.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Ставала съм свидетел на подобна случка. Бях с една моя позната и дядото падна насред улицата. Ние му помогнахме да стане.
    А като си се почувствала като боклук защо не се върна? Явно доста ти се спи.

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз всеки ден съм свидетел на такива неща. Моя дядо е болен и се държи супер неадекватно. Вярно, изнервящ е и понякога му се карам и т.н.,но не знаете как чужди хора от квартала се държат с него. Супер много се изнервям като видя някви хлапета да му се подиграват и да го закачат или възрастни да му крещят и да го удрят. Оф..

Град
    found myself in wonderland
    Наистина не се бях замисляла, че така може да постъпят и с моите баби и дядовци... А това не е приятно... Нали така казват: "Не прави на другите това, което не искаш да ти направят на теб!". Май наистина е вярно...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Аз всеки ден съм свидетел на такива неща. Моя дядо е болен и се държи супер неадекватно. Вярно, изнервящ е и понякога му се карам и т.н.,но не знаете как чужди хора от квартала се държат с него. Супер много се изнервям като видя някви хлапета да му се подиграват и да го закачат или възрастни да му крещят и да го удрят. Оф..
    Стига, беее
    Твоя дядо е скица!
    Всеки път като говидя му се радвам супер мноо.
    Супер готин е. И разказва неща от преди 100000 години, говори а баба ти, за теб, за сестра ти, за втората световна война, за войниците от не знам си коя година, за инфлацията на хляба ... виинаги съм си мислила, че всичко го харесват.. щото е един такъв.. изпълнен с мног заряд.. и винаги говори едно такова забавно иначе не знаех, че има хора, коио му се подиграват.
    КОИ СА ТИЯ ДА ГИ ОПРАВЯ НА БЪРЗО АЗ

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Стига, беее
    Твоя дядо е скица!
    Всеки път като говидя му се радвам супер мноо.
    Супер готин е. И разказва неща от преди 100000 години, говори а баба ти, за теб, за сестра ти, за втората световна война, за войниците от не знам си коя година, за инфлацията на хляба ... виинаги съм си мислила, че всичко го харесват.. щото е един такъв.. изпълнен с мног заряд.. и винаги говори едно такова забавно иначе не знаех, че има хора, коио му се подиграват.
    КОИ СА ТИЯ ДА ГИ ОПРАВЯ НА БЪРЗО АЗ
    Абе, всичките истории му ги знам, има и за циганите, за германците, за руснаците.. ;д А тая радост на хората отива повече към подигравки, а по-късно и към по-грубо държание. ;] А най-тъпото е, че майката на онази луда Вики от Вапцаров, дето живее в моя блок (ако я помниш,обичаше да хапе и скубе околните), се държеше тъпо с него, сякаш не знае какво е да имаш болен в семейството. Е, има ги и такива, които още се държат добре с него или просто не му обръщат внимание. ^^

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    не знаех, че е болен
    е сега като се позатопли и по-често излизам в мхалата дано го засичам по-често.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от nesquiky
    Наистина не се бях замисляла, че така може да постъпят и с моите баби и дядовци... А това не е приятно... Нали така казват: "Не прави на другите това, което не искаш да ти направят на теб!". Май наистина е вярно...
    Да. Баба ми е казала да отсъпвам място в автобуса, защото ако някой не й направи на нея?!

Иначе и аз бих убила някого, ако посегне на баба ми или дядо ми. Не знам как, но бих впрегнала всичките си усилия в това този човек да го боли адски много...

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ако някой посегне на моите, няма да съм аз просто...

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    150. Не е никак трудно.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Град
    Горна Оряховица
    А най-тъпото е, че майката на онази луда Вики от Вапцаров, дето живее в моя блок (ако я помниш,обичаше да хапе и скубе околните), се държеше тъпо с него, сякаш не знае какво е да имаш болен в семейството.
    Защо пишете с такива букви, налага ми се да копирам в текстов файл, за да прочета какво пише

какво като сте момичета нали сте цяла тумба хора? аз също помагам на старите, така са ме възпитали. на 1 човек му откраднаха чантата и баща ми тръгна да гони крадеца. но както и да е. Мн тъпо сте постъпили. Правилно се самообвиняваш
    УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
    ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!

Просто не бъди конформист ... отиваш и помагаш ... аз така правя :/

Аз колкото пъти съм виждала такива случаи, винаги е имало някой, който да помогне! Не мога да повярвам, че в днешно време хората са толкова забързани в ежедневието си и егоистични, че да не могат да отделят 2 минутки от времето си и малко усилия, за да помогнат на човек, който има нужда.

Иначе по психология преди около 2 години си спомням как г-жата ни чете нещо, свързано точно с такива случаи. Според изследването хората са склонни да помогнат само когато има по-малко други хора наоколо... Защо, така и не разбрах.

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    "Не БЯХ се БЯХ чувствала така" - само като го прочетох и разбрах, че няма смисъл да чета поста ти.

За техническа грешка чувал ли си, г-н Умник?

Иначе благодаря на всички останали, които са споделили мнение в темата ми.

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    МНОГО МРАЗЯ ТАКИВА ПОСТЪПКИ КАТО ТВОЯТА.... преди време ми се случи подобна минавах си покрай една оживена улица и гледам един човек паднал на пътя и стотици хора и коли го подминават никой не си мърда пръста. Верно че горкия човек беше бездомник и беше пиян като гъз но това не означава че трябва да бъде оставен на произвола и по средата на пътя. Наложи се да викна линейка беше целия в кръв от падането явно. Като пристигна линейката тогава хората взеха да спират и да питат дали ще се оправи. Според лекарите ако беше останал още 3-4 часа без лекарска помощ може би е щял да умре.

поне за едно се радвам от разказа ти , че си се почувствала гадно и така и трябва това подсказва че си човек не някой безчувствен боклук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си