- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- готови за бал?
Обувките ми.Пише,че са 82лв. в сайта,но аз си ги взех за 55лв.
Loshotia и Shia - много ми харесват комплектчетата.![]()
Ти под изискана рокля тортенска ли разбираш?Под изискана рокля би могла да разбираш и рокля до коленете да речем . ОМГ да ти имам представите . И не ми казвай един танц - кажи един гюбек . Курволяшкия стил и чалгата съвсем са ви промили мозъците.Първоначално написано от desiiito
А червените обувчици са супер![]()
Кви гюбеци бе мен?
Тортенските рокли са гадни...но не защото не можеш да танцуваш с тях- това е малкият проблем, но как за Бога, се ходи с това до тоалетна?!
Има хора, които харесват и подобни рокли, да не съдим сега без причина. Аз също не харесвам роклите тип торта, но например бих се омъжила в ето такава рокля:
http://prikachi.com/files/735772V.jpg
Направо е страхотна, а и някак си не създава впечатление за "торта", а за нежно нещо и ефирно, направо е...![]()
Но за бала си никога не бих си взела такъв тип рокля. Но пък имам поне 3 познати, които ще са с "торти" на бала си, така че все пак има хора, които харесват такива рокли и не бих тръгнала да обиждам. Те от своя страна сигурно не харесват моята рокля, така че сме квит.![]()
С най-добрата приятелка,която да държи роклята.Първоначално написано от Loshotia
![]()
Аз намример от малка мечтая за такава рокля и по всяка вероятност на бала си ще съм с такава,но това не означава,че и късите рокли не ми харесват много.
Здравейте!
И мен ме бройте към абитуриентките тази година!
Ето ги роклите ми:![]()
Мисля с първата да съм на бала, а със златистата- на изпращането. Ето и обувчиците и чантичката към първата рокля:
Не са нещо особено, класическа комбинация, но аз си ги харесвам!arty:
Трябва да си потърся още обувчици за златистата рокля и се чудя дали да са златисти или не![]()
^ Задължително обратното! Първата за изпращането и втората за бала... Иначе ВЪОБЩЕ не върви да си с такава рокля на бала.![]()
Ми, не знам, не влиза в представите ми за бална рокля. Нищо лично, но би било много по-добре да размениш предназначението на всяка една от тях.
Просто дължината на първата е странна иии не е много за бал. Поне аз така мисля.
И аз така мисля..Първоначално написано от Bianca
и аз мисля,че трябва да ги размениш![]()
оф бал бал... ако ви кажа колко пари отидоха до сега ще ви стане лошо и на вас, а колко още има да се харчат не ми се мисли..
Good girl gone bad
е ако може пусни снимки на това, което си си купилаПървоначално написано от toy
или пък след бала
аз пък за бала си мисля че единствено роклята трябва да ме притеснява малко повече (в смисъл финансово) , но не очаквах и че за обувки и чанти давате толкова много пари
или поне на мен ми се струват много
а всички ли си взимате отделни рокли за бала и изпращането??
![]()
в смисъл някой по -горе беше пуснал две рокли
златистата е яка ама панделката нещо...
Cruel Intentions
mysterious93 бала и изпращането са две съвсем различни събития, в два различни дни. Изпращането е по-неофициално, докато бала...е, бала си е бал.![]()
Аз лично за изпращането си търся хубав дамски костюм, но ако не намеря нещо, което да ми хареса, ще си избера някаква лятна рокличка и с нея ще ида.![]()
butty определено трябва да размениш роклите, иначе са хубави.![]()
butty - наистина ще е по-добре да размениш роклите.Златната е къде-къде по-официална. И златни обувки ще и стоят перфектно.Ако не си харесаш давай с черни
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
mysterious93, кой е дал много пари? То има всякакви обувки, но реших, че при положение, че няма да ги нося втори път моите, да дам по- малко.
И аз съм на мнение, че трябва да се разменят роклите, но не взимай златни обувки- ще се сливат- нещо по- контрастно- черното е добре според мен
Аз за изпращането си взех малка черна рокля, която така или иначе щях да си купя - просто случайно я пробвах и ми хареса, а после реших, че ще съм с нея на изпращането. Мисля, че за него е уместно да си купиш дреха, която после ще използваш - една съученичка например мисли да е с бял панталон и туника, а преди няколко години друга позната си купи костюм, който после си носеше.Първоначално написано от mysterious93
Казах ми,че роклята ми пристига днес (10.04),поръчана е на 10.03
Обаждам се днес и ми казват "ама ние....на 23.04 ще дойде" и затвориха
Правят ми закъснение,а без рокля не мога да взема бижута и да разбера дали обувките са с подходящия ток за роклята,защото всичко е взимано със самтиметри.
Докато дочакам 23,гаранцията на обувките ще е изтекла и няма да мога да ги сменя при проблем.Много гадно е със закъсненията
![]()
![]()
![]()
[quote="Shia"]Казах ми,че роклята ми пристига днес (10.04),поръчана е на 10.03
Обаждам се днес и ми казват "ама ние....на 23.04 ще дойде" и затвориха
Правят ми закъснение,а без рокля не мога да взема бижута и да разбера дали обувките са с подходящия ток за роклята,защото всичко е взимано със самтиметри.
Докато дочакам 23,гаранцията на обувките ще е изтекла и няма да мога да ги сменя при проблем.Много гадно е със закъсненията
що да не можеш?
нали знаеш модела, цвета.. кав е проблема?
пък и що си вземаш обувки без да си взела роклята..
Good girl gone bad
Взехме оригиналната рокля и я преправихме
и бижутата трябва да си отиват.Не зная как(наживо) ще изглежда крайният вариант и затова трябва да изчакам
Казаха ми обувки с 6см ток,купих такива,но нали трябва да бъдеш на 100% убеден
аз реших,че на изпращането ще съм с дънки и една блузка от манго,изобщо няма да го мисля...
И аз така си мисля за изпращането- дънки, потниче...нищо специално
Хорааа, днес заради баба си облякох роклята, и се оказа, че съм поотслабнала в корема и стои странно роклята ;(