- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко от вас са на диета?
опитвам се...
аз не съм на никаква диета...според мен това са глупости с тея диети...кога не си е да се натъпчеш като "свиня" нищо не е...защото сега сте на диета ама като е приключите ще почнете да се "тъпчете" и резултат от гледа Ви няма да има...![]()
![]()
откъде си сигурна,че всеки един ще се натъпчи след това?по твоята логика един дебел си умира дебел така ли?
Аз мислех да се хващам с диета обаче се отказах, защото ефекта ще е само временен ... сега просто не ям хляб и маргарин и в интерес на истината се наблюзава някакъв малък ефектИначе по цял ден обикалям напред-назад и съм си в отлична форма
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
никъде не съм казала,че съм сигурна...Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
а дали един дебел си умира дебел...нз..аз нямам този проблем... и 90% от този форум не са дебели..поне като гледам снимки..просто си въобразяват и възмущават...а има и такива където знаят,че не са дебели и само охкат и мранкат колко са напълняли....
а дали ще се натъпчат...те решават
повечето само чакат да им приключи "процедурата" и яла да видиш какво ставазатова вместо тея диети ще ви кажа : спорта му е майката
с него става...бавно,но славно
![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Ако искаш да смъкнеш 2-3кг става само да спреш хляба.Ама ако искаш да отслабнеш повече трябват повече ограничения,с които трябва и да свикнеш и занапред в живота си малко или много да ги спазваш,за да не си възвърнеш кг-те
мда..така е![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Аз съм на диета с 3 етапа, като последния е захранване. Включвам повече и повече храни, за да не става рязко качване и нахвърляне на храната. А и при продължителните режими(моят е към 40 дни) се научаваш да цениш храната, да ядеш правилно и здравословно, да виждаш как с по-малко от нормалната храна пак си сит. Днес приключвам режима си и мисля да продължа със здравословното хранене и за напред. да, блазни ме идеята за пица(май това най-много ми липсва), яде ми се шоколад, но мога да хапна по 2 хапки от тези храни и да ми мине желанието. Да не говорим, че стомаха се свива и се засищаш с по-малко.Първоначално написано от bubinkaa
SiSsKkAa, аз не ям хляб от години. Пърженото ми е сведено до минимум, не пия газирано, закуски си позволявам на 3 месеца веднъж. И пак си качвам зимата...
Не е някаква диета заключена в рамка, по-скоро се ограничавам и тъй като времето се постопли започвам да бягам :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Да, аз съм на диета от 2 дни и съм свалила 2 килограма. Самата аз се учудих от себе си. Диетата си е моя, ограничавам се от почти всичко. Ям месо всякакъв вид без да е пържено или със сосове, зеленчуци, яйца. Всичко останало го ограничавам. Пия страшно много вода повече от 3 литра на ден. И спортувам много, което е основното, за да има резултат - тичам, коремни преси (над 100 на ден, раздлени на 2 серии), тае бо, карам колело, отделно си е ходенето като разходка![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Аз съм....Сега като времето става по-хубаво просто е наложително..Поне за мен![]()
![]()
![]()
You can be the ghost in my hall
You can be the smile I don't want
I will be the fly on your wall
You can be the distance in between
You can be everything I need ..
Oxx.. и аз .. не че е точно диета, де .. хляб не ям от години и не ми се и яде .. гледам да свеждам на минимум всичко .. спорт включвам .. всичко! Дано поне резултат има .. :/ иначе .. гладна си ходя ама се научих да игнорирам сама себе сизабелязала съм че колкото по топло става толкова по лесно организма губи излишното ..
може и да си въобразявам нз ..
Съгласна!Първоначално написано от bubinkaa
Не спазвам диети... нямам нужда
![]()
![]()
аз нямам нужда от диета...![]()
не спазвам и никога не съм спазвала..
От днес започвам...сериозноще видим докъде ще я докарам.
За мен диетата е ограничение от храна, но не твърдо лишение от каквото и да било...по-скоро нещо като сменяне на навиците
иначе няма смисъл.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
и аз бяп и за мое шщастие съм си западила все още теглото![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
аз почвам утре,то не може да се нарече точно диета,а по-точно е здравословно хранене![]()
аз не ям от...1-2 месеца ?![]()
така де,хапвам по 2 пакета солети на ден и тва е
и резултата ее..хм...5 килограма ?
![]()
![]()
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз не съм![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Аз почвам 90 дневната след Великден.Другият понеделник.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Само това ядеш 2 месеца?Първоначално написано от tonie__
И само толкова си отслабнала?
Недей, вредно е.
![]()
Аз покрай тея килограми съвсем психясах![]()
ама съм си казала,че ще сте се става 50 килограма
ся се освиних през ваканцията,ама като почнем училище и ще се стегна
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче