.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 101
    hottie
    Guest
    абе не знам ама супер се дразня на липсата на солидарност в България. В колкото и държави да съм била ние сме най НЕ-солидарната нация. И после - българите били най-добри, природата ни била най-готина, ама никой не го е*е, с извинение !

Хах... и аз го видях това преди една седмица някъде и много се закефих и бях адски ентусиазирана , обаче като споделих с приятели и познати всеки ми каза ,че е пълна глупост и ,че никой няма да го направи , никой нямало да остане без ток за час в никакъв случай,само дето си харчели хората парите за излишни кампании... Е , не е ли простотия , ако ние не носим отговорност за себе си и за мястото в което живеем ,кой ще го направи ? Тоя час без ток наистина щеше да е малко кофти , но онова ,което можеше да се постигне щеше да е голямо и от значение за всички нас , по цялата Земя.Но не , тук хората не мислят мащабно , всеки си мисли за сивото ежедневие и не му дреме за световните проблеми,което е странно тъй като всички сме част от него , без изключение. Малцина сме тези , на които наистина им пука и имаме поне малко съвест.Та .. аз си изключих телевизора , компютъра и всичко останало и стоях час на свещи !И както виждате ,все още съм жива.

Супер фен Аватара на PIF
    ....малко материал след въпросният ден.

в нашата мила родина 28 града угаснаха. редно е да ги изброим :
    София : Пловдив : Русе : Плевен : Стара Загора : Габрово : Добрич : Велико Търново : Сливен : Кюстендил : Видин : Сандански : Ценово : Борово : Ветово : Иваново : Две Могили : Бяла (Русенско) : Никопол : Гулянци : Долна Митрополия : Чипровци : Белоградчик : Айтос : Велики Преслав : Стрелча : Каварна : Троян

сред забележителностите :
    Александър Невски : Руската църква : Света Неделя : Света София : Народният театър : Народната библиотека : НДК : Софийският университет : Паметника на Васил Левски и този на Царя Освободител : Царевец : Баба Вида : Белоградчишките скали и изреждането може да продължи в този дух.

по света : 1 милиард души : 1800 града
    Айфеловата кула в Париж : Операта в Сидни : Бурж Дубай в ОАЕ: Си Ен Тауър в Торонто, статуята на Христос в Рио де Женейро : най-високата сграда в света Тайпей 101 в Тайван : Колизеумът в Рим : Наклонена кула в Пиза : Arena di Verona във Верона и още, и още.

Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    аз няма да се присъединя.. не смятам да стоя на студено

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Понякога... просто...

Супер фен Аватара на PIF
    на 28-ми Март, събота от 20:30 часа започва часът на земята.
    каквото беше, беше... девойко
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    маса зле, маса зле...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

hottie
    Guest
    пфффффффф за какво се излагаш, нямаше нужда дори да го пишеш при положение, че мина

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuckTheSystem88
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    абе не знам ама супер се дразня на липсата на солидарност в България. В колкото и държави да съм била ние сме най НЕ-солидарната нация. И после - българите били най-добри, природата ни била най-готина, ама никой не го е*е, с извинение !
    а бе какво да ти кажа, не му пика за тоя овчи народ, няма само аз да и още 2-300 човека в тая държава д аму пука, всички са еб**и мишките, страхливци, Рила , Странджа, Черноморие загива от строежи овцете си пият ракията и псуват теУевизора, държавата ни проада бизнеса е изкупуван от турци, гърци и сек'фа сган, следят ни в интернет, следят личния ни живот, а на овцете не им пука, важното е да си "напазарят" в мола и да гледат промивки по ТВ!Един протест като хората нямаме, имаше на 5000 учители кои ги чу?!Никой имахме един с 3000 човека, решиха едни хора да правят революция, после "стадото" ги изкара наркомани лумпени и скинари, ей това е България днеска, една кочина, за която сме виновни ние като народ че сме овчи народ, промит от комунизма, народ без интелигенция!!И всеки със скапаното примиренченско мислене "еми аз к'во ше промена"!!За това ме БОЛИ за вас, като вие самите не искате промяна!
    напълно съгласна

А ние с моя се присъединихме и си загасихме лампата
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    И след 9 месеца да няма масово раждане..

Аа не,определено не
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Plovdiv
    Догодина ако не спрат тока централно, пак 95% от хората ще се направят на пичове. Ама кво да се прави - селски манталитет.

Абсолютно..

