.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

При едно момче едрите(дебели) и гъсти вежди чар ли са?

Според вас при едно момче едрите(дебели) и гъсти вежди чар ли са или отрицателна черта?

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

ако не си харесваш веждите може да ги оскубеш малко
    ина4е на мен ми е все едно какви са му веждите
    I can't stop myself from loving you <3

зависи дали ходят на лицето му... деа знам... баси въпроса
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka

ако не си харесваш веждите може да ги оскубеш малко
    ина4е на мен ми е все едно какви са му веждите
    и аз съм на същото мнение

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

ами зависи от самото момче но по-добре със дебели вежди от колкото със ускубани като видя някои момчета как си ги скубят и .... ужасно е! приличат ми на п*д*ли !!!

Цитирай Първоначално написано от dragonfly92
    ами зависи от самото момче но по-добре със дебели вежди от колкото със ускубани като видя някои момчета как си ги скубят и .... ужасно е! приличат ми на п*д*ли !!!
    eheeh А от къде знаеш че не са п*д*ли?

П.С. Няма да крия и аз си ги махам ама с границата си ето
    http://impulse.bg/user/hotstar гледай ме...

Град
    Шумен
    Не ги скуби, освен ако не са сключени или твърде много излизат извън някакви очертания.
    И аз кат видя некой с оскубни вежди, честно ми иде да го зяпам, да го соча с пръст и да му се смея мнооого.
    Мен лично много ме кефят мъже с по-рунтави вежди, ама не чак толкова рунтави де, кат Бербо, например

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Ако такъв имаш в предвид значи е н1

Град
    Там, където е сърцето...
    Виж сега момче, което си скубе веждите веднага навежда на една мисъл за него.... Стой си с естествените вежди, има достатъчно момчета, които като ги погледнеш се чудиш дали случайно не е момиче с малко повече мъжки хормони... така че недей изпедерастява.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ми на мен не ми допадат..Но има и хора, на които им отиват..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    na men li4no ne mi dopadat a otnosno tova 4e prili4at na pedali ne sam saglasna prosto podarjano mom4e no estestveno s granica

Аз не обичам такива вежди.Попринцип съм против,момче да си ги скубе,но можеш да идеш на козметик да ти ги оправи малко и после ще си ги потдържаш.А и тя няма да ти ги прави като на някой гей,ако от това се притесняваш,а просто ще ги оформи леко
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Зависи...

Град
    In Devil's Castle
    ами да не е една, пък другото става
    someone else...

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Виж сега наистина ако е една, тогава трябва поне м/увеждието да махнеш. Другото са бели ядове.
    Аз лично не смятам, че оскубани вежди на момче или мъж значи автоматично гей.

Pass4y, веждите ти са невероятни!

Ако се вижда лицето изпод веждите, може и да се преживее...
    Лесно се променят и веждите, и теглото. Излишно е обсъждането на темата... не е жиезнено важна. Външността не променя отношенията между двама души, ако чувствата са истински...

Не! Не! Не! Не! и пак ... и пак Не! Какъв ти е чара с тази космата лента над очите ти а и ако си с една вежда можеш да потърсиш най-блиски козметик ВЕДНАГА!
    Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!

Град
    < 33
    Бля ужас !
    По-добре си ги скуби , но до една граница,
    а не да ги оскубиш като някое момиче ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Много ми е противно някви вежди като перде супер гъсти не могат очите да се видят! :# Все едно е 1на вежда, отгоре над носа няма празно място всичко само косми.Ужас.

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    Аз си оправам веждите в границата, не като момиченце с тънки вежди.. Незнам брат ;d аз лично са подържам, ако ти не си фен и та мързи да си отделиш по 15-20-30 минути за някой черти от визията недей се занимава, пък ку не... стягай са и са пооправи
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Ако си скубете веждите ги скубете в границите на нормалното. Нито да са много дебели , нито оскубани като на момиче !Това разбира се си е мое мнение.
    Bon Jovi - Always

Ами зависи от момчето.Познавам момчета,на които тези вежди им отиват,но познавам и такива,които адски много ги загрозяват.Зависи от цялостното излъчване на човека и формата на лицето му.Ако ги скубеш,недей да ги правиш прекалено тънки.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    ЗАвиси от лицето

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    na men li4no ne mi dopadat a otnosno tova 4e prili4at na pedali ne sam saglasna prosto podarjano mom4e no estestveno s granica
    +1

Мега фен Аватара на Hilary_
    Аз не ги харесвам... така че за мен са минусче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си