- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета,защо?
Първоначално написано от Crystaline
ами отказва!!! не си попаднала на точния мъж! не си мисли че ше опъна всяка пача!
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
ми не знам - щото няма нищо по-красиво от жената и искаш да и се насладиш... за мен поне най-готиното нещо е да се събудя до момичето, което обичам (без да има грим - макар че тя много много не го вярва)Първоначално написано от Crystaline
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Не слагай всички под една черта. За мен самоусъвършенстването е на първо място. После другото, но не спирам да мисля и за секс последната година някъде и ми е много гадно особено като съм самотен
.
![]()
Имаш късмет, че си малка. Това ти е оправданието да правиш такива малоумни заключения.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
при мен савсем не е така ... с което и момиче да сам ходил .. никога не сам давал зор за нещо подобно... поне при мен не е най важното
Защото ни се е*e както и на вас.
заложено ни е физически...
Сперматозоидите се произвеждат непрекъснато и колкото повече стават толкова повече притискат тестисите и дразнят нервите по вътрешната страна на семената торбичка и придизвикват чувство на възбуда у момчето и затова сме по сексуално активни и за нас секса е по важен отколкото при момичетата. Ако дълго време седин на "сухо" се получават полюции т.е. несъзнателно семеизпразване през ноща докато спим и най-често тогава момчетата сънуват тъй наречените "мокри сънища".
надявам се стана ясно на някои хора защо за момчетата секса е толкова важен.
cheee to koi e kazall che i momichetata ne se vuzpolzvat ;]] Vsee pak Ebi zada ne te ebat tebe!![]()
![]()
![]()
Meene dqwola me karaa pak ii pak da go naprawqq . . .. . (music)
+Първоначално написано от Crystaline
+1 i az taka sum re6ila maito da se ot4aq 4ovek ot iq "su6testva" !
Не при всички момчета е така...
Но мога да ти отговоря и от другата гледна точка - Защото е далеч по-приятно и любовта не е нещо съществено важно и нужно.
Първоначално написано от STUFFF
![]()
![]()