- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как бихте реагирали?
Как бихте реагирали, ако видите, че изнасилват момиче?
Отговорих, че ще извикам полиция и ще се махна, но в реална ситуация едва ли бих избягала. Бог знае кога ще дойдат полицаите е момичето да страда... Ще се пробвам да я измъкна. ДДз, докато оня е тъй де... разсеян от секса, ще го хлопна с нещо по главата... Пък дано дойдат скоро полицаите да ни измъкнат и двете...
А, и ще гледам да му запомня лицето за всеки случай, ако избяга.
momche sam, no shte bqgam shtoto de da gi znam moje i mene da iznasilqt![]()
Отговорих че ще се опитам да ги пребия.Ако не мога ако е някъв мн здрав тоя тогава ще извикам полиция и няма да избягам ами ще чакам там и ако мога ще помогна![]()
Ще извикам полиция , ще започна да крещя и ако имам познати наблизо да звъня и на тях , като между временно се опитвам да я измъкна. Накрая най-много и мене да метнат , като знаем нашата бърза полиция![]()
Envoi moi ! ;]
+ Сигурно и аз ще направя така!Първоначално написано от Bellatrix
Първоначално написано от ScionOfStorm
Bellatrix ти хубаво ще го хлопнеш по главата с нещо или ще скочиш да го биеш , но нали знаете че в българия законите са по различни от тези в другите страни , като нищо ония после ще вземе да те осъди за нападение и престъпника от цялата ситуация ще си ти .
А и нещо което на пръв поглед изглежда изнасилване може да е наи обикновен секс между гаджета само че момичето да си пада по малко по нестандартни неща.
Но реално ако е изнасилване и аз бих звъннал на полицията , но надали ще доидат навреме, а и после ще започнат едни разпити ще се опитат да те изкарат че си съучасник на изнасилвача и така нататъка.
Така е то България, Криво разбраната цивилизация.
Цял свят се водят по едни закони но ние не принас законите са противоположни на тези по цял свят.
Ето ви една интересна история
Двама познати си тътрят по пътя и виждт как някакъв мъж дърпа някакво момиче - крясъци и писъци. Отиват да видят какво става - някакъв шваб(нали ги знаете, ония дето загубиха Втората Световна, бел.ред.) дърпа някакво момиче и плещи на развален българо-немски нещо за "хотел" и "как щял да я...(сещайте се)".
Моите хора хващат швабито, и къде под въздействие на алкохол, къде на други вещества го слагат в хоризонтално положение на земята да обеснява. Човекът претендира че момичето му било взело телефона. Питат за номера му, ония го казва. Телефона звъни от неговият джоб. Бой. Приспиват шваби на земята, да почувства прекрасната българска земя.
Тръгват двамцта да изпратят момичето(сериозно, човек ако ги погледне би сипомисли "въй, гамени" вместо "джентълмени"). Момичето пита "как да им се отблагодари". И единият понеже е идиот - какво казал: "Ми айде да ни врътнеш по една"![]()
Преди да й обеснят че се шегуват, оная почва да крещи и драсва. Двамцата тръгват да я гонят, да й обеснят. Целият цирк се натриса на четирима скинари... Скинарите решили да сложат моите познати на земята, преди да питат.Казали на момичето че ако има проблем - чупят тия двамата и ще я изпратят... Тя горката погледнала - четирима... двама... четирима... двама... Казала че няма проблеми, просто си играйкали
![]()
Е, в крайна сметка моите хора станали от земята, поизтупали се и я доизпратили културно. Мълчаливо и обидено, но културно. Извод - не спасвайте жени без чувство за хумор![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Еми скачам и го размазвам,или го биеш или той тебе просто дано не виждам такова нещо защото ще ми стана толква глунсо,и нервно не му завиждам на въпросния тип![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
ще ги потроша естествено се едно кви са...няя седя безучастно...или пък по зле да разчитам на полицията...
Ще дам всичко от себе си за да го смеля от бой тва говедо ! Тия трябва да отидат в затвора, скинарите да ги правят мадами !
3 + 2
после бия 2 шамара и на нея и аз я почвам![]()
ХАхахахАха базикам се :>
3 + 2 е
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
сигурно ще избягам![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ако съм сама честно казано ще избягам и чак тогава ще звънна на полицията, стига да знам адреса, където става това нещо ...
Просто, може да звучи егоистично, то си е и такова, но не бих рискувала собствения си живот, нервите си, заради непознат човек .. ако сме 2-3 момичета или съм с момче ще се опитаме поне да го сплашим, че има хора и да се разкара, ама иначе ще спасявам само себе си...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
първо една бърза шайба на куките после със засилка отивам да се опитам да го/ги спра. Ако тръгне да бяга запомням му лицето /гоня го, ако се наложи и с камъни и плюнки ще го меря да го трупясам копелето мръсно.
И аз така бих направил.Първоначално написано от ViolentSaint
Кога и къде? Вътре съм!Първоначално написано от harakiri
Няма проби - директно отивам, eбaвaм им пyтkaтa лелина звъня на сините буркани хващам девойчето и я закарвам в болница въобще няма да чакам да идват скапаните линейки и патрулки наща система е такава че ако не можеш сам да си помогнеш никой няма да ти помогне!!!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Бой с нещо по тиквата после вадя ножа, режа му уя и да видим дали ще изнасилва повече![]()
Първоначално написано от Bellatrix
+1 i az taka.
abe evala na tvoite priqteli 4e sa pomognali..oba4e ako teb dopredi 2 min nqkoi se e opitval da te zavla4i donqkude i da te iznasili misli6 li 4e 6te ima6 4uvstvo za humor?????ako be6e stanalo pri men tova az naprao..6tqx da izperkam. 6egata im ne e bila umestna.Първоначално написано от CucAgMuH
Cruel Intentions
Еми на 14 съм предполага се ,че няма да мога да го пребия ей така ,но ще се опитам 100 процента ще взема някакъв предмет примерно един камък ,ключове или ако си нося бокса и ще го отрепя ... тея не заслужават да живеят копелета гадни!
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!