- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Към момичетата
Моите косъмчета са руси, затова не ги махам.![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от silky92
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не ги махам, не ги виждам, не ми пречат![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не тва е глупаво при положение, че почти не се виждат, а само ако се загледашДори по краката не се бръсна
Пък който иска да казва, че било "нехигиенично" или квото и да било... махам си само космите на подмишниците и си скуба веждите
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Моите са руси и нямам нужда да ги махам.
Running is my drug and I am overdosed ..
не
Никога не бих си обръснала ръцете! Иначе (понеже дедо Божи ме е наказал с тия мойте убави дълги тъмни косми) съм пробвала да ги махам и с кола маска, и с епилатор, обаче дедо Божи ме е наказал и с много чувствителна кожа, така че целите ми ръце (където ги обезкосмявах де) станаха целите в пъпки... и се отказах по ръцете, щото необезкосмени изглеждат по-добре в моя случай![]()
![]()
не!моите са много малки и почти не се забелязват ако ги махна после ще стане ощще по ужасно
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
махам ги с епилатор![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Махам ги с епилатор. Държи около седмица и като свикнеш въобще не боли![]()
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
но рядко, защото не са много и бавно растатПървоначално написано от POLLINA
И аз ги махам с епилатор.![]()
eм не![]()
Просто аз
и аз така ...ръцете си започнах да обескосмяввам от скоро.. ф смисал само няколко пъти и то с епилатора,ама то е страшна болка при мене.. и след последния път реших с ленти.. ама още не съм си купила и сега са си с истинската дължина(ама щръкнали нялаво надясноПървоначално написано от schoolgirl
) ии преди и краката така ...но и там боли много и сега съм всеки ден с бръснача за тях
![]()
![]()
отначало винаги боли : (Първоначално написано от ifcheto0
но след 3-4 път болката намалява и накрая изчезва нацяло : )
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
Първоначално написано от LovelyGirl
Аз пък като ме мързи да ги епилирам карам с бръснача,но не в обратната посока на косъма както краката.И си е супер,хем по бързо и безболезнено хем израстват след 3 дена и повече понякога.
и аз ;дд шоту мойте са някъв нюанс на русо не русоо аа нз кво ама не се виждат.. верно че косъм ли е рус ли е няма значение.. амаа не ги махам ддзн.. не ми се занимаа пъкк и все някаде трябва да имам космиПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
.. за кой ли път молби и разкаяние..позната сцена нищо новo и мразя себе си за наказание защото те обичам твърде многоо..![]()
руси са и не ги махамсъс самобръсначка е супер гадно..и боцкащо
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче