.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 122
    Абе, ти верно си бавен...
    Виждал съм ти снимките и такива коментари от рода на "педераст", "смехурко", "плужек" и прочее, са направо смешни. Даже не мога да разбера, защо се унижаваш по тоя начин.
    Преди само се тюхкаше, че ти викат ретард. Колко изтъркано било, само това повтаряли, бла бла, ама ей на - ти си точно ретард.

Не съм те карал да "спираш", казах ти да си мериш приказките, понеже за пореден път се излагаш. Да си ме видял да изпадам в такива глупави изцепки, както направи ти, малко по-горе? Та дори псувните са ти смешни, ЖАЛКИ.
    Уж претендираш, че си човек с "више" образование и т.н., а се изявяваш като типичен селтак.

А това, дето намесваш други хора, е още една причина да те смятам за много, ама много жалък човек.

Аз ли съм бавен- хаха, та когато споря с теб, кънта и Винкела ви чакам поне половин час докато измислите какво да ми отговорите
    Иначе съм висшист- да, нещо което ти не си и надали ще станеш и ще си останеш на ниво един посредственяк, който може да се прави на мъж само по мачове и с бира в ръка с компания маймуноподобни мусколести "пичове". Отделно, че мускулите са ви зоб, ама айде- друга тема. И като съм с висше какво- да не псувам ли? Напротив- псувам си който и както си искам- такъв съм си, такъв ми е характера. Дали ще ме обявиш за селяк ми е все едно, ни най-малко не мога да се обидя от това определение. Селяци са такива като теб- комплексари, които набират "сили" да се смятат за велики само като хванат да се "заяждат" с някой, който е по-различен от тях. Виждаш ли щом не приличаш на мене си ретард, селяк, жалък, хахахаха, после кой бил жалък

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    въх какви битки..
    войната на клонираните...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Кога съм казал, че съм кежуал, ходя по мачове, та даже съм фитнес манияк и зобя?
    Няма да обсъждам другите неща, защото говориш колкото да не заспиш. Само измисляш разни глупости, за да можеш да запълниш редовете...

Айде не ми се обяснявай- ясен си от километри
    Ако беше с акъла си едва ли щеше да бъдеш в комбина с Кънта и оня наркоман Мето

А самия факт, че пробваш да се заяждаш за някакви дреболии, като например каква бира съм пиел и защо съм я пиел ми говори още повече що за човече си. Щото ако бях казал, че не обичам Туборг Лимон пък тогава щеше да кажеш, че съм супер изостанал

Във всеки случай се опитваш да намираш причина нещо да ме споменеш и да ми се направиш, ама иначе съм ти безразличен и съм смешник, нали

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    ЯКО

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    мале мале мале голям смях пак става тука
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Цитирай Първоначално написано от FuckTheSystem88
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Айде не се прави ретардче- Винкело, Версзерзодес, Крастата88, сега явно ФакДъСистем88, да не мислиш, че не си изцяло ясен. Кво да те бъркам, ти си ми изцяло ясен що за маймунка си
    ти нещо хроники ли водиш бе форумен плъх, кой кога ще ти отговори с часове, живота ти е форум, некои други за разлика от теб, в тоя приятен ден са навън с приятели и се забавляваш, докато ти тука съчиняваш романи, жалък си, сдухан си, следиш чужди живот, разпитваш за имена селските курвАс от пловдив, ясен си ми до болка, селския ти манталитет си остава, хасковски подчовек, някой щом те е затапил и ти си готов за мъст,мразиш хората с мускули защото такъв никога няма да бъдеш, просто едно избиване на комплекси, висше, браво, това ще ти остане за цял живот!Ако пак ме баннат, да ме водиш в списъка с другите и да си запазиш на .тхт, моите мнения, или ги пазиш на дискети, е*** ти агента хахахаха
    Даам, само по форумите седя, изобщо с никой не се срещам... Затова вчера цял ден бях с една мацка и обиколихме половин Пловдив- разходка, кафета, по магазините, в градската градина- днеска пак така

Просто на мен не ми е нужно за разлика от вас да изтъквам личния си живот, да говоря за него и да се хваля днеска какво съм правил, оня ден какво съм правил и евентуално какви "геройства" съм извършил. Затова и не отговарям обикновено на смехотворни постове, в които ме "разкривате" как нямам личен живот и съм "асоциален"

А вие сте жалкарите- влезли в тийнейджърски форум да се правят на мъже- що не се правите в някой друг форум, където възрастовата граница е доста по-висока? Щото никой няма да ви обърне никакво внимание, понеже нормалните хора ви смятат за пълни кретени(логично). На мен целта ми в този форум изобщо не е била и няма да бъде да изтъквам себе си, личния си живот или нещо такова. Тук съм за да споделям и обменям идеи и да намирам съмишленици- за щастие успях да се свържа и поддържам чест контакт с немалко хора тук, което напълно ме удовлетворява. А вие продължавайте да се правите на мъже и си тънете в лайната, като мислите, че така е най-гот

Само пълни комплексари могат да се забиват в някакъв форум само и единствено с цел да се заяждат с по-различно изглеждащите и мислещите от тях- казва му се олигофрения- лекува се, но трудно... В твоя случай Мето или там какъвто си, шанс нема...

