- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- МОДЕРЕН БАЛЕТ МОДЕРНИ ТАНЦИ
Някой може ли да ми каже каква е разликата между модерен балет и модерни танци (ако има такава)?![]()
Благодаря предварително!
Горещо препоръчвамм моя балет - Роберта! Велико е.. точно модерен балет.. супер е! Ако искаш повече информация пиши ЛС![]()
едит: мооля те кажи от кой сайт са ти аватара и подписа![]()
Модерният балет (който си е някакъв измислен в България, по принцип такова нещо не съществува) е вид модерен танц. Модерните танци са всички такива, които не са характерни или класически.
mindscan
мерси, но все още мисляГорещо препоръчвамм моя балет - Роберта! Велико е.. точно модерен балет.. супер е! Ако искаш повече информация пиши ЛС![]()
не си спомням - от доста отдавна саедит: мооля те кажи от кой сайт са ти аватара и подписа(виж в photobucket.com
)
мерси за инфотоМодерният балет (който си е някакъв измислен в България, по принцип такова нещо не съществува) е вид модерен танц. Модерните танци са всички такива, които не са характерни или класически.![]()
За нищо. Роберта е наистина страхотен избор. Обещавам, че, ако имаш намерение сериозно да се занимаваш, никак няма да съжаляваш.
mindscan
Латиноамерикански танциСпортни танци
Модерен балет ... Емии нещтата са едни и същи.. или поне имат много общо и са свързани помежду си;] Много е яко..
Тренирала съм 6 години и това ми е хобито..
.. Но сега вече не тренирам,защото се отказах поради глупави причини..
Ако решиш да се занимаваш с такива танци мисля,че няма да съжаляваш,а и стават все по-популярни
![]()
![]()
Латиноамерикански танци = Модерен балет???????![]()
mindscan
Питам каква е разликата, защото ми трябва подготовка по модерни танци.
Мисля да кандидатствам в НУТИ, но пропуснах миналата година и сега изпитът ще е по-труден.
аз мисля че т'ва е едно и също![]()
УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!
тва май е едно и също![]()
УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!
в НУТИ едно момиче от нашта група искаше да влезе и стана 4-та май .. а едно друго идва само на уроци точно за изпита и и тя влезе![]()
Ох, и аз исках да вляза там.Разлика има, разясних я доколкото можах.
mindscan