- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Упражнения за сваляне на мазнини?
бурен секс и кардиодосега писах отговори на теми за фитнес и ме мързи да навлизам в подробности отново.. прави това което те изпотява най-много
![]()
jebеп ви спортовете..футбола е единствен..плурането не го бивъ..преди тренирах..републикански бях за 9 годишни ама..
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Здравейте.
На 18год. съм последно когато се мерих бях 65 кг. 176 .
Притеснява ме това че чувствам се слаб но като се погледна в огледалото и виждам че имам мазнини около корема,отстрани и отзад.
Правя си всеки ден на серии по 20-30 лицеви опори и коремни преси до 100-150но за сега нищо не помага.Храня си се здравословно-пия само вода от 1-2 години , от 1-2 седмици се храня без хляб само сутрин по 2 филийки и понякога по 2 наобяд и солети ,салата от зеле ,супи но не помага нищо
Дайте ми съвет какво да направя,да ям за да сваля мазнините?
Благодаря предварително![]()
Най-ефективно за сваляне на мазнините особено на посочените от теб места е багането.Но тъй като сега е твърде неподходящо да бягаш навън отиди на фитнес и използвай бягаща пътечка.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Мерси за идеята
еми то незнам фитнес в моя град няма има на около 20км някъде ами ако си тичам на място хиих ще има ли нещо ефект?
Идеята е да си забързаш метаболизма. Ако не ти се ходи на зала, тренирай двуразово. Тоест - преди обяд горна част на тялото, след обяд - долна. Така ще поддържаш високи нивата на обмяна. Това не е добър вариант за покачване на мускулна маса, но ти не търсиш това.
Нека храненето ти да изобилства от яйца, всякакви видове месо (дори мазно свинско), много салати и много зелен чай. Не казвам да спираш хляба изведнъж, но всякакви тестени глезотийки ограничи до минимум. Прави много много клекове. За горната част на тялото само комплексни упражнения - набирания, лицеви, кофички. Прави ги както много бавно, така и много бързо, редувай типа натоварване. Не се застоявай и залежавай вкъщи, освен ако нямаш много добра причина за това. Ключът към хубавото тяло е многото движение, активният начин на живот. Да отидеш на тренировка и след това да локаш бира пред телевизора не е начина ;]
Благодаря за съвета
Ти спомена бирата хиих аз пия само вода от питиетата,храня се от 2-3 седмици почти само със салата от зеле и супи и чайове пия
ами ако случайно бягам на място по 30мин на ден ще има ли действие докато се пооправи времето защото в този студ на стадиона няма да мога да бягам поне като е на място ще има ли ефект или не?
спрете да ядете като свине и после да питате как да отслабнете![]()
Виж аз не ям много дори семейството ми вика че ям малко да съм увеличил храната но не мога повече да ямхаха
истЕната е в тренировките
тренирай квото и да е, просто се движи и не се застоявай у вас
след време ще забравиш, че си имал проблем с мазнинките
Знам ,че като се застояваш започваш да имаш проблеми със тялото,в смисъл да напълняваш ,мазнинки и т.н. но лошото е че като съм на училище не мога да стана и да ходя но за щастие поне вкъщи шетам цял ден ,но иначе благодаря за съвета
![]()
![]()
запиши се и ходи да спортуваш някъде,
само движение вкъщи не е достатъчно
Знам но като в града няма фитнес залитрябва да ходя на 20км за да отида
![]()
братле неможе никъде да няма някаква дори мизерна зала .. все някакви лежанки и гирички ще има най-малкото - в даскало![]()