.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от Crystaline
    ГЛУПОСТИ НИТО СЪМ 8МИ КЛАС НИТО НЯКОЙ МИ Е ОТКАЗАЛ!МЪЖ ОТКАЗВА ЛИ ?! ПРОСТО МЕ ДРАЗНИТЕ...ШЕ МИНАВАМ НА ДРУГИЯ БРЯГ

ами отказва!!! не си попаднала на точния мъж! не си мисли че ше опъна всяка пача!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Повече от фен

Re: Момчета,защо?

Защо за вас секса е на 1-во място и без това не можете ?Тъпо е
    ми не знам - щото няма нищо по-красиво от жената и искаш да и се насладиш... за мен поне най-готиното нещо е да се събудя до момичето, което обичам (без да има грим - макар че тя много много не го вярва)
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Не слагай всички под една черта . За мен самоусъвършенстването е на първо място. После другото, но не спирам да мисля и за секс последната година някъде и ми е много гадно особено като съм самотен .

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Имаш късмет, че си малка. Това ти е оправданието да правиш такива малоумни заключения.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

при мен савсем не е така ... с което и момиче да сам ходил .. никога не сам давал зор за нещо подобно... поне при мен не е най важното

Защото ни се е*e както и на вас.

Цитирай Първоначално написано от dragonfly92
    аз не мисля, че с всички момчета е така има такива,които ценят и други неща пък и момичетата също обичат секса каквото и да си говорим все пак удоволствието е общо

...hate my nickname

заложено ни е физически...

Сперматозоидите се произвеждат непрекъснато и колкото повече стават толкова повече притискат тестисите и дразнят нервите по вътрешната страна на семената торбичка и придизвикват чувство на възбуда у момчето и затова сме по сексуално активни и за нас секса е по важен отколкото при момичетата. Ако дълго време седин на "сухо" се получават полюции т.е. несъзнателно семеизпразване през ноща докато спим и най-често тогава момчетата сънуват тъй наречените "мокри сънища".

надявам се стана ясно на някои хора защо за момчетата секса е толкова важен.

Не е вярно. За мен е важно на първо място да обичам човека, с който съм. Другото също е важно, но не е от първостепенно значение, поне за мен.

Скайп - dark_elf2

cheee to koi e kazall che i momichetata ne se vuzpolzvat ;]] Vsee pak Ebi zada ne te ebat tebe!
    Meene dqwola me karaa pak ii pak da go naprawqq . . .. . (music)

ГЛУПОСТИ НИТО СЪМ 8МИ КЛАС НИТО НЯКОЙ МИ Е ОТКАЗАЛ!МЪЖ ОТКАЗВА ЛИ ?! ПРОСТО МЕ ДРАЗНИТЕ...ШЕ МИНАВАМ НА ДРУГИЯ БРЯГ
    +
    +1 i az taka sum re6ila mai to da se ot4aq 4ovek ot iq "su6testva" !

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Не при всички момчета е така...

Но мога да ти отговоря и от другата гледна точка - Защото е далеч по-приятно и любовта не е нещо съществено важно и нужно.

На първо място е колата

Цитирай Първоначално написано от STUFFF
    На първо място е колата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си