- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
+ Една празна чиния и един телбодПървоначално написано от mihichkaaa
Освен всички принадлежности на компютъра има GSM ,бутилка Coca Cola Light и едно пакетче солети.![]()
Колонки, бутилка спрайт, фъстъци, няколко диска, гланц, принтер... тва е![]()
Тон колони, гсм-а ми, очилата ми, камера, 1 лев, клечка за зъби и модемът ми.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
то въпроса тряя да е какво няма... Има празно шише бира, слушалки, изядено меню от МакДоналдс, разбит домашен телефон, боклук от Чипи Чипс, калкулатор, зарядно за гсм и дистанционно за климатика. Само това...![]()
Ами до компютъра ми има... : DVD-плеара който ползвам като колони за компа, микрофон, портмонето ми, слушалките за телефона и 100-150 диска![]()
~{_.:._}~ Opel & Honda Team - Варна ~{_.:._}~ | SkYp3 - deathgiver666
=======================
1110.0100.11111000111
=======================
Е.4.7С7
=======================
16.4.3707
=======================
Телефон,дистанционно,гримо ве,гребен,дезодорант,очила, апарат,гривна,салфетки,слу алки,часовник, иии 1 чаша ... Било е и по зле![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
В момента.... учебниците ми,2-та ми телефона,гланц,дистанционн о,спрей за стая
и хартия....![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
мм телефон, няколко книги, слушалки и бинт![]()
![]()
![]()
"I have a BMW. But only because BMW stands for Bob Marley and The Wailers, and not because I need an expensive car."
2 лака.. 3 диска.. солети.. учебници.. карти.. домашен телефон.. gsm... химикали... 2 купички.. сламка.. дистанционно.. слушалки.. бележник.. стинки.. гребен.. тетрадка.. калафче за gsm.. гланц..![]()
![]()
![]()
SO WHAT, maybe I am scared to DEATH because you mean more to me then any other person...your everything I think about... everything I want. Maybe Im scared because i dont want anyone else to have your HEART
Свещ,тампони за почистване на лице,кутия с цигари,чаша с кафе,пепелник,кибрит,запал а,яйце,слънчеви очила,мобилен телефон,фон дьо тен,лосион за премахване на грим,гумена жаба,солети,шишенце с хапчета,лъжичка,кутия с бижута....
ммм моито има бая работи щото е нещо като бюро за компа и секция![]()
В момента има 9 диска за Линукс, 1 химикал, някава джаджа, малка покривчица...
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Koloni, slu6alki mp3 mp4 diskove mikrofon himikalki lista zarqdno gsm i nqkyv kabel![]()
http://prizebg.net/dani2s -E tva 6te vi zeme akyla! Come On In
3 празни чаши.чифт чорапи.джойстик.молив.
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
Розови цветя, куп листчета, учебници, калкулатор, календарче, диск, огледало, гумичка, опаковки от дъвки, гланцове, ФДТ, спирала, празна бутилка от вино, пълна с вода, и чаша от изпито кафе.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Гримове,цифрово,батерий,чи с,солети,шише от кола,пяна за коса,лак за нокти ии до тука виждам![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
касичка, аквариум с костенурки, химикалка..![]()
Hold on, if you feel like letting go
Hold on, it get's better than you know
Don't stop looking, you're one step closer
Don't stop searching, it's not over..