Цитирай Първоначално написано от FuckTheSystem88
Цитирай Първоначално написано от hottie
абе не знам ама супер се дразня на липсата на солидарност в България. В колкото и държави да съм била ние сме най НЕ-солидарната нация. И после - българите били най-добри, природата ни била най-готина, ама никой не го е*е, с извинение !
а бе какво да ти кажа, не му пика за тоя овчи народ, няма само аз да и още 2-300 човека в тая държава д аму пука, всички са еб**и мишките, страхливци, Рила , Странджа, Черноморие загива от строежи овцете си пият ракията и псуват теУевизора, държавата ни проада бизнеса е изкупуван от турци, гърци и сек'фа сган, следят ни в интернет, следят личния ни живот, а на овцете не им пука, важното е да си "напазарят" в мола и да гледат промивки по ТВ!Един протест като хората нямаме, имаше на 5000 учители кои ги чу?!Никой имахме един с 3000 човека, решиха едни хора да правят революция, после "стадото" ги изкара наркомани лумпени и скинари, ей това е България днеска, една кочина, за която сме виновни ние като народ че сме овчи народ, промит от комунизма, народ без интелигенция!!И всеки със скапаното примиренченско мислене "еми аз к'во ше промена"!!За това ме БОЛИ за вас, като вие самите не искате промяна!
напълно съгласна