- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ВНИМАНИЕ Гравитационен феномен ще усетим днес!!!!В 17:36
Физичен феномен ще бъде наблюдаван на територията на източна Европа днес. В 17:37 ниско над атмосферата на Земята ще премине астероид с размери около 30 км в диаметър. Това ще съвпадне с необичайната позиция на Юпитер точно между Марс и Сатурн и ще за кратко гравитационното поле на планетата ни ще загуби обичайните си параметри и ще бъде занижено значително.Замерванията и странният казус са установени от британския астроном Патрик Мур, който преди часове алармира за това, което ще се случи. Няма опасност астероидът да се сблъска със Земята, но неговото гравитационно поле ще взаимодейства с необичайното преплитане между тези на Юпитер и двете планети, между които ще се намира.По този начин две по две силите на притегляне съответно на Земята и астероида и Юпитер, Марс и Сатурн ще бъдат изравнени, което ще доведе до значително намаляване на гравитацията на Земята. То ще продължи не повече от минута и ще се нормализира.Световната астрономическа асоциация, която спешно се събра след изявлението на Мур, обяви своите изчисления преди минути. Според тях, ако точно в момента на изравняването на гравитационните полета човек подскочи, той ще се носи във въздуха като балон с хелий в продължение на няколко секунди.Екипът на Bpost.bg се свърза с няколко авторитетни български учени в областта на астрономията и физика, които заявиха специално за медията ни, че подобен феномен се наблюдава на едно и също място в света веднъж на три милиона години. В познатата ни история сходен случай има в Южна Африка през 1979г., когато в 15:07 на 11 август Плутон се намира зад Юпитер и оказва силно влияние над земната гравитация. В продължение на секунди на този ден в ЮАР хиляди предмети се носят из въздуха и предизвикват безпрецедентни смут и паника у наблюдаващите ги.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е странно :О
Стига да не е първоаприлска шега![]()
деба,тоя 1ви април как го мразя.
не можеш да разбереш истина или лъжа е тфа,което ти казват. грр
ще видим след 10 минути. ама не вярвам
nqkoi barzo da kazva dali e lyja 4e iskam da letim
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Оле има само още 3 минути! Отивам на терасата!
And now I'm flying like an angel to the sun
![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
нищо не усещам :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
АААААААААААААААААААААА КРАКЪТ МИИИИИИ![]()
И аз.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
az osetih bolka v kolqnoto ama ne ot gravitaciqta
I'm a psycho baby
ами тука целият офис подскача ама нищо![]()
Вярно е, ама нищо не усетих, нищо не видях![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
След 30 секунди поскачене се усетих че е първи април...майка ви мръсна![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
po qko e da se izplue6 i da gleda6 kak pliumkata ti sedi vyv vyzduha
I'm a psycho baby
знам че няма да ми повярвате, но като скочих точно в 17:36 си ударих главата в тавана. баща ми е свидетел![]()
![]()
![]()
Дееба как се гаврите..
Кажете дали е вярно ее![]()
ала бала
Новинарските агенции днес имат особено чувство за хумор.. защо ли![]()
Напразно излязох на терасата, надявайки се нещата около мен да полетят, или аз да стана безтегловна, но уви, нищо такова не се случи![]()