- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момчетата - толерантност? уважение?
Kolarova,много правилно,обаче:
СЛАГАЙ ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Браво, както и на оня който все пак ме разбрал и не се е придържал към крайностите и различава думичката "пълнички" от "дебели".Първоначално написано от kolarova
Момчета не се обиждайте, но едва ли повечето от вас знаят какво е диета, дори за 2-3 кила... момичетата свалят килограми много по-трудно, както и правят мускули много по трудно... това, коеот вие ще постигнете във фитнеса за месец, на нея ще и отнеме 3....
Между другото... не виждам кой какво трябва да се обижда... 170/60 са красиви мерки... И не са за над 23 години...Не може порганизма на подрастващ да се чуди от къде да си набави някой друг витамин и т.н.... Медията прекалено много се е наложила... Не искам да сменям мнението на никой.. нито да го карам да харесва пълнички, дебели или супер слаби.. Искам поне малко да ви напомня, че всеки има своите недостатъци и не винаги може да се справи с тях, независимо дали ви се струва лесно или не и е редно, ако не друго, то поне да уважаваме тези недостатъци, които ни правят различни. Всеки има своя идеал, но едно тяло не прави човека и няма да е зле да се държите по-мило. Не отричам, че като малка и аз съм се присмивала на тоя и на оня, но когато човек съзрее осъзнава, че така просто не е редно.
извинявам се, трудна пиша на БГ ииииии затова пак се извинявам
Когато човек порастне умствено мисли по трезво и е по-умен,а те тук повечето са не достатъчно големи ,както знаем момчетата в тоя случай по-бавно узряват така че да не им се сърдим като порастнат друга песен ще запеят
БЪДЕТЕ СИГУРНИ
А да и ще е добре ако евентуално има по големи МЪЖЕ 25-30 годишни, които до вземат мнение по въпроса
Торба с кокали определено не е 170/50, ама определено. По изказването ти съдя, че и ти си комплексирана дебелана.Първоначално написано от kolarova
А до сравнението, еми казала си хубава жена, след това всичко останало възможно най-лошо, еми естествено че едно нещо като има един + и много минуси няма да се хареса на никой! Плюс това, такива случаи (ама идентични с написаното от теб) са много-много малко!
Не можете да ме накарате мен (а и не само, естествено) да си променя вкуса, защото срещу природата не се застава. Живуркайте си с комплексите и това е.
Темата е от абсурдна - по-абсурдна.
Walk with me now, fly with me later...
170/50 E торба с кокали.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
беше написал че 90% от мъжете харесвали слаби хахахахахахахахахахахахах аха нямам думи,това че с какъвто се събереш такъв ставаш исках да кажа че приятелчетата ти мислят като теб не означава че всички мъже мислят така
Когато порастнеш ще мислиш за щастливо семейство и деца,а не за някаква да си вее задника прад приятелите ти Аз не искам да се карам с теб а просто коментирах изказването ти,но ти като всички хлапаци на твоята възраст скачаш върху хората,които са доста по-големи от теб,знаят и са преживели много повече от теб
170/50 е идеална.
и
П.П : към комплексираните които са писали малко по горе това ,че е красива и с добро тегло според теб означава ,че е курва![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Обаждам се само да кажа че момиче 170см 50кг няма женствена фигура и Е прекалено слаба. Сексита е 1,72-73 и беше дала снимка по бански и каза че там е 60кг. По-перфектно не можеше да изглежда (повечето знаем колко е секси наща Сексита хехе). Не знам вашата представа за женствено тяло каква е...
