.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94
    И аз съм на диета

опитвам се...
    http://www.jivotno.com/wild-angel

http://vbox7.com/play:f4222b08 <-- какво ще кажете?!?!?! :P

аз не съм на никаква диета...според мен това са глупости с тея диети...кога не си е да се натъпчеш като "свиня" нищо не е...защото сега сте на диета ама като е приключите ще почнете да се "тъпчете" и резултат от гледа Ви няма да има...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    откъде си сигурна,че всеки един ще се натъпчи след това?по твоята логика един дебел си умира дебел така ли?

Аз мислех да се хващам с диета обаче се отказах, защото ефекта ще е само временен ... сега просто не ям хляб и маргарин и в интерес на истината се наблюзава някакъв малък ефект Иначе по цял ден обикалям напред-назад и съм си в отлична форма
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    откъде си сигурна,че всеки един ще се натъпчи след това?по твоята логика един дебел си умира дебел така ли?
    никъде не съм казала,че съм сигурна...
    а дали един дебел си умира дебел...нз..аз нямам този проблем... и 90% от този форум не са дебели..поне като гледам снимки..просто си въобразяват и възмущават...а има и такива където знаят,че не са дебели и само охкат и мранкат колко са напълняли....
    а дали ще се натъпчат...те решават
    повечето само чакат да им приключи "процедурата" и яла да видиш какво става затова вместо тея диети ще ви кажа : спорта му е майката с него става...бавно,но славно
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Ако искаш да смъкнеш 2-3кг става само да спреш хляба.Ама ако искаш да отслабнеш повече трябват повече ограничения,с които трябва и да свикнеш и занапред в живота си малко или много да ги спазваш,за да не си възвърнеш кг-те

мда..така е
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от bubinkaa
    аз не съм на никаква диета...според мен това са глупости с тея диети...кога не си е да се натъпчеш като "свиня" нищо не е...защото сега сте на диета ама като е приключите ще почнете да се "тъпчете" и резултат от гледа Ви няма да има...
    Аз съм на диета с 3 етапа, като последния е захранване. Включвам повече и повече храни, за да не става рязко качване и нахвърляне на храната. А и при продължителните режими(моят е към 40 дни) се научаваш да цениш храната, да ядеш правилно и здравословно, да виждаш как с по-малко от нормалната храна пак си сит. Днес приключвам режима си и мисля да продължа със здравословното хранене и за напред. да, блазни ме идеята за пица(май това най-много ми липсва), яде ми се шоколад, но мога да хапна по 2 хапки от тези храни и да ми мине желанието. Да не говорим, че стомаха се свива и се засищаш с по-малко.

SiSsKkAa, аз не ям хляб от години. Пърженото ми е сведено до минимум, не пия газирано, закуски си позволявам на 3 месеца веднъж. И пак си качвам зимата...

Супер фен Аватара на pinki
    Не е някаква диета заключена в рамка, по-скоро се ограничавам и тъй като времето се постопли започвам да бягам :P
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на SunSmile
    Да, аз съм на диета от 2 дни и съм свалила 2 килограма. Самата аз се учудих от себе си. Диетата си е моя, ограничавам се от почти всичко. Ям месо всякакъв вид без да е пържено или със сосове, зеленчуци, яйца. Всичко останало го ограничавам. Пия страшно много вода повече от 3 литра на ден. И спортувам много, което е основното, за да има резултат - тичам, коремни преси (над 100 на ден, раздлени на 2 серии), тае бо, карам колело, отделно си е ходенето като разходка
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Аз съм....Сега като времето става по-хубаво просто е наложително..Поне за мен
    You can be the ghost in my hall
    You can be the smile I don't want
    I will be the fly on your wall
    You can be the distance in between
    You can be everything I need ..

Oxx.. и аз .. не че е точно диета, де .. хляб не ям от години и не ми се и яде .. гледам да свеждам на минимум всичко .. спорт включвам .. всичко! Дано поне резултат има .. :/ иначе .. гладна си ходя ама се научих да игнорирам сама себе си забелязала съм че колкото по топло става толкова по лесно организма губи излишното .. може и да си въобразявам нз ..

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от bubinkaa
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    никъде не съм казала,че съм сигурна...
    а дали един дебел си умира дебел...нз..аз нямам този проблем... и 90% от този форум не са дебели..поне като гледам снимки..просто си въобразяват и възмущават...а има и такива където знаят,че не са дебели и само охкат и мранкат колко са напълняли....
    а дали ще се натъпчат...те решават
    повечето само чакат да им приключи "процедурата" и яла да видиш какво става затова вместо тея диети ще ви кажа : спорта му е майката с него става...бавно,но славно
    Съгласна! Не спазвам диети... нямам нужда

Фен
    Град
    Варна
    аз нямам нужда от диета...

не спазвам и никога не съм спазвала..

Град
    Around... :)
    От днес започвам...сериозно ще видим докъде ще я докарам. За мен диетата е ограничение от храна, но не твърдо лишение от каквото и да било...по-скоро нещо като сменяне на навиците иначе няма смисъл.

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на galu6a
    и аз бяп и за мое шщастие съм си западила все още теглото
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз почвам утре,то не може да се нарече точно диета,а по-точно е здравословно хранене

Град
    Пловдив
    аз не ям от...1-2 месеца ? така де,хапвам по 2 пакета солети на ден и тва е и резултата ее..хм...5 килограма ?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Аз не съм

Аз почвам 90 дневната след Великден.Другият понеделник.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    аз не ям от...1-2 месеца ? така де,хапвам по 2 пакета солети на ден и тва е и резултата ее..хм...5 килограма ?
    Само това ядеш 2 месеца? И само толкова си отслабнала? Недей, вредно е.

Град
    Пловдив
    Аз покрай тея килограми съвсем психясах ама съм си казала,че ще сте се става 50 килограма ся се освиних през ваканцията,ама като почнем училище и ще се стегна
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми