- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не влизаа!!!
Пф...еми да увеличава броя на пръстите.В краен случай зимаш един по-тънък вибратор и започваш с него...ама ти па си на 14...нещо из вкъщи намери,което да не е плод или зеленчук или нещо чупливо и да е хигиенично разбира се...друг начин не виждам.
ami ako is4aka6 o6te 1-2 godini moje i da nqma6 tozi problem povqrvai
izvinqvai mn ne iskam da te obidq no na 14 vse o6te si dosta malka za seks sorry ama ti si sidete kvo pravi6 v leglotoebasi to za tebe vse o6te e samo za spane![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
много гнусно го казаПървоначално написано от SiMiLi_
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не е достатъчно само да си възбудена,трябва и да се отпуснеш на макс което при първия път няма да е особено лесно.Пък и не е необходимо да стане точно от първия път,продължавайте с опитите,опитай да се отпуснеш колкото можеш и след няколко опита ще влезе и ще правиш страхотен секс.
Топни го в буркан с мас![]()
Ако и там не влезе значи проблема ти е ясен![]()
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Ще отбележа, че това, че в началото момичето е тясно, пък след като се нае*бе няколко пъти се разширява. Това е мит. При възбуда се разширява и по този начин момичето почва да се овлажнява. Колкото по възбудено е, толкова и по широко е следователно и по овлажнено. Истинско разширяване може да стане САМО след раждане. Затова жените, които са раждали са с по-широк ханш. Друг мит е,че момиче което е правило много пъти секс има голям луфт м/у краката. Това се получава най-често, когато по пълничко и нисико момиче рязко порасне на височина. По този начин килограмите се разпределят равномерно и се получава луфт м/у краката. Отностно проблемът ти пробвайте с лубрикант или по-дълга любовна игра. Приятелят ми например ме лиже известно време преди да премине към съществената част.
какво нападате момичето бе кво ви е направила като не ви изнася темата кой ви е карал да я четете..
та по темата- и при мен първия път бе неуспешен но пробвайте пак и трябва да стане
Обичам Андриан
напълно нормално е ама мойто момиче вземи да се образоваш малко преди да почнеш да водиш полов живот![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ще влезе кат му дойде времето .. !![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Влиза , влиза кажи му първо с пръстите да проникне в дълбините после вече с уреда за масово размножаване .
Иванчо и Марийка тръгнали да правят секс. До тук добре ама като стигнали до съществената част видяли, че на Иванчо не му влиза. Отива той при баща си и му вика:
- Тате, кура ми не влиза в Марийка. Кво да права?!
- Зимаш един буркан с мед, топиш го вътре и ръгаш чушки в боба. Айде отивай да пробваш и после ми разкажи кво е станало.
Отива Иванчо при Марийка да пробват пак а баща му седи долу и чака. След малко Иванчо се показва на прозореца и вика:
-Татееее, не влиза в буркана ве
Обичам шопската салааата...
+1Първоначално написано от x3eme
I'm the one Love me ...
14 годишна.....Първоначално написано от titito
![]()
И какво очакваш?
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
ii pri men beshi taka..taka che spokssПървоначално написано от SiMiLi_
![]()
:P
Браво!!!Много изчерпателно и поднесено по начин достъпен за всички възрастови групи потребители,които са тук!Първоначално написано от magneziq
nyy
ОМФГ хаха ами то тряя да имаш малко мозък ве, а не само да си възбудена и да знаеш, че си готова и да искаш пеницът му![]()
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
+1Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
![]()
![]()
последните 2 дена мн смяххххх
а сега по темата: еми няма как трябва да търпиш докато се получат нещата.тва че си тясна си е напълно в реда на нещата
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
А, бе, хора ... Значи, писна ми да чета едно и също!Била малка, била не-знам-си-каква?! Защо така и не проумяхте, че някои момичета просто са по развити и може би има поне малко ум в главата си щом мисли, че е готова да прави секс. Ако после проумее и разбере, че, вероятно, е било грешка да го прави в ранни години, сама да се тръшка. Прекалявате ... 13-14-15 годишни, еми хубаво ... да не би 16 годишните да са с повече акъл, отколко са били, когато са навършвали 15!? Ами вие на колко години сте го направили? Тя поне има връзка ... Това не ви ли подсказва, че е готова за нещо ... Поне е направила стъпка към нещо серизно - самото обвързване. Не всички се развиват еднакво. Не всички израстват в една и съща среда. Ако мисли, че не бърка в избора си, просто я оставете да вземе решение .. А както разбрах вече го е взела и даже са пробвали.
*** За авторката: Той, ако те обича - ще те чака. Ако ти можеш да направиш всичко за него, а в момента именно секс и той трябва да е готов да чака.
Айде, със здраве ...
+246231452737Първоначално написано от cherubic
![]()