.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 122
    Голямо важно, почти не пия.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Видин
    Всичко могат да ни вземат, ама пиенето никога няма да успеят
    излишно се мъчат..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Цитирай Първоначално написано от acdcfenka
    Бирата не е алкохол. Да вземат да забранят натуралните сокове, че не се знае какво има в тях.
    А и закона за пълнолетие на 21 години още не е приет.
    Между другото съм съгласна със закона, защото дИцата вече са яко пропаднали. Ама не съм съгласна, че бирата е алкохол.
    ам какво е натурално сокче?
    нема мозък ей,нема в главите.

е да праат квот си искат,все ми е едно.

^ Дам... и в Борисовата беше пълно с народ, който пие бира.
    Пък на Графа видях една мацка, която си беше опаковала шишето в лист хартия, и озъртайки се си посръбваше.

к'ва е тая глупост бе ?
    това за бирата е направо излагация..
    лятото на морето с пържените картофки и цацата, ние какво ще пием
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Wonderland
    за твърдия алкохол добре,против нямам,но за бирата...пф

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    ^ Все едно в чужбина ги няма тея закони... С едната разлика, че там се спазват.
    къде ги има тия закони бе? я се стегни...

никъде го нема тва,освен в Щатите и в Германия (две тотално репресирани нации от управляващите ги,където хората живеят като роботи едва ли не)...

истината е една - искат да ни направят ПОЛИЦЕЙСКА държава... полицаи навсякъде,камери навсякъде,никакви права за хората,терор и затвори за всеки осмелил се да се противопостави...

романа на Джордж Оруел,писан преди толкова много години все повече и повече се превръща в реалност,а почти всички са слепи да видят реалността
    Прав си.

Американците са ненормално тъпи и за тях трябва да има ограничение 30+ вероятно...

Да си увиваш бирата с вестници, като най-долен пияндурник, е някак... де да знам.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    днес стресирах няколко пиячи на бира като им казах, че ще ги глоба (бях с костюм)
    цицко пулицай
    The Spark

Мега фен Аватара на babity
    Пхах! Аз може да се напивам 3 пъти годишно, ама винаги е с повод. Никой нЕма да ми го вземе т'ва удоволствие.

п.п. Обаче онзи ден се почувствах страшно разюздана след като очудено погледнах пича, който ми поиска лична карта когато си купувах цигари...

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Да де,ама за това трябва подготовка,подготовка и експлозиви...
    Предлагам най-голямата тоалетна на балканите (НС)
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

хахаха... столичани... дядо ти все едно не е бил кравар на село... сравняваш Българя с другите държави, но няма нищо общо... самосъзнанието на африканците е в пъти по-голямо от нашето...
    както се пее в една песен "Във всеки един млад изруд буйства... Живота е бюро, от коя страна искаш да си ти?"
    An Evil Man

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    "Във всеки един млад изруд буйства... Живота е бюро, от коя страна искаш да си ти?"
    Класика си е тая песен
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Всички негови песни са класика, в повечето от тях има адски много смисъл, но много малко хора го чуват и разбират... Но не смятам, че е редно да изкарвате целия народ алкохолици... има много хора, които са против алкохола... които са за пълноценния живот... а най-жалкото е, че все по-модерно е да се напиваш като гъз, да пушиш и да правиш глупости... Просто има хора които не мислят за бъдещето си, зациклят в сегашното положени и тъпчат на това сегашно положение до 30 годишна възраст... Пак ще използвам един цитат от същата песен "... кретените в държавата са в изобилие..."
    An Evil Man

xXx, бе, наркомани!

Супер фен Аватара на BladeDancer
    аз не мога да разбера.... дрога се продава вече навсякъде и почти легално... полицаите много добре знаят къде се продава... но никой не прави нищо (защо ли?)... некви мутри и връзкари си карат бмв-та и мерцедеси със 100 на отсечка,където ограничението е 50 и пак няма проблем...

обаче не може да пиеш бира в парка,дори ако си пълнолетен,забранено е и ще те глобят... а тъпия овчи народ даже се радва - "браво,ето това е хубав закон. пиенето е неморално и вредно"... а в същото време върти гюбеци на гадната чалга,пие ракия вкъщи на масата и си мечтае да е като тия с мерцедесите...

АБСУРДИСТАН.
    Той не само мечтае той е ония с мерцедеса !!!
    ПРОТИВ ТОЯ ЗАКОН ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ ПИЯ!
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Всички негови песни са класика, в повечето от тях има адски много смисъл, но много малко хора го чуват и разбират... Но не смятам, че е редно да изкарвате целия народ алкохолици... има много хора, които са против алкохола... които са за пълноценния живот... а най-жалкото е, че все по-модерно е да се напиваш като "задни части", да пушиш и да правиш глупости... Просто има хора които не мислят за бъдещето си, зациклят в сегашното положени и тъпчат на това сегашно положение до 30 годишна възраст... Пак ще използвам един цитат от същата песен "... кретените в държавата са в изобилие..."

