
Аа не,определено не
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Догодина ако не спрат тока централно, пак 95% от хората ще се направят на пичове. Ама кво да се прави - селски манталитет.
Абсолютно..
Не знам откъде ти хрумна това, но когато за първи път в Америка е участвала в тази активност, след 9-10 месеца в Америка е имало бум на раждаемосттаПървоначално написано от Decu
![]()
Намери си друг народ тогава щом този не ти харесва. Хубави или лоши- това сме за момента и все пак оцеляваме и малко по малко се оправяме въпреки системата. И аз не харесвам много неща в нас си, но за разлика от теб не се правя на някакво изключение и големия умник и боец както ти и твойте другарчета-чавдарчета се правите. Вие сте също част от тази система, от този народ и с нищо не се отличавате. Това, че сте се сбили с полицаите на протеста не променя по никакъв начин този факт.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
И този "овчи" народ ако не се блъска по цял ден и "тъпите" според теб селяни-провинциалисти, които толкова оплюваш ако не бачкат и осигуряват материалните блага за софианци, нас пловдичани и въобще всички граждани, сме загинали, ама това не го оценяваш.
Първоначално написано от kristo
Има право .. трябва да спрем да мислим индивидуално.Ние сме един народ, ние сме Българи - няма значение дали ахмед или иван в крайна сметка сме Българи, отделен е въпроса с религията.
ПП: Само една малка зъбележка към всички - започнахме да се отклоняваме от основната тема.
Синдрома на кежуала:
*най - велик съм аз, братле!
*белото е мания!
*винаги съм прав за всичко по всяко време навсякъде!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ае стига беее!
Никъв режим,никво бело!
Часа на Земята съкс![]()
Важното е да има!
мхм, спама не е излишен в такава тема налиПървоначално написано от herca
![]()
Къв спам бееееее??Първоначално написано от Serseri91
А бе я си евете майки,лепилари!![]()
Важното е да има!
Първоначално написано от herca
Ако заради кретен като тебе заключат темата ще си умра от яд !
Тази тема още не е изчерпана има какво да се говори а ти се включваш в нея като паднал от небето и я проваляш, ако не си забелязал.