.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

Пудра или фон дьо тен..

за мазна кожа?
    Кое е по-добре?

P.S.: Стига бе хора, не е за мене за една приятелка е.. обиждатее мее xDD не ми е мазна кожата!!

Супер фен Аватара на PIF
    пудра естествено.
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Супер фен Аватара на galu6a
    пудра
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен
    пудра. от фон дьо тена ще ти залъщи още повече лицето
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    пудра. от фон дьо тена ще ти залъщи още повече лицето
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    най- добре е да решиш проблема и да нямаш мазна кожа.
    не мога да ви разбера, имате проблемна кожа, ама айде да се мацате и да стане по- зле.

Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    не мога да ви разбера, имате проблемна кожа, ама айде да се мацате и да стане по- зле.
    Оф аман от разбирачки.Айде кажи с какво да го реши.То ако ставаше така производителите на декоративна козметика да са фалирали.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Оф аман от разбирачки.Айде кажи с какво да го реши.То ако ставаше така производителите на декоративна козметика да са фалирали.
    кво разбирачки е за ко и се караш !тя е най- права !мацетата естествено ,че ще кажат да се плеска с пудра ,вместо да намери нещо .. ти па точно ти се праиш на разбирачка ,в аптеки тук там все ще се намери нещо
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    еми, то не съществува само декоративна козметика, сещаш ли се?
    има толкова много продукти, с които да се реши тоя проблем.

п.п.: аман от момичета с 5 тона фон дьо тен и пудра.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Има и матиращи фон дъо тен - и, които наистина стоят хубаво на кожата и не лъщи.
    С пудрата може да стане на петна...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

и с какво? ползвам салицилов спирт от много време.. да,същия спирт от който всички се оплакват че им се лющила кожата. много изсушавал.. да ама не.. тая мазнотия си стои и тва е и все пак кво лошо има да сложи малко пудра или фдт?? все пак с тия пъпки..хубаво е поне малко да се прикрият докато се опитваме да ги разкараме..

Cruel Intentions

Аз имам мазна кожа и въпреки че съм ползвала много козметика, проблема ми не може да се реши, а само да се "прикрие". teenems както виждам и ти не помогна с мнението си. Та хайде вие, които разбирате кажете как да си решим проблема с мазната кожа без декоративна козметика

Моята кожа е смесена, ама се справих с лъщенето и омазняването.
    Правя си парна баня, после минавам със златен пръстен, махам и черните точки, ако има. След което си търкам лицето със сода за хляб и кисело мляко... накрая маска от хума.
    Мажа се и с матиращ крем на Лореал преди да изляза.
    Но фон дьо тен или пудра - no chance.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93

и с какво? ползвам салицилов спирт от много време.. да,същия спирт от който всички се оплакват че им се лющила кожата. много изсушавал.. да ама не.. тая мазнотия си стои и тва е и все пак кво лошо има да сложи малко пудра или фдт?? все пак с тия пъпки..хубаво е поне малко да се прикрият докато се опитваме да ги разкараме..

има много теми за козметика, която да помага на мазната кожа.
    ето и 2 линка с домашни маски:
    http://forum.fema-bg.com/viewtopic.php?t=113
    http://www.krasivi.bg/index.php/news/show_news/372/

Настъпии война .. Аз съм за лечението на мазната кожа , а не само за заличаването .. На въпроса ти може и по два начина да се отговори .. Някоя пудра може да те направи на петна , пък от някой ФДТ лицето ти ще залъщи .. И въпреки това ти препоръчвам ДЕРМАТОЛОГ без повече да се карате , и пудра .. Избягвай фдт и без това порите на мазната кожа са голями и отворени остава да ги напълниш с боклуци пък после как да нямам мазна кожа ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Защо трябва да се мажете с такива глупости,щом имаш проблем с кожата се постарай да го оправиш вместо да го замазваш още повече
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен
    кво се карате, бе, не виждате ли ква е темата? момичето пита кое е по- добре- пудра или фон дьо тен, а не дали е по- добре да се лекува или да се маца. тя може да си се лекува, но докато се справи с проблема, да иска да си прикрие недостатъка.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Прах от стрита керемида, примесен с тролски сопол.
    Според мен трябва да отидеш на дерматолог.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    не ползвам никое от тях,но бих предпочела пудрата ,защото фдт ми изглежда някак мазен

Пудра vs Фондьотен! А сега де.. Според мен пудрата има повече приемущества:
    1. Покрива добре цялото лице,а при фондьотена остават участъци,които не са добре припокрити.
    2.Не лъщи неестествено както фондьотена и прави кожата по истинска.
    3.Можеш да си я нанесеш колкото пъти през деня искаш (е сега не става дума да я пуфкаш непрекъснато на лицето си) ,а това при фондьотена е крайно неприемливо,защото накрая си оставаш петносан и с до толкова различен цвят кожа в сравнение с твоята,че чак биха те помислили за коренно различна раса.
    4.И най-голямото приемущество.. пудрата свършва значително по-бавно за разлика от фондьотена,с който ако се мацнеш 2 пъти и айде отиде.. така спестяваш и пари..
    Та това е моето мнение.Разбира се всеки има различни възгледи и ще помоля разгорещените саботьори на декоративната козметика да влезнат в положението на хората,които имат желание да изглеждат поне малко по-приемливо..

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Мерси.. на всички.
    P.S.: Не е за мен, за една приятелка е. Не знам как да й набия в главата да не ползва такива работи!

На мен пък пудрата ми седи много зле... Кожата ми изглежда като намазана с вар точно (само дето е в телесен цвят). Не мога да кажа, че пудрата ми е евтина и е заради това, но не е и от скъпите. И доста други момичета, на които им изглежда така на кожата съм виждала.
    А като си сложа фон дъо тен с МОЯ цвят наистина ми лъщи кожата малко, но поне е гладко и повярвайте ми поне от 50см не ми личи, че имам нещо по лицето. То и от много близо не се личи, но знаете - в края може да не съм си го размазала добре.

Един съвет: Ако ще ползвате такива работи МОЛЯ ви, ползвайте на Ейвън. От първия път като го поръчате може да не е точно вашия, защото трябва да си уцелите цвета, но като го уцелите доволни ша останете, казвам ви. 1-вото е че не са скъпи (има си и по-скъпи де, ама има и за 15лв.) и 2-рото, че с тях кожата изглежда много естествено. На другите фирми са все такива, че като ги намажеш и след малко като попият остават цветните частици отгоре и въпросните частици не седят гладко, ами правят кожата абразивна. Това го казвам от личен опит. Пробвала съм доста фон дъо тени, защото и моя проблем не иска да се реши и с евтини, и със скъпи продукти. Последно изпробвах мострите на всичките фон дъо тени (от 20лв. нагоре) от една парфюмерия и въобще не си заслужаваха, защото пак седят неестествени. Аз съм най-доволна от тези на Ейвън и ви ги препоръчвам, ако си търсите ФДТ!

Един въпрос. Пудра на Ейвън ли си ползвала?

Цитирай Първоначално написано от tedytyy
    Един въпрос. Пудра на Ейвън ли си ползвала?
    Ако мен питаш - да.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си