Едно време, като бях на 13-14 пак беше модерно, да пиеш и да пушиш.Така че това скоро няма да отживее, жалкото е че хората подражаващи на тая "мода" стават все повече.
    И все пак
    КУР ЗА ПАРЛАМЕНТА !

ха наздраве
    My Winamp is playing: 53.Duo Iujen Poluh - ah,jeni
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Wonderland
    Всички негови песни са класика, в повечето от тях има адски много смисъл, но много малко хора го чуват и разбират... Но не смятам, че е редно да изкарвате целия народ алкохолици... има много хора, които са против алкохола... които са за пълноценния живот... а най-жалкото е, че все по-модерно е да се напиваш като "задни части", да пушиш и да правиш глупости... Просто има хора които не мислят за бъдещето си, зациклят в сегашното положени и тъпчат на това сегашно положение до 30 годишна възраст... Пак ще използвам един цитат от същата песен "... кретените в държавата са в изобилие..."
    айде моля ти се,аман от заблудени душици.
    все едно като пиеш,пушиш и обичаш да се забавляваш,това пречи на реализацията ти в бъдеще.

май май май май никой не е чувал за алтернативни ползи... а пък аз мога да ви кажа, че България поддържа такива като вас... вярващи в теории за конспирации и филмирани глупаци... на които виновни са им винаги другите... А за София, не ми харесва, че е сборен пункт на идиотизма в България и че насажда прекалено много омраза в хората... А и също така, защото столичани се имате за голямата работа... като всъщност не сте нищо повече / а дори в голяма степен сте по-назад от т.нар. провинциалисти... / И не се кефя толкова много на родния си край... тук също е пълно с отрепки и олигофрени... Просто не виждате картинката България от всичките страни... добре нека да ви е кеф да си поркате бирата някъде, но е някак си прахосано време всеки ден по 5 часа да циклиш и да обсъждаш "гъза на оная дето мина" ... Опитвате се да внушите на читателите, че аз нямам приятели и не умея да контактувам, но май вие имате такъв проблем... Може да сте се запознали и с милион хора докъто пиете бира, въпроса е какви са тези хора...
    An Evil Man

Жал ми е за теб.
    Не го казвам с цел да се заяждам, съвсем сериозен съм...

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    май май май май никой не е чувал за алтернативни ползи... а пък аз мога да ви кажа, че България поддържа такива като вас... вярващи в теории за конспирации и филмирани глупаци... на които виновни са им винаги другите... А за София, не ми харесва, че е сборен пункт на идиотизма в България и че насажда прекалено много омраза в хората... А и също така, защото столичани се имате за голямата работа... като всъщност не сте нищо повече / а дори в голяма степен сте по-назад от т.нар. провинциалисти... / И не се кефя толкова много на родния си край... тук също е пълно с отрепки и олигофрени... Просто не виждате картинката България от всичките страни... добре нека да ви е кеф да си поркате бирата някъде, но е някак си прахосано време всеки ден по 5 часа да циклиш и да обсъждаш "гъза на оная дето мина" ... Опитвате се да внушите на читателите, че аз нямам приятели и не умея да контактувам, но май вие имате такъв проблем... Може да сте се запознали и с милион хора докАто пиете бира, въпроса е какви са тези хора...
    навсякъде има "лайна" и в София и на селУ

ко се впрягаш и ти бе интелектуалец

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Може да сте се запознали и с милион хора докъто пиете бира, въпроса е какви са тези хора...
    и какви са тия хора? айде кажи?

който пие бира е.... (какъв е?) Който пие бира... НЕ УМИРА

айде напиши точно какво мислиш,не се изказвай с недомлъвки...

добре нека да ви е кеф да си поркате бирата някъде, но е някак си прахосано време всеки ден по 5 часа да циклиш и да обсъждаш "гъза на оная дето мина" ...
    Aко си срещал само хора, дето поркат всеки ден по 5 часа и обсъждат задници, не виждам за чий се обаждаш в тая тема, след като ЯВНО си крайно некомпетентен.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Като се сетя колко голям процент от престъпленията и най - вече шофирането в пияно състояние са в резултат от употребата на алкохол, бих се съгласил да има големи рестрикции относно употребата му!

Скандинавия не толерира алкохола както и арабският свят!
    Резултата е по - малко престъпления! ФАКТ!!!!

Писнало ми е некой пиян да ми се дърви сека вечер...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Пия бира из парковете, но никога не съм се напивал до такава степен, че да стана неадекватен. Да, пил съм и повече, но не съм се напивал като дърво, та да трябва да ме влачат и т.н. Предполагам такава е ситуацията с повечето хора, които си пийват по пейките... Разграничавайте нещата, ебати.

Инишъле, защо продължаваш да търсиш причини, изсмукани от пръстите, с които да провокоираш негативните коментари на някой?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си