Интересно как веднага разбра, на колко години съм, какъв ми е семейния статус и т.н.? Дай сега и предположение за кръвна група!Първоначално написано от kolarova
"беше написал че 90% от мъжете харесвали слаби" - к'во се смееш, дебели ли да харесват? Като пипаш, да не знаеш цица ли е, гъз ли е, тумбак ли е?!![]()
говоря за умсвени години а не за тия които ти мислиш а за годините ти ни си повече от 20 то си личи от изказванията ти никой не те е обидил но ти само това правиш обиждаш хората без да ги познаваш
Хора всякакви! Мога и да съм на 50, да обиждам, но и да съм видял всичко в живота. Въпрос на характер, не на години, сещаш ли се?Първоначално написано от kolarova
Ще се съглася с теб не искам да се карам с когото и да било мисълта ми е че не е нужно да обиждаш по такъв вулгарен начин хората Всеки има сърце както ти така и другите просто се изказвай по по-нормален начин
А по въпроса никога не съм правила разлика между слаб дебеп ако е човек с мен отвръщам със същото
природата си е свършила работата и не мисля че трябва да мислим каквото и да било, все пак всеки си има предпочитания, но някои така подбират че просто мастурбират пхаха![]()
![]()
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Всъщност наистина не съумях да се сетя. Има ли значение?!Първоначално написано от Rookie
mindscan
Според мен развитие на темата няма да има... вече е заприличала на словесна вендета между няколко души, които се конфронтират излишно, защото никой няма да си промени мнението и от там се обезсмисля цялата история....Винаги има някой, който да насажда интриги и да подклажда спорове и си мисля, че ще се разбие клишето "В спора се ражда истината"
![]()
Come out, come out wherever you are...
Сега ще ти дам вариант на изречението, български вариант:Първоначално написано от IrrieSkyline
"Авторката сто процента не е целяла това, също така, сигурна съм, не е насочила поста си към всички момчета/мъже, абсолютно очевидно е към кои от тях се отнася!"
Из дат по-добре, или ю предпочиташ думата "таргет"?!
Оф, ама всичко обръщате на спор значи...Според мен идеята не е била това изобщо.
ВСЕКИ ДА ХАРЕСВА, КАКВОТО СИ ЩЕ, ама да не обижда тези извън вкуса му.
Rookie, ако щеш си търси мацка, която да не надхвърля 50кила, твоя си работа. Никой не се мъчи да ти промени мнението. НО за какъв дявол седиш и обиждаш по-пълните? То си е тяхна работа дали са пълни или не. Една от по-близките ми приятелки е дебела и ми писна вече както си вървим по улицата и разни да я одумват с хамалски коментари. Така се сдухва момичето, толкова посърва... Запазете си мнението за вас.
А в ония теми в стил: "Харесвате ли дебели момичета?" отговаряйте с "Ми, не са мой тип, не." А не скачайте с "Ау, кво говедо, ква крава, ква свиня!"
Просто нито е възпитано, нито е човешко. да не говорим, че ако някой си мисли, че така ги мотивира да слабеят, греши.
ПП. А бтв, аз съм на мерки 92-62-90, демек близо до 90-60-90, а тежа 50 кила с ръст 165. В твойте критерии съм дебелана, нали така?
Bellatrix е абсолютно права!Всички си имат чувства и нека не ги нараняваме!И тези,които природно са по-пълни,явно е трябвало да са така-природата си знае работата!И няма смисъл никой да си променя мнението!Просто нека бъдем по-тактични и добри с останалите!
За сведение(да не ме обвините)съм 173см и тежа 53кг!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
А на теб е редно да ти отстранят половите органи оперативно, за да не ни занимаваш с глупости.Първоначално написано от Vista
Спамер.
Аз съм много съгласна с това което си написала. И за да не си мислят повечето хора, че съм съгласна, защото съм комплексирана зарди кг. си .. напротив .. много съм си добреноо наистина е тъпо, че повечето от нас се стремим да изглеждаме добре не само за да се харесваме ние, а и хората около нас..най-вече момчетата .. а като се замислиш те наистина са много по мърливи..!
![]()
Човек,вземи се погледни!Какво само спамиш тука?!Пък и закакво обиждаш?!Няма ли си по-цивилизован начин?!Vista
Какво да говоря за същества,на които им харесва да бъдат изнасилвани и всеки месец им тече едно червено смрадливо нещо. Razz Mad Razz Mad Cool Razz
Завиждайте на момчетата колкото си искате,к**ви! Cool![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
Човеко не се обиждай ,но по този твой пост съдя ,че "леко" си падаш кретен, идиот ... или както искашПървоначално написано от Vista
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!