- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как бихте реагирали?
Ще се опитам да ги пребия. Може да ми скъсат гъза от бой, но поне ще знам, че съм се опитал да помогна... Да избягам никога не бих го направил, за нещо друго да, но изнасилване не![]()
![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Аз трябва да маркирам 2 отговора. Първо звъня на полицията и веднага след това влизам в бой.
Звъня на полицията, след което се мятам в боя пък и дори ако ме пребият все пак ще знам, че съм постъпил правилно.![]()
+1Първоначално написано от Glorious
Отговорих че ще викна полиция,но в реална ситуация няма да избягам.Бих се опитала да и помогна
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Със сигурност ще се намеся,защото могада се защитавам,но ако не е каратето няма да посмея да ги нападам.![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Вадя патлака, викам полицията, мен ме няма, а те намират само трупове на изнасилвач(и)![]()
ако е 1 човек независимо колко е здрав ще го нападна по-добре аз пребит и момичето да избяга отколкото то изнасилено и аз здрав..
ако са повече от 1 вече зависи
ако са 2-ма или 3-ма по-хилави ще ги нападна, ако са по-корави ще звънна на полицията и ще ги нападна.. момичето ще избяга а полицията ще дойде докато съм все още жив
в никакъв случай не бих избягал още по-малко бих се включил..
а до тези, които са отговорили, че ще се включат.. мислите ли, че изнасилвача ще ви остави просто да си ебете с него и няма да ви пребие?
Аз лично не бих стояла без да се намеся, но като си знам категорията и най-много и аз да си го отнеса![]()
Come out, come out wherever you are...
Ше му скоча и ако ми се стори корав ще кажа:"Аа извинявай братле, ама ти май си прекалено мощен за мен. Имаш ли нещо против да викна полиция вместо да се бием, че накрая ще го отнеса?", а той ако е пич ще каже: "Дае няма проблем. Ако искаш ще ти заема телефон."
Корав или не ще скоча и ще се опитам да помогна,макар и да не съм много силен или мощен.Пък както почва да ме пере съчмата в по-екстремни моменти като нищо,ако набарам предмет ще го претрепя,а ако оцелее и ме осъди,ще го намеря и втори шанс няма да му оставя.![]()
И аз бих постъпила такаПървоначално написано от Bellatrix
Еми ще Звънна на полицията, след което ако мога да помогна ще го направа дори ако ме пребият все пак ще знам, че съм постъпил правилно![]()
100% първо ще звънна на полицията..
а след това ще се опитам да измъкна някак момичето...
в бой няма да се хвърлям, защото най-много и аз да си го отнеса заедно с нея, пък и съм момиче, не мога да се меря с момче.. а ако е някой здравеняк - нямам шанс..
но зависи от мястото на което е.. сигурно ще извикам някой за помощ или просто ще се разпищяв това ме бива
![]()
а ако сме повече момичета бих предположила, че все някак ще го спрем и ще го накараме да се махне...
а пък ако с нас има и момчета, на изнасилвача присъдата му е вързана...
абе зависи от ситуацията
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
На секундата скачам да ги бия,може да ме пребият,но няма да им позволя да наранят момичето...
Живей бързо ,умри млад ,бъди красив труп!
Мен вече ми се е случвало ,но за мой късмет и на момичето имах газов пистолет (винаги когато ходя на бар в друг град го взимам) и стрелнах във въздуха и викнах нещо и той се изплаши и избяга.Малко ми остана да стрелна и по него за да го хване полицията ама можеха и мене да ми направят проблеми.
Ако бях без пистолет най-лесния начин е да викнеш нещо и веднага ще се изплаши.
Ще се опитам да ги пребия..
Има нещо при изнасилвачите и то е факта, че всичките са путки. Най-жалките мъже биха извършили подобно нещо и това е признак, че са слаби и комплексирани. Аз лично без значение дали е 1,2 или 3ма почвам ги подред, докато не видя 3-ма лежащи в кръв нещастника на земята. После ще накарам момичето жертва на изнасилвачите да ги тъпче по главите или да ги рита в топките. Ще извикам след това полиция и ще използвам всичките връзки, които имам за да получат максимална присъда негодниците. И ще се погрижа да стоят около месец в болницата преди да ги изпишат. Но все пак няма да ги правя инвалиди да не вземат да се измъкнат от закона...
Бой ле майна бой ле.Бой докат мърда !!!!!! после може аз да бягам от полицията ама ша е кеф да ги пребия![]()
Уникати всякаквиПървоначално написано от metalcheto
![]()
Ами хареса ми отговора "Ще се включа и аз" ама най - вероятно бих му скочил