.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

За отличници

Искам да питам нещо отличниците!
    Ако ви пишат слаба оценка в ДСК-то(2 или 3),и като се приберете вкъщи,какво казвате на вашите? И ако скоро пак сте получили такава оценка?
    П.С:Без тъпи изказвания!!!

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Аз чак отличничка не съм,ама съм добра ученичка,за сега съм имала 3,4 двойки.А иначе еми казвам им,че имам 2ка,все пак "войник без пушка,не е войник" и ученик без двойка,не е ученик,не е чак голяма трагедия,нали си отличник,ще си я поправиш
    What i want is obvious , what i love is unique

Ами най-добре не крий от родителите си.Те после могат да разберат от класната на някоя родителска среща и може да стане по-лошо.Няма да те убият все пак.

Град
    София
    Отличник не мога да се нарека, но успехът ми е такъв. Винаги когато са ме питали наш'те и съм имал двойка съм казвал. Не се притеснявам от това. Не ми пука. Не се старая толкова, че да имам претенции. НЕ съм бележкар и не рева на учителите за 6, защото ще изпусна стипендия - аз си я хващам така и така!

Колкото и нескромно да звучи е така!
    Don't tell me what I can or can't do !

Emi az ne sym 4ak otli4nik no se staraq da izkarvam dobri ocenki - i to bez da u4a
    Imal sym 3iki i 4ki - 2iki ne ama za vsi4ko si ima 1vi pyt

Имам една единствена тройка за тази година..
    и то по предмета по който казах на нашите да не се надяват на силна оценка, защото няма как да стане просто
    ии.. е казах им, направиха физиономии и това си беше

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Миналата година бях отличничка , пълна и бях свикнала 6,6,6,6 .... и изкарах една двойка . Прибирам се в нас и от врата "Мамо , днеска имам двойка! " и стоя и се хиля такава . Реакцията и беше " Оххх , най-после и мойто дете да изкара двойка."

Тая година е по-зле имам две двойки за втория срок и аз знаех , че нищо не съм направила на теста и си казах преди да ми я пишат , после като ми я дадоха само "Имам двойка на оня тест." и това беше

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Ами най-добре не крий от родителите си.Те после могат да разберат от класната на някоя родителска среща и може да стане по-лошо.Няма да те убият все пак.

хммм..винаги има вариант да не казваш че има срещи
    аз съм на принципа 'отлагай до последно'

или поне бях...сега си казвам оценките...зеха да свикват
    ама ако остана на изпит не ми се мисли
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    ако си отличник/чка като им кажеш, че имаш слаба оценка не би трябвало да ти правят пробле, поне при мен е така. ... нашия изобщо не ми гледа оценките, просто знае, че ще си я поправя
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не съм чак отличничка, с 6-ци отгоре до долу, но се дразня на 3-ки, 2-ки, че и 4-ки понякога.
    Тази година нямам 2-ки май. Имам 2 - 3 тройки.
    Еми, дори и да не им кажа веднага, не ги крия, просто нямам навика да им съобщавам какви оценки имам, дори и 6-ци да са...
    Като ми поискат бележника си го давам...

ОМФГ, за 2 двойки тема ще ми прай аз до сега трябваше да съм напълнил форума
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Град
    столицата
    Ако си отличник,трудно ще имаш 2-ка или 3-ка...
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

мали имаше една от моя клас 5 по МАТ имаше реве аз 2 имах си се хиля там

Град
    in your sweet dreams
    на всеки се случва веднъж да не е научил или веднъж да не си е написал домашното ... не е чак толкова фатално че да криеш двойките просто казваш няма какво да му мислиш - тука е сега или по късно , все някога ще се разбере и ще е по лошо че не си казал/а на време
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ученик без двойка и войник без въшка няма! :P

Град
    Е там...
    не им казвам каквото и да имам...

За мен ще е изненада, ако имам повече от 3. За 5 или 6 вдигам банкет
    Scorpions forever!

Супер фен
    Ми аз съм добра ученичка...По някой предмети (които ми харесват )
    По алгебра първи срок имах 3,по БЕЛ имах само шестици,по английски всякакви оценки имах ама ми оставиха шест...
    Иначе вкъщи не ми викат за оценки.

Седми клас съм... и досега съм имала само една двойка, но при нея случая беше малко по-специален и не е точно двойка... абе, 'айде, че иамм време, ще разкажа...
    Значи, имаме класно по математика и бяхме с учител по заместване, който е доста строг... в началото на часа ни каза, че всеки опит за преписване се наказва с двойка и естествено не съм си и помисляла да преписвам. Само че съседката до мен, която ми е и супер близка приятелка, имаше нужда от помощ... и й подсказах..., което естествено се наказа с двойка. Та така...
    Отиваме ние в понеделник и аз вече супер изнервена, какво ще правя, двойка на класно, как ще кандидатсвам и т.н... обаче накарах господина да ми провери контролното, оказа се, че имам 6 и каза, че ще си затвори очите... умрях от радост просто.
    Абе, съвет - не преписвайте и не подсказвайте... за ваше добро е.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    ^ Ако те хванат Иначе си абсолютно права, мен ме хванаха с пищов по философия и сега имам 2ка в дневника Всъщност целият клас преписваше, просто аз и още 1 момиче нямахме късмет. Но аз това не го броя за предмет, тъй че

Иначе за родителите-никога не са ми правили проблеми, те не се интересуват от оценки, аз сама си подписвам бележниците от 8 клас насам. Можеби защото обикновено получавам отлични оценки.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Аз съм отличничка.И аз тази година имам една 2 по математика.Нашите много се ядосаха,защото не я изкарах от незнание.Даскалката ми я писа,защото се опитах да подскажа (много откачена жена,но пък добре преподава).Иначе по-спокойно поне знаеш,че двойката си е твоя и не е от глупост. Колко и да бяха ядосани наште от години ми обещават,че ще ми купят голяяям шоколад за 2-ка и така и направиха .Кажи им направо-те ще оценят чесността ти.
    ...come...touch my soul...

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Ако стане така ще кажа на нашите ,че съм получила 2 ,но задължително ще науча и следващия път ще я поправя.Каква полза да крия след като знам какво представлявам.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    аз колко двойки съм имал...

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    ми аз без да се хваля съм пълна отличничка вече десет години(да ведем единайсетата как ще я икарам )
    та когато ми се случи да изкарам 2 като кажа на мама тя изобщо не ми прави проблем и вика,че е сигурна,че ще си я оправя и да не ми дреме :P

И аз съм отличничка и досега съм имала само 1 двойка по география. Цял ден плаках за нея.. И бях скрила бележника си на тайно място да не го видят наште... Но после мама го намери....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си