- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Софийска дискотека или готино кафе?
чудя се къде да отида кажете някоя готина софийска дискотека или готино кафе защото идеите ми са на изчерпване
p.с. обиколила съм почти навсякъде (не ми пишете амор и дВ отврат са) обаче предупреждавамче сам непълнолетна
puskam temata tuk za6toto e nai 4eteniq razdel sry 4e se povtarq i v drugi
*Грешен раздел!
Точка 1 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Аз не мога да разбера, какво имате в тиквите си да пускате идиотски теми в неправилните раздели....... И кво като е най-четения ? Това оправдава ли те ? Айде пораснете...![]()
И да ти отговоря по темата : щом си непълнолетна, отиди на детско парти.........![]()
Come out, come out wherever you are...
кфо имам в тиквата ?? самия ти въпрос показва ти какво нямаш![]()
![]()
p.s. на 17 съм
на детското парти сигурно ще се засечеме
![]()
![]()
Vij si otgovorite vav Vsi4ko teen be![]()
![]()
Първоначално написано от angellove
Слагаш анцунг адидас,едни очила тип бъбрек и ТАНТРА в студ град те зове... ФийешЪн пикла ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
"It's a sad, sad situation and it's getting more and more absurd..."
-- -- --
Ако имаш 16 може да успееш и да те пуснат в Дай Дай (трудно ще ти е), но трябва да си с компания по - големи. В другите клубове - забрави. Кафета - Много са. На мен ми харесва онова пред СУ, хубави са в сладкарница Пролет (близо до СУ), половината кафета в Студентски град. А иначе има хубави дискотеки например аз й се кефя на една тука в Люлин, то по - скоро бар ама нищо, пак е дискотека. Търси още обаче.
на 17 съм
мерси
Ти всъщност за нощна ли говориш или до 22:00 часа...Първоначално написано от candy_neli
Понеже "на края на вселената" не е лошо, COHIBA в студ град също е свежо, всеизвестната "миленка", CHILL OUT до НДК също е много добро и мн други ... (това не са дискотеки а глубчета)
Cohiba-та да,но в миленката няма да я пуснатПървоначално написано от ubuntureload
![]()
За кафе ние предимно с мойта приятелка ходим в VIP-a или в Лагуната![]()
Ми нз аз никога никъде не съм имал проблем с годините.... навсякъде си минавах ... А в Миленката ако влезе преди 22:00 и след тва не излиза няма да има проблемПървоначално написано от CuteBaby
![]()
Даймънд на Васил Левски където е те изглежда зле но още не съм ходил иначе Сикрет - Дружба 2 ама преди 12 музиката не струва
пробвай в Червило. На бул. Руски. В центъра.
УВАЖАВАЙ ДРУГИТЕ,
ЗА ДА ТЕ УВАЖАВТ И ТЕ!
В БАКАРДИ.
Аз само там съм бил ..... нямам думи малко ме е срам
Да не говориш за будоара бе .. алелелеПървоначално написано от ToniStoraro
![]()
Нищо свястно няма в Люлин освен Джепето и щанда за палачинките![]()
та кой е правилния раздел на тази тема? Според мен тука могат да се пускат всякакви теми нали е Всичко тийн накуп ... така че в този куп влизат и кафетата и дискотеките, а и щом се смяташ за толкова голяма си търси друг форум този не е за ''порасналите'' ...Първоначално написано от JenataNaShefa