Не съм излизал от България, но знам как е защото имам много познати които са ходили из Европа и Света.
Точно училището ми има няколко Европейски проекта и преди година като ходиха в Швеция една австрийка беше питала един мои съученик: ,,Какво е България?'' той отговорил, че е държава и се намира в Европа, а тя остана ,, '' Като моите съученици си извадили телефоните всички ги питали учудени: ,,Вие телефони ли имате там?'' така, че не ми говори. Мога да ти давам много примери! Говоря български, българин съм и не обиждай на етническа основа защото няма кого да засегнеш, най-малко мен!

За съжаление, човека е прав.Аз живея в чужбина и и то в Европа найстина много хора не знаят къде е Б-я.Имал съм и случай да ме питат дали имаме телевизори и GSMи.Иначе съм от София , но никога не съм имала нещо против хората от провинцията.Когато трябваше да избера къде да запиша да уча не исках да е в София и отидох в Благоевград.Така че не мога да разбера момичето по-горе което обясняваше че трябвало да дойде да учи точно в Софиа,защо? други градове няма ли.
Съгласна съм и с мнението на другия потребител, че по възрастните нямат място в София.Сега ли са се сетили да си оправят живота, да отстъпят на по младите.
Има някой неща който се връщат,преди години софиянци в който и по-голям град да отивахме не ни понасяха, обиждаха ни на шопи,кестени и т.н, е сега го правят софиянци.