Цитирай Първоначално написано от Decu
    И след 9 месеца да няма масово раждане..
    Не знам откъде ти хрумна това, но когато за първи път в Америка е участвала в тази активност, след 9-10 месеца в Америка е имало бум на раждаемостта

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Хахахахах

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    а бе какво да ти кажа, не му пика за тоя овчи народ, няма само аз да и още 2-300 човека в тая държава д аму пука, всички са еб**и мишките, страхливци, Рила , Странджа, Черноморие загива от строежи овцете си пият ракията и псуват теУевизора, държавата ни проада бизнеса е изкупуван от турци, гърци и сек'фа сган, следят ни в интернет, следят личния ни живот, а на овцете не им пука, важното е да си "напазарят" в мола и да гледат промивки по ТВ!Един протест като хората нямаме, имаше на 5000 учители кои ги чу?!Никой имахме един с 3000 човека, решиха едни хора да правят революция, после "стадото" ги изкара наркомани лумпени и скинари, ей това е България днеска, една кочина, за която сме виновни ние като народ че сме овчи народ, промит от комунизма, народ без интелигенция!!И всеки със скапаното примиренченско мислене "еми аз к'во ше промена"!!За това ме БОЛИ за вас, като вие самите не искате промяна!
    аз отдавна ти казах,че е безсмислена цялата тая един вид саможертва за тоя овчи "народ"... жалко само за страната... иначе капитализма загива,бавно,но сигурно. тая система един ден ще рухне,въпроса е,че с нея ще рухнат още много неща...
    Намери си друг народ тогава щом този не ти харесва. Хубави или лоши- това сме за момента и все пак оцеляваме и малко по малко се оправяме въпреки системата. И аз не харесвам много неща в нас си, но за разлика от теб не се правя на някакво изключение и големия умник и боец както ти и твойте другарчета-чавдарчета се правите. Вие сте също част от тази система, от този народ и с нищо не се отличавате. Това, че сте се сбили с полицаите на протеста не променя по никакъв начин този факт.

И този "овчи" народ ако не се блъска по цял ден и "тъпите" според теб селяни-провинциалисти, които толкова оплюваш ако не бачкат и осигуряват материалните блага за софианци, нас пловдичани и въобще всички граждани, сме загинали, ама това не го оценяваш.

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    аз отдавна ти казах,че е безсмислена цялата тая един вид саможертва за тоя овчи "народ"... жалко само за страната... иначе капитализма загива,бавно,но сигурно. тая система един ден ще рухне,въпроса е,че с нея ще рухнат още много неща...
    Намери си друг народ тогава щом този не ти харесва. Хубави или лоши- това сме за момента и все пак оцеляваме и малко по малко се оправяме въпреки системата. И аз не харесвам много неща в нас си, но за разлика от теб не се правя на някакво изключение и големия умник и боец както ти и твойте другарчета-чавдарчета се правите. Вие сте също част от тази система, от този народ и с нищо не се отличавате. Това, че сте се сбили с полицаите на протеста не променя по никакъв начин този факт.

И този "овчи" народ ако не се блъска по цял ден и "тъпите" според теб селяни-провинциалисти, които толкова оплюваш ако не бачкат и осигуряват материалните блага за софианци, нас пловдичани и въобще всички граждани, сме загинали, ама това не го оценяваш.

Има право .. трябва да спрем да мислим индивидуално.Ние сме един народ, ние сме Българи - няма значение дали ахмед или иван в крайна сметка сме Българи, отделен е въпроса с религията.

ПП: Само една малка зъбележка към всички - започнахме да се отклоняваме от основната тема.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Синдрома на кежуала:

*най - велик съм аз, братле!
    *белото е мания!
    *винаги съм прав за всичко по всяко време навсякъде!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Ае стига беее!
    Никъв режим,никво бело!
    Часа на Земята съкс
    Важното е да има!

Цитирай Първоначално написано от herca
    Ае стига беее!
    Никъв режим,никво бело!
    Часа на Земята съкс
    OMG

Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Ае стига беее!
    Никъв режим,никво бело!
    Часа на Земята съкс
    OMG
    А стиа е
    Важното е да има!

Ае стига беее!
    Никъв режим,никво бело!
    Часа на Земята съкс
    OMG
    А стиа е
    мхм, спама не е излишен в такава тема нали

Ае стига беее!
    Никъв режим,никво бело!
    Часа на Земята съкс
    OMG
    А стиа е
    Къв спам бееееее??

А бе я си евете майки,лепилари!
    Важното е да има!

Ае стига беее!
    Никъв режим,никво бело!
    Часа на Земята съкс
    OMG
    А стиа е
    Къв спам бееееее??

А бе я си евете майки,лепилари!

Ако заради кретен като тебе заключат темата ще си умра от яд !
    Тази тема още не е изчерпана има какво да се говори а ти се включваш в нея като паднал от небето и я проваляш, ако не си забелязал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си