- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От кое болеше повече?
Тъй де...въпроса е :
От кое повече ви болеше 1-вия път от аналния секс или от вагиналния?
знам,че при всеки е индивидуаллно,но все пак споделете!
Пиши описателни заглавия!
krem4et0
аналния май
надявам се само да не се лъжа, защото ми е по-пресен споменът![]()
тъй като доста са го чели и никой не е отг. то тва е щот не всички са го практикува ли!!! но мисля че аналния е по-болезнен![]()
![]()
![]()
чувала съм че повече боли от аналния
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Според простите ми изчисления си мисля че при късането на химена ще има повече болка от колкото при ръгането на маркуча в градинката на задния двор !
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Не съм правила анален,но мисля,че той боли повече.Все пак тази дупка не е за това....Естествено е да боли повече,все пак е по-тясна(много по-тясна)от вагината
не съм правила анален..но мисля че от него повече боли..все пак ануса не е за да се прави секс с него а други работи..![]()
За съжаление не всички мислят като насПървоначално написано от dragonfly92
![]()
![]()
vanilla, на аватара ти е дупето на Keyra Augustina, нали?
иначе по темата - аналния
Не съм за аналния секс .. Не съм и пробвала и не мога да кажа кое боли повече .. Но предполагам и при двете първите пъти не е много приятно![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Вагиналния
Не съм съвсем сигурна. Ако това е тя, то тогава е!Първоначално написано от Sigrina
![]()
аналния
Що пък за съжаление.Всеки може да прави квото си иска.Първоначално написано от Blo0dSuGaR
И по темата да говорят момичетата щото нито имам сливка, а някои опита ли се да ми направи нещо, ше бъде брутално осъкатен, изнасилен, ограбен и убит.
определено вагиналния боли повече![]()
когато го направих за първи път ме отвори момчето и отпред и отзад,и няма място за сравнение аналния е ужасно болезнен първия път
Вагиналния определено
Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...
ами то повечето с това мнение не са го практикували нз защо дават мнение при това положениеПървоначално написано от GerYy
Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...