- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- готови за бал?
Е, аз никъде не съм казвала, че ще отида и ще си избера една пред очите на всички, не съм такъв човек.Първоначално написано от Bianca
![]()
Айде да не коментираме повече тази тема, всеки човек мисли по различен начин, и гледа на нещата по различен начин.
Да говорим за нещо полезно, като например харесват ли ви тези обувки, мисля да си ги взема за бала:
Пробвах ги в магазина и още тогава ги харесах, но мислех че роклята ми ще бъде синя, а в последствие се оказа, че ще е сива с черно, което перфектно се връзва с тези обувки и в петък мисля да ги вземам...![]()
eple Точно , защото няма как да се случи да дам на всички , няма да дам на никого. Аз не деля хората , с какво едното момиче ще е по-заслужило от другите ? Та нали и те сърца носят , души имат. Как ще се почувстват ? Те цял живот потъпквани и изведнъж се появява някой , който отново им показва , че са нищо , като не ги избира ? Могат да се дадат толкова други неща , не делете хората.
И това , че няма да го направиш пред очите на всички , не означава , че те няма да разберат. Толкова ли сте бездушни ?
Envoi moi ! ;]
ем две парчета , две .. по - добре ли е да отидеш като торта и да не можеш един танц да изиграеш ..Първоначално написано от Lyubeto
Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял
пак по-добре ще направи да зарадва едно,вместо никой.
Undying,харесват ми обувките,само тая лентичка как е 'набрана' не ми харесва много.
ей,темата се е превърнала в спор,ц ц цUndying,идеята си е чудесна,а за тези ,които я нападат-я се замислете малко-като осиновят някое дете,другите какво?сърдят ли се?по-скоро повече от нас трябва да се замислят над добрата идея,а не да нападате така,пък и всеки си има мнение! "."
а колкото до обувките,харесват мимисля,че някъде гледах чантичка към тях...
Точно примера с осиновяванията мислех да дам.Undying,чудесна е идеята ти,не слушай другите.А тези обувки ги видях в зелено,в един друг форум и още тогава ми харесаха.Първоначално написано от LiliS
![]()
И аз съм против да се дават по този начин роклите. Ако толкова искаш да направиш нещо такова мой съвет е да провериш в някой дом колко завършващи ще има и заедно с приятелки да отидете и да им дадете- така хем ще имат рокли, хем няма да има гадно почувствали се.
Аз сега се връщам от обиколка по магазините за обувки и има наистина прекрасни неща. Чак ме е яд, че си взех обувки, а не изчаках.
^къде са?аз обикалях на толкова места и не си харесах обувки и чантичка никъде...
Ами аз като пробвах обувките бяха удобни, имат стабилно токче и не са 10 см високи, което е още по-добре, че на 10 см токчета нзм как бих издържала цяла нощ![]()
А чантичка на мен ще ми ушият заедно с роклята от същия плат като нея. Безплатно.![]()
Малко тъп въпрос ама колко см. е токчето на тези обувки,защото и аз ги харесах в един сайт но червени
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
в Shoe Aquarium на графа имаше много симпатични, но червени( нали и моите са червени). Там поне ми харесаха. Иначе и в магазина срещу Ремедиум пак на графа имаше симпатични нещаПървоначално написано от LiliS
аз си търся ето такива обувки
http://prikachi.com/files/732583a.jpg
и нещо подобно на тази чантичка
http://prikachi.com/files/732586r.jpg
някой да е виждал подобни?и ако да,къде?
И аз такаПървоначално написано от LiliS
Само че обувки такива искам за изпращането, а за бала - такава малка чантичка, но черна. Във Варна като ходих, имаше в един магазин много симпатични чантички от този тип, но бяха по около 50 лв, а толкова пари за чанта, и то такава, която ще нося има-няма 10 пъти през живота си (защото по принцип предпочитам по-големите практични чанти) не ми се дават - виж, за обувки бих прежалила повече пари, нали все пак е важно да са удобни, ама на една чанта не знам кое може да й струва 50 лв
![]()
Не ви ли предлагат рокля+чанта+обувки от магазина в който сте си избрали роклята.
При мен е така-взех рокля и чанта комплект
страшни саПървоначално написано от Undying
много са готини!!!! аз съм малко далече от бала още
ама като виждам толкова много хора се вълнуват и някак си ми прехвърлят емоциите и на мен
мен винаги с аме кефели онези оглемите рокли като на принцесите както каза някой
но 1. че ще са скъпи и 2. че после няма да има къде да я облека... а иначе подкрепям mihailova (или там както се пише
) другите момичета ще се почувстват пренебрегнати... или за всички или за никой...или пък да се съберат група момичет аи така да дадат рокли.. иначе после ще се изострят отношенията на момичетата без рокли към момичето с хубавата рокля...
Cruel Intentions
Честно казано, аз миналите години се вълнувах повече като слушах и гледах как момичетата се подготвят за бала. Сега виждам, че има много по-важни неща - изпити, кандидатстване. Балът е просто един по-официален и доста по-скъп купон, а изпитите ти определят какво ще учиш занапред и накъде ще тръгне живота ти.Първоначално написано от mysterious93
Ами по моя преценка тока беше около 8 см, стабилен е (тоест не е тънък) и на мен поне би бяха удобни.Първоначално написано от billytalent
И хич не са скъпи-40 лв.
Мерси за мен е високо обаче иначе и аз мисля,че са ефтини където ги гледах червените са 29 лв. http://www.obuvki-bg.com/abiturentsk...i.php?start=10Първоначално написано от Undying
В интерес на истината и аз очаквах обувките за бала да са по- скъпи, но минах само с 45лв. Ако има интерес ще кача снимка
Ами няма да е злеПървоначално написано от Loshotia
![]()
http://prikachi.com/files/733026f.jpg
eто ги =) и чантата като бонус :P
Никак не са лоши, ама червеното на роклята не беше ли малко по-друг нюанс? Може и да бъркам, де.