- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
компа ми нее на бюрото ми в момента,ама мн ми затопли крака,така че скоро може и там да се озове![]()
в момента само телефона ми
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Монитор,камера.ю,микрофон,к олони,телефон,снимка,чаша,с писание,плик
колони,двд,дистанционно,ли тчета некви![]()
"You were deceived"
цигари,играчки,тоалетна ама играчка,лекарство някакво,дистанционно,тетра дка,пинал,диск,огледало,GSM,с лушалки и кутия от GSM
гривна,ножица,гумичка,спис ние,микрофон,зарядно за телефон,телефон![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Чаша,3 телефона,химикалка,календа р,фигурка на 2 трола
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Каничка с вода,капки за нос,още едно лекарство за пиене,тон колони,микрофон,и разни химикали и листчета![]()
чаша,чиния,дистанционно,бо бони,моливи,блоков лист,мишка,флумастер,спира а,гривни,учебник,каре,тетр дка,календарче,хапчета,пар и,пътна карта,лампа,лепило,гума и некви стотинки![]()
чиния.гребен,шнола,фиба,пам ук,лакочистител,3 шишета от кола,10 лв,лекарства,чаша,лилав лак,лак за кола,бонбони![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
обелки от бонбони 2 дистанцини притер и разбира се монитор![]()
камера, книга, моливник, носни кърпички, тонколони, монитор, шише с вода, настолна лампа, мишка, флумастри, 1 един моливник с химикали, ножица ...
Humans need fantasy to be human.
монитор, чаша, телефон![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
химикали, чаша, листи, лакове, тоалетно мляко - 2 броя, дискове, свещ, дистанционни, четка, ножица, плюшена играчка, пръстени и ластичка...
абе кочина си е![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
моливи , химиали , листи , аспирин, шапка , грим , шоколадови бонбони , пари , диск , парфюм , кърпички , огледалце , плюшка , USB , слушалки , камера , телефон , мп4 и кутия![]()
ножица, телефон, слушали, лепило, малко глобусче(поставка за химикал), плюшено еленче, плюшено сърчице, купичка със звездички, дистанционното на печката, пресата ми, огледало, куфарче с бижута, слънчеви очила, йо-йо, 2 лв, торбичка с мъниста, модем, ваза с цветя, опаковъчна хартия, монитор, фиби, химикал, 3 моливника, огрооомен химикал, огроооомен молив, плюшено пате, зарче, кутия с дискове, тонколони, USB, тиксо, кошче, свирка, стик против изпотяване, лакочистител, лампа, несесер с гримове, торбичка, изгорелата ми дънна платка на компютъра![]()
![]()
![]()
времет0 тu uztuча
Портмонето ми, телефона, купичка, пакет слънчогледчаша на ЛП, пълна с всякакви джунджурийки, 3 кутийки от презервативи.
![]()
2 CD-та - на Слави и ЛП, кутията ми на LOOP... тъмно е сега, друго не виждам.
![]()
I'm inlove with a criminal...
Нощна лампа от ония яките като совалки с восък вътре, който става като топченца и пада надолу и се качва нагоре абе сетихте се, сувенир прасе захапало детелинка, ароматизатор за контакт, дистанционно, количка, запалка, пистолет ахаха виждам и втора запалка, саксия жабка и един кактус в нея, монитор, колонки, мишка, клавиатура, кестен, рапан, ааа маска от хелуин метално кошче на нескуик за отпадъци и май е това друго не виждам
каквото се сетитепълна кочина
![]()
![]()
=]
Учебници за днеска(Физика,история,хими ,английски,математика,бъга рски)Тетратки,компот,монит р,спрей за чистене на LCDмонитори,една флашка се търкаля насам натам,поялник,и една експериментална платка баце-ааа,к'во ше кажеш
Кочиня к'во да Ви приказвм...кат си додат дъртите ше гледам кон боб яде ли си тая кочина на бюрото
![]()
Можеш да я направиш на часовник добре ставаПървоначално написано от d3sincet0y
![]()
Колони,други колони,монитор,мишка,камер ,химикалки и моливи,празна чиния(до преди малко беше пълна)некфа тетрадка,домашен телефон и GSM ... а и кола !!!
![]()
![]()
Ако тфа се брои има и малко прах по бюрото
![]()
![]()
![]()