- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Забраняват алкохола O.O
Абе, ти верно си бавен...
Виждал съм ти снимките и такива коментари от рода на "педераст", "смехурко", "плужек" и прочее, са направо смешни. Даже не мога да разбера, защо се унижаваш по тоя начин.
Преди само се тюхкаше, че ти викат ретард. Колко изтъркано било, само това повтаряли, бла бла, ама ей на - ти си точно ретард.
Не съм те карал да "спираш", казах ти да си мериш приказките, понеже за пореден път се излагаш. Да си ме видял да изпадам в такива глупави изцепки, както направи ти, малко по-горе? Та дори псувните са ти смешни, ЖАЛКИ.
Уж претендираш, че си човек с "више" образование и т.н., а се изявяваш като типичен селтак.
А това, дето намесваш други хора, е още една причина да те смятам за много, ама много жалък човек.![]()
Аз ли съм бавен- хаха, та когато споря с теб, кънта и Винкела ви чакам поне половин час докато измислите какво да ми отговорите![]()
Иначе съм висшист- да, нещо което ти не си и надали ще станеш и ще си останеш на ниво един посредственяк, който може да се прави на мъж само по мачове и с бира в ръка с компания маймуноподобни мусколести "пичове". Отделно, че мускулите са ви зоб, ама айде- друга тема. И като съм с висше какво- да не псувам ли? Напротив- псувам си който и както си искам- такъв съм си, такъв ми е характера. Дали ще ме обявиш за селяк ми е все едно, ни най-малко не мога да се обидя от това определение. Селяци са такива като теб- комплексари, които набират "сили" да се смятат за велики само като хванат да се "заяждат" с някой, който е по-различен от тях. Виждаш ли щом не приличаш на мене си ретард, селяк, жалък, хахахаха, после кой бил жалък![]()
въх какви битки..
войната на клонираните...
Кога съм казал, че съм кежуал, ходя по мачове, та даже съм фитнес манияк и зобя?
Няма да обсъждам другите неща, защото говориш колкото да не заспиш. Само измисляш разни глупости, за да можеш да запълниш редовете...
Айде не ми се обяснявай- ясен си от километри![]()
Ако беше с акъла си едва ли щеше да бъдеш в комбина с Кънта и оня наркоман Мето![]()
А самия факт, че пробваш да се заяждаш за някакви дреболии, като например каква бира съм пиел и защо съм я пиел ми говори още повече що за човече си. Щото ако бях казал, че не обичам Туборг Лимон пък тогава щеше да кажеш, че съм супер изостанал![]()
Във всеки случай се опитваш да намираш причина нещо да ме споменеш и да ми се направиш, ама иначе съм ти безразличен и съм смешник, нали![]()
мале мале мале голям смях пак става тука
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Даам, само по форумите седя, изобщо с никой не се срещам... Затова вчера цял ден бях с една мацка и обиколихме половин Пловдив- разходка, кафета, по магазините, в градската градина- днеска пак такаПървоначално написано от FuckTheSystem88
![]()
Просто на мен не ми е нужно за разлика от вас да изтъквам личния си живот, да говоря за него и да се хваля днеска какво съм правил, оня ден какво съм правил и евентуално какви "геройства" съм извършил. Затова и не отговарям обикновено на смехотворни постове, в които ме "разкривате" как нямам личен живот и съм "асоциален"![]()
А вие сте жалкарите- влезли в тийнейджърски форум да се правят на мъже- що не се правите в някой друг форум, където възрастовата граница е доста по-висока? Щото никой няма да ви обърне никакво внимание, понеже нормалните хора ви смятат за пълни кретени(логично). На мен целта ми в този форум изобщо не е била и няма да бъде да изтъквам себе си, личния си живот или нещо такова. Тук съм за да споделям и обменям идеи и да намирам съмишленици- за щастие успях да се свържа и поддържам чест контакт с немалко хора тук, което напълно ме удовлетворява. А вие продължавайте да се правите на мъже и си тънете в лайната, като мислите, че така е най-гот![]()
Само пълни комплексари могат да се забиват в някакъв форум само и единствено с цел да се заяждат с по-различно изглеждащите и мислещите от тях- казва му се олигофрения- лекува се, но трудно... В твоя случай Мето или там какъвто си, шанс нема...
БРАВО !Даам, само по форумите седя, изобщо с никой не се срещам... Затова вчера цял ден бях с една мацка и обиколихме половин Пловдив- разходка, кафета, по магазините, в градската градина- днеска пак така![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нищо няма да стане
едит: мернах, интересни коментари...и сега ще прочета цялата тема![]()
добре че не пия![]()
Ама дали ще ми вярваш или не, не можеш да промениш факта, че всичко е реално(а не както на теб ти се иска- jpg)Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
ПП. Момата засега не ми е гадже(да уточня), но сме супер добри френдове и си правим голямо шоу заедно, което за момента ми стига. Така че завиждай и отричай колкото ти душа сака, халал да ти е злобата, то се връща![]()
Да, "лъжа", прав сиПървоначално написано от Vendetta18
![]()
А иначе на вас кежуълираните наистина много ви се хиля- откакто пиша в този раздел се забавлявам яко с вас![]()
Благодаря ви много, сериозно. Когато нещо съм изнервен или не на кеф, винаги ми връщате доброто настроение![]()
дефакто още ползваш презервативите за безопасна чекия ?!![]()
![]()
аз ако на 24 (или на колкото си там) бях като теб, щях да си тегля ножа...честно!Първоначално написано от kristo
Не, просто това момиче е по-специално и докато не станем гаджета нищо няма да правим(и ако станем). А секса не ми е самоцел- първо е любовта, после идва той. И секс съм правил, ти не се тревожи. Целта ми обаче не е да вкарвам тая или оная в леглото, а сериозна връзка- тогава секса си идва най-естественоПървоначално написано от Alco
![]()
Еми аз съм съгласен с него за вкарването на тая-оная в леглото и сериозните връзки.
Другото са си ваши работи :п
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Визирах "И секс съм правил, ти не се тревожи.", но не сметнах за нужно да пояснявам.
![]()
Е да де, това са си вашите работи вече :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Брой ме и мен в клуба на романтицитеили може да ви викаш гей все ми е тая
а по темата вчера в борисовата навсякъде освен че се пиеше бира, навсякъде се и пушеше трева. като тръгнах към метрото с бутилка (препуловена) в ръка, 1 кука ме спря да ме пита за огънче, така че мисля че прекалено се драматизираНо да на непълнолетни да се забрани
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Точно това момиче никога не може да бъде твое или да си хареса такъв като тебе- тя не е непременно за секса, на първо място и при нея е любовтаПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Но да- секс трябва да има, но преди това трябва да има любов- така мисля, така и правя. Иначе не ми харесва, не е достатъчно истинско, не е достатъчно красиво. Наричай ме заблуден, глупав- няма проблем- аз винаги съм откровен и казвам това, което мисля без да се интересувам как ще го приемат другите![]()
А дали ще станем гаджета с тази мома- не се знае- чакам да я приемат студентка в Пловдив тази година и когато дойде тук нищо не се знае.