- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Забраняват алкохола O.O
Голямо важно, почти не пия.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Всичко могат да ни вземат, ама пиенето никога няма да успеят
излишно се мъчат..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
ам какво е натурално сокче?Първоначално написано от acdcfenka
нема мозък ей,нема в главите.
е да праат квот си искат,все ми е едно.![]()
![]()
^ Дам... и в Борисовата беше пълно с народ, който пие бира.
Пък на Графа видях една мацка, която си беше опаковала шишето в лист хартия, и озъртайки се си посръбваше.![]()
к'ва е тая глупост бе ?![]()
това за бирата е направо излагация..
лятото на морето с пържените картофки и цацата, ние какво ще пием![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
за твърдия алкохол добре,против нямам,но за бирата...пф
Прав си.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Американците са ненормално тъпи и за тях трябва да има ограничение 30+ вероятно...
Да си увиваш бирата с вестници, като най-долен пияндурник, е някак... де да знам.![]()
цицко пулицайПървоначално написано от Raybeez
The Spark
Пхах! Аз може да се напивам 3 пъти годишно, ама винаги е с повод. Никой нЕма да ми го вземе т'ва удоволствие.
п.п. Обаче онзи ден се почувствах страшно разюздана след като очудено погледнах пича, който ми поиска лична карта когато си купувах цигари...
Предлагам най-голямата тоалетна на балканите (НС)Първоначално написано от Verminaard
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
хахаха... столичани... дядо ти все едно не е бил кравар на село... сравняваш Българя с другите държави, но няма нищо общо... самосъзнанието на африканците е в пъти по-голямо от нашето...
както се пее в една песен "Във всеки един млад изруд буйства... Живота е бюро, от коя страна искаш да си ти?"
An Evil Man
Класика си е тая песенПървоначално написано от mitkom89
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Всички негови песни са класика, в повечето от тях има адски много смисъл, но много малко хора го чуват и разбират... Но не смятам, че е редно да изкарвате целия народ алкохолици... има много хора, които са против алкохола... които са за пълноценния живот... а най-жалкото е, че все по-модерно е да се напиваш като гъз, да пушиш и да правиш глупости... Просто има хора които не мислят за бъдещето си, зациклят в сегашното положени и тъпчат на това сегашно положение до 30 годишна възраст... Пак ще използвам един цитат от същата песен "... кретените в държавата са в изобилие..."
An Evil Man
Той не само мечтае той е ония с мерцедеса !!!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
ПРОТИВ ТОЯ ЗАКОН ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ ПИЯ!
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от mitkom89
Едно време, като бях на 13-14 пак беше модерно, да пиеш и да пушиш.Така че това скоро няма да отживее, жалкото е че хората подражаващи на тая "мода" стават все повече.
И все пак
КУР ЗА ПАРЛАМЕНТА !
ха наздраве![]()
My Winamp is playing: 53.Duo Iujen Poluh - ah,jeni
Първоначално написано от AnincetoSexy
айде моля ти се,аман от заблудени душици.Първоначално написано от mitkom89
все едно като пиеш,пушиш и обичаш да се забавляваш,това пречи на реализацията ти в бъдеще.
май май май май никой не е чувал за алтернативни ползи... а пък аз мога да ви кажа, че България поддържа такива като вас... вярващи в теории за конспирации и филмирани глупаци... на които виновни са им винаги другите... А за София, не ми харесва, че е сборен пункт на идиотизма в България и че насажда прекалено много омраза в хората... А и също така, защото столичани се имате за голямата работа... като всъщност не сте нищо повече / а дори в голяма степен сте по-назад от т.нар. провинциалисти... / И не се кефя толкова много на родния си край... тук също е пълно с отрепки и олигофрени... Просто не виждате картинката България от всичките страни... добре нека да ви е кеф да си поркате бирата някъде, но е някак си прахосано време всеки ден по 5 часа да циклиш и да обсъждаш "гъза на оная дето мина" ... Опитвате се да внушите на читателите, че аз нямам приятели и не умея да контактувам, но май вие имате такъв проблем... Може да сте се запознали и с милион хора докъто пиете бира, въпроса е какви са тези хора...
An Evil Man
Жал ми е за теб.![]()
Не го казвам с цел да се заяждам, съвсем сериозен съм...
навсякъде има "лайна" и в София и на селУПървоначално написано от mitkom89
ко се впрягаш и ти бе интелектуалец
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Aко си срещал само хора, дето поркат всеки ден по 5 часа и обсъждат задници, не виждам за чий се обаждаш в тая тема, след като ЯВНО си крайно некомпетентен.Първоначално написано от mitkom89
Като се сетя колко голям процент от престъпленията и най - вече шофирането в пияно състояние са в резултат от употребата на алкохол, бих се съгласил да има големи рестрикции относно употребата му!
Скандинавия не толерира алкохола както и арабският свят!
Резултата е по - малко престъпления! ФАКТ!!!!![]()
Писнало ми е некой пиян да ми се дърви сека вечер...![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Пия бира из парковете, но никога не съм се напивал до такава степен, че да стана неадекватен. Да, пил съм и повече, но не съм се напивал като дърво, та да трябва да ме влачат и т.н. Предполагам такава е ситуацията с повечето хора, които си пийват по пейките... Разграничавайте нещата, ебати.
Инишъле, защо продължаваш да търсиш причини, изсмукани от пръстите, с които да провокоираш негативните коментари на някой?