Даам, само по форумите седя, изобщо с никой не се срещам... Затова вчера цял ден бях с една мацка и обиколихме половин Пловдив- разходка, кафета, по магазините, в градската градина- днеска пак така
    БРАВО !

НЕЕЕЕЕЕЕе, ШЕГУВАШ СЕЕЕЕЕЕЕЕ!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    нищо няма да стане
    едит: мернах, интересни коментари...и сега ще прочета цялата тема

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    добре че не пия

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    на криси приятелките завършват на .jpg !
    Ама дали ще ми вярваш или не, не можеш да промениш факта, че всичко е реално(а не както на теб ти се иска- jpg)

ПП. Момата засега не ми е гадже(да уточня), но сме супер добри френдове и си правим голямо шоу заедно, което за момента ми стига. Така че завиждай и отричай колкото ти душа сака, халал да ти е злобата, то се връща

Цитирай Първоначално написано от Vendetta18
    сега криси лъже че бил излизал с момиче, сигурно самодоволно се хили зад монитора хахахах кафев туборг с лимонтузу и шприц, а и да се оплачеш на администратора, иначе няма да има форумна победа
    Да, "лъжа", прав си

А иначе на вас кежуълираните наистина много ви се хиля- откакто пиша в този раздел се забавлявам яко с вас

Благодаря ви много, сериозно. Когато нещо съм изнервен или не на кеф, винаги ми връщате доброто настроение

засега не ми е гадже(да уточня), но сме супер добри френдове
    Хъъъъъ.

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    дефакто още ползваш презервативите за безопасна чекия ?!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    на криси приятелките завършват на .jpg !
    Ама дали ще ми вярваш или не, не можеш да промениш факта, че всичко е реално(а не както на теб ти се иска- jpg)

ПП. Момата засега не ми е гадже(да уточня), но сме супер добри френдове и си правим голямо шоу заедно, което за момента ми стига. Така че завиждай и отричай колкото ти душа сака, халал да ти е злобата, то се връща
    аз ако на 24 (или на колкото си там) бях като теб, щях да си тегля ножа...честно!

Цитирай Първоначално написано от Alco
    дефакто още ползваш презервативите за безопасна чекия ?!
    Не, просто това момиче е по-специално и докато не станем гаджета нищо няма да правим(и ако станем). А секса не ми е самоцел- първо е любовта, после идва той. И секс съм правил, ти не се тревожи. Целта ми обаче не е да вкарвам тая или оная в леглото, а сериозна връзка- тогава секса си идва най-естествено

Леле, мале.
    Нямаш си идея к'ъв образ си.

Еми аз съм съгласен с него за вкарването на тая-оная в леглото и сериозните връзки.

Другото са си ваши работи :п
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Визирах "И секс съм правил, ти не се тревожи.", но не сметнах за нужно да пояснявам.

Е да де, това са си вашите работи вече :Д
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Брой ме и мен в клуба на романтиците или може да ви викаш гей все ми е тая

а по темата вчера в борисовата навсякъде освен че се пиеше бира, навсякъде се и пушеше трева. като тръгнах към метрото с бутилка (препуловена) в ръка, 1 кука ме спря да ме пита за огънче, така че мисля че прекалено се драматизира Но да на непълнолетни да се забрани
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Еми аз съм съгласен с него за вкарването на тая-оная в леглото и сериозните връзки.

Другото са си ваши работи :п

ти си съгласен,защото си същия - ставаш си единствено приятелКА с момичетата,но нищо повече...

ей,не се научихте дееба. ама то по-добре за нас така,докато вие се размотавате с някакви момичета чисто приятелски,единствено мечтаейки си за нещо по-хард с тях,те спят с нас
    Точно това момиче никога не може да бъде твое или да си хареса такъв като тебе- тя не е непременно за секса, на първо място и при нея е любовта

Но да- секс трябва да има, но преди това трябва да има любов- така мисля, така и правя. Иначе не ми харесва, не е достатъчно истинско, не е достатъчно красиво. Наричай ме заблуден, глупав- няма проблем- аз винаги съм откровен и казвам това, което мисля без да се интересувам как ще го приемат другите

А дали ще станем гаджета с тази мома- не се знае- чакам да я приемат студентка в Пловдив тази година и когато дойде тук нищо не се знае.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си