- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не влизаа!!!
и аз съм съгласна с cherubic
-246231452740Първоначално написано от SexyTka
![]()
ами след 1-2 години може и някои 10 годишна да ви каже че не влиза ..... малки , неопитни .. кво да кажа , нямам думи ...
![]()
Не се притесняваи и при мен беше така и даже още не е успял да влезе целия...ще бъде, само търпение и правете го бавно и стискай зъби, поне при мен беше така, даже и още е ........Първоначално написано от titito
П.С. аз съм на 18...
След малко Иванчо се показва на прозореца и вика:Първоначално написано от Shift
-Татееее, не влиза в буркана ве![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а гаджето ти на колко искаш ли да си имаш ново гадже и сичко ще протече нормално![]()
![]()
![]()
a we kaji mu da ruga kato hamalin i tova e
В този форум всички са разгонени, но дотук !
а така като хамалин хахахахахххаха
Придържайте се към темата,стига толко спам.
Добре шефе ,при теб влиза ли ?
Да обичаш значи да страдаш!
поясни кого питаш ?
В този форум всички са разгонени, но дотук !
x3eme питам
П.С. Като не влиза сега ще влезе следващия път,ако не влезе следващия - по-следващия и т.н.![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Ами значи, щом все още си деТствена, може би вагината ти е на вълна "Вход забранен" или пениЦът му го е страх![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
малко свирки преди да почнете и тря да влезе но ако не стане викайте няко трактор който да бута
и при мен беше така първите няколко пъти ама сега влиза кат у тях си![]()
няяяя баси простотиите пиша ама си е истиня да го еба
![]()
![]()
![]()
мажете се с вазелинец ве хора
![]()
![]()
пробвайте с лубрикант и ти да си отгоре. Така хем ще е по-лесно хем по безболезнено.. мисионерската определено не е най-приятната поза за първи път
ти от къде знаеш, че тя не е образована.. пф и стига с тоя пениЦ.. голяма работа.. тва е като "грешка на езика".. просто не го е видяла.. толко няма за кво да се фанете и сте толко елементарни, че се чудите какво да я нахулите вместо като нормален образован човек да и дадете интелигентен съвет. НЕЩАСТНИЦИ СТЕ ВСИЧКИТЕ.. жал ми е за васПървоначално написано от pampers
ili ne si bila dostata4no vazbudena ili priqtelqt ti e mn nekadaren no vav vseki slu4ai to sexa ne eza deca deba![]()
![]()
![]()
Ех Тери Тери , че не съм бил аз да ти обадяПървоначално написано от SiMiLi_
![]()