май май май май никой не е чувал за алтернативни ползи... а пък аз мога да ви кажа, че България поддържа такива като вас... вярващи в теории за конспирации и филмирани глупаци... на които виновни са им винаги другите... А за София, не ми харесва, че е сборен пункт на идиотизма в България и че насажда прекалено много омраза в хората... А и също така, защото столичани се имате за голямата работа... като всъщност не сте нищо повече / а дори в голяма степен сте по-назад от т.нар. провинциалисти... / И не се кефя толкова много на родния си край... тук също е пълно с отрепки и олигофрени... Просто не виждате картинката България от всичките страни... добре нека да ви е кеф да си поркате бирата някъде, но е някак си прахосано време всеки ден по 5 часа да циклиш и да обсъждаш "гъза на оная дето мина" ... Опитвате се да внушите на читателите, че аз нямам приятели и не умея да контактувам, но май вие имате такъв проблем... Може да сте се запознали и с милион хора докъто пиете бира, въпроса е какви са тези хора...