- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За отличници
Искам да питам нещо отличниците!
Ако ви пишат слаба оценка в ДСК-то(2 или 3),и като се приберете вкъщи,какво казвате на вашите? И ако скоро пак сте получили такава оценка?
П.С:Без тъпи изказвания!!!
Аз чак отличничка не съм,ама съм добра ученичка,за сега съм имала 3,4 двойки.А иначе еми казвам им,че имам 2ка,все пак "войник без пушка,не е войник"и ученик без двойка,не е ученик,не е чак голяма трагедия,нали си отличник,ще си я поправиш
What i want is obvious , what i love is unique
Ами най-добре не крий от родителите си.Те после могат да разберат от класната на някоя родителска среща и може да стане по-лошо.Няма да те убият все пак.
Отличник не мога да се нарека, но успехът ми е такъв. Винаги когато са ме питали наш'те и съм имал двойка съм казвал. Не се притеснявам от това. Не ми пука. Не се старая толкова, че да имам претенции. НЕ съм бележкар и не рева на учителите за 6, защото ще изпусна стипендия - аз си я хващам така и така!
Колкото и нескромно да звучи е така!
Don't tell me what I can or can't do !
Emi az ne sym 4ak otli4nik no se staraq da izkarvam dobri ocenki - i to bez da u4a![]()
Imal sym 3iki i 4ki - 2iki ne ama za vsi4ko si ima 1vi pyt![]()
Имам една единствена тройка за тази година..
и то по предмета по който казах на нашите да не се надяват на силна оценка, защото няма как да стане просто![]()
ии.. е казах им, направиха физиономии и това си беше
Миналата година бях отличничка , пълна и бях свикнала 6,6,6,6 .... и изкарах една двойка . Прибирам се в нас и от врата "Мамо , днеска имам двойка! "и стоя и се хиля такава . Реакцията и беше " Оххх , най-после и мойто дете да изкара двойка."
![]()
Тая година е по-зле имам две двойки за втория срок и аз знаех , че нищо не съм направила на теста и си казах преди да ми я пишат , после като ми я дадоха само "Имам двойка на оня тест." и това беше![]()
Първоначално написано от YouCantStopMe
хммм..винаги има вариант да не казваш че има срещи![]()
аз съм на принципа 'отлагай до последно'
или поне бях...сега си казвам оценките...зеха да свикват
ама ако остана на изпит не ми се мисли
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ако си отличник/чка като им кажеш, че имаш слаба оценка не би трябвало да ти правят пробле, поне при мен е така. ... нашия изобщо не ми гледа оценките, просто знае, че ще си я поправя![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Не съм чак отличничка, с 6-ци отгоре до долу, но се дразня на 3-ки, 2-ки, че и 4-ки понякога.
Тази година нямам 2-ки май. Имам 2 - 3 тройки.
Еми, дори и да не им кажа веднага, не ги крия, просто нямам навика да им съобщавам какви оценки имам, дори и 6-ци да са...
Като ми поискат бележника си го давам...
ОМФГ, за 2 двойки тема ще ми прай аз до сега трябваше да съм напълнил форума![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Ако си отличник,трудно ще имаш 2-ка или 3-ка...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
мали имаше една от моя клас 5 по МАТ имаше реве аз 2 имах си се хиля там![]()
![]()
на всеки се случва веднъж да не е научил или веднъж да не си е написал домашното ... не е чак толкова фатално че да криеш двойките просто казваш няма какво да му мислиш - тука е сега или по късно , все някога ще се разбере и ще е по лошо че не си казал/а на време![]()
Ученик без двойка и войник без въшка няма! :P
не им казвам каквото и да имам...
За мен ще е изненада, ако имам повече от 3. За 5 или 6 вдигам банкет![]()
Scorpions forever!
Ми аз съм добра ученичка...По някой предмети (които ми харесват)
По алгебра първи срок имах 3,по БЕЛ имах само шестици,по английски всякакви оценки имах ама ми оставиха шест...
Иначе вкъщи не ми викат за оценки.![]()
Седми клас съм... и досега съм имала само една двойка, но при нея случая беше малко по-специален и не е точно двойка... абе, 'айде, че иамм време, ще разкажа...
Значи, имаме класно по математика и бяхме с учител по заместване, който е доста строг... в началото на часа ни каза, че всеки опит за преписване се наказва с двойка и естествено не съм си и помисляла да преписвам. Само че съседката до мен, която ми е и супер близка приятелка, имаше нужда от помощ... и й подсказах..., което естествено се наказа с двойка. Та така...
Отиваме ние в понеделник и аз вече супер изнервена, какво ще правя, двойка на класно, как ще кандидатсвам и т.н... обаче накарах господина да ми провери контролното, оказа се, че имам 6 и каза, че ще си затвори очите... умрях от радост просто.![]()
Абе, съвет - не преписвайте и не подсказвайте... за ваше добро е.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
^ Ако те хванатИначе си абсолютно права, мен ме хванаха с пищов по философия и сега имам 2ка в дневника
Всъщност целият клас преписваше, просто аз и още 1 момиче нямахме късмет. Но аз това не го броя за предмет, тъй че
![]()
Иначе за родителите-никога не са ми правили проблеми, те не се интересуват от оценки, аз сама си подписвам бележниците от 8 клас насам. Можеби защото обикновено получавам отлични оценки.![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Аз съм отличничка.И аз тази година имам една 2 по математика.Нашите много се ядосаха,защото не я изкарах от незнание.Даскалката ми я писа,защото се опитах да подскажа(много откачена жена,но пък добре преподава).Иначе по-спокойно поне знаеш,че двойката си е твоя и не е от глупост.
Колко и да бяха ядосани наште от години ми обещават,че ще ми купят голяяям шоколад за 2-ка и така и направиха
.Кажи им направо-те ще оценят чесността ти.
...come...touch my soul...
ми аз без да се хваля съм пълна отличничка вече десет години(да ведем единайсетата как ще я икарам)
та когато ми се случи да изкарам 2 като кажа на мама тя изобщо не ми прави проблем и вика,че е сигурна,че ще си я оправя и да не ми дреме :P
И аз съм отличничка и досега съм имала само 1 двойка по география. Цял ден плаках за нея..И бях скрила бележника си на тайно място да не го видят наште... Но после мама го намери....
![]()