.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен Аватара на Naik1
    бурен секс и кардио досега писах отговори на теми за фитнес и ме мързи да навлизам в подробности отново.. прави това което те изпотява най-много

Град
    морската столица
    jebеп ви спортовете..футбола е единствен..плурането не го бивъ..преди тренирах..републикански бях за 9 годишни ама..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Здравейте.
    На 18год. съм последно когато се мерих бях 65 кг. 176 .
    Притеснява ме това че чувствам се слаб но като се погледна в огледалото и виждам че имам мазнини около корема,отстрани и отзад.
    Правя си всеки ден на серии по 20-30 лицеви опори и коремни преси до 100-150 но за сега нищо не помага.Храня си се здравословно-пия само вода от 1-2 години , от 1-2 седмици се храня без хляб само сутрин по 2 филийки и понякога по 2 наобяд и солети ,салата от зеле ,супи но не помага нищо
    Дайте ми съвет какво да направя,да ям за да сваля мазнините ?
    Благодаря предварително

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Най-ефективно за сваляне на мазнините особено на посочените от теб места е багането. Но тъй като сега е твърде неподходящо да бягаш навън отиди на фитнес и използвай бягаща пътечка.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мерси за идеята
    еми то незнам фитнес в моя град няма има на около 20км някъде ами ако си тичам на място хиих ще има ли нещо ефект ?

Идеята е да си забързаш метаболизма. Ако не ти се ходи на зала, тренирай двуразово. Тоест - преди обяд горна част на тялото, след обяд - долна. Така ще поддържаш високи нивата на обмяна. Това не е добър вариант за покачване на мускулна маса, но ти не търсиш това.

Нека храненето ти да изобилства от яйца, всякакви видове месо (дори мазно свинско), много салати и много зелен чай. Не казвам да спираш хляба изведнъж, но всякакви тестени глезотийки ограничи до минимум. Прави много много клекове. За горната част на тялото само комплексни упражнения - набирания, лицеви, кофички. Прави ги както много бавно, така и много бързо, редувай типа натоварване. Не се застоявай и залежавай вкъщи, освен ако нямаш много добра причина за това. Ключът към хубавото тяло е многото движение, активният начин на живот. Да отидеш на тренировка и след това да локаш бира пред телевизора не е начина ;]

Благодаря за съвета
    Ти спомена бирата хиих аз пия само вода от питиетата,храня се от 2-3 седмици почти само със салата от зеле и супи и чайове пия
    ами ако случайно бягам на място по 30мин на ден ще има ли действие докато се пооправи времето защото в този студ на стадиона няма да мога да бягам поне като е на място ще има ли ефект или не ?

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    спрете да ядете като свине и после да питате как да отслабнете

Виж аз не ям много дори семейството ми вика че ям малко да съм увеличил храната но не мога повече да ям хаха

Град
    Стара Загора
    истЕната е в тренировките
    тренирай квото и да е, просто се движи и не се застоявай у вас
    след време ще забравиш, че си имал проблем с мазнинките

Знам ,че като се застояваш започваш да имаш проблеми със тялото,в смисъл да напълняваш ,мазнинки и т.н. но лошото е че като съм на училище не мога да стана и да ходя но за щастие поне вкъщи шетам цял ден ,но иначе благодаря за съвета

Град
    Стара Загора
    запиши се и ходи да спортуваш някъде,
    само движение вкъщи не е достатъчно

Знам но като в града няма фитнес зали трябва да ходя на 20км за да отида

Голям фен Аватара на Naik1
    братле неможе никъде да няма някаква дори мизерна зала .. все някакви лежанки и гирички ще има най-малкото - в даскало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си