.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 216
    Супер фен Аватара на Shia
    Обувките ми.Пише,че са 82лв. в сайта,но аз си ги взех за 55лв.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Loshotia и Shia - много ми харесват комплектчетата.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от desiiito
    Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    И моята рокля е дълга . Черна и съвсем изчистена . Без дълги цепки , които явно са доста на мода тази година . Незнам вие как смятате , но за мен това е официално събитие , а не парад на курвенските облекла (говоря за големите цепки до ***** и особено разголените рокли тип две парчета плат) . За обувки тази събота ще обиколя из Варна , дано си намеря , а и чантата ще взема тогава . Дадоха ми ръкавици комплект с роклята . Пък съм и на друг бал в деня преди моя , за там имам всичко . Сива рокля , средна дължина. Сребристи обувки и чанта .
    ем две парчета , две .. по - добре ли е да отидеш като торта и да не можеш един танц да изиграеш ..
    Ти под изискана рокля тортенска ли разбираш?Под изискана рокля би могла да разбираш и рокля до коленете да речем . ОМГ да ти имам представите . И не ми казвай един танц - кажи един гюбек . Курволяшкия стил и чалгата съвсем са ви промили мозъците.
    А червените обувчици са супер

Мега фен
    Град
    София
    Кви гюбеци бе мен?

Тортенските рокли са гадни...но не защото не можеш да танцуваш с тях- това е малкият проблем, но как за Бога, се ходи с това до тоалетна?!

Супер фен
    Град
    Има хора, които харесват и подобни рокли, да не съдим сега без причина. Аз също не харесвам роклите тип торта, но например бих се омъжила в ето такава рокля:

http://prikachi.com/files/735772V.jpg

Направо е страхотна, а и някак си не създава впечатление за "торта", а за нежно нещо и ефирно, направо е...

Но за бала си никога не бих си взела такъв тип рокля. Но пък имам поне 3 познати, които ще са с "торти" на бала си, така че все пак има хора, които харесват такива рокли и не бих тръгнала да обиждам. Те от своя страна сигурно не харесват моята рокля, така че сме квит.

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Кви гюбеци бе мен?

Тортенските рокли са гадни...но не защото не можеш да танцуваш с тях- това е малкият проблем, но как за Бога, се ходи с това до тоалетна?!
    С най-добрата приятелка,която да държи роклята.
    Аз намример от малка мечтая за такава рокля и по всяка вероятност на бала си ще съм с такава,но това не означава,че и късите рокли не ми харесват много.

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Здравейте!
    И мен ме бройте към абитуриентките тази година!
    Ето ги роклите ми:
    Мисля с първата да съм на бала, а със златистата- на изпращането. Ето и обувчиците и чантичката към първата рокля:

Не са нещо особено, класическа комбинация, но аз си ги харесвам! arty:
    Трябва да си потърся още обувчици за златистата рокля и се чудя дали да са златисти или не

^ Задължително обратното! Първата за изпращането и втората за бала... Иначе ВЪОБЩЕ не върви да си с такава рокля на бала.

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    ^ Задължително обратното! Първата за изпращането и втората за бала... Иначе ВЪОБЩЕ не върви да си с такава рокля на бала.
    защо?

Ми, не знам, не влиза в представите ми за бална рокля. Нищо лично, но би било много по-добре да размениш предназначението на всяка една от тях.
    Просто дължината на първата е странна иии не е много за бал. Поне аз така мисля.

Град
    *battLe-fieLd!*
    butty златистата рокличка е перфектна да ти е честита !! :P

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    И аз така мисля..

и аз мисля,че трябва да ги размениш

Град
    The Paradise
    оф бал бал... ако ви кажа колко пари отидоха до сега ще ви стане лошо и на вас, а колко още има да се харчат не ми се мисли..
    Good girl gone bad

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от toy
    оф бал бал... ако ви кажа колко пари отидоха до сега ще ви стане лошо и на вас, а колко още има да се харчат не ми се мисли..
    е ако може пусни снимки на това, което си си купила или пък след бала аз пък за бала си мисля че единствено роклята трябва да ме притеснява малко повече (в смисъл финансово) , но не очаквах и че за обувки и чанти давате толкова много пари или поне на мен ми се струват много а всички ли си взимате отделни рокли за бала и изпращането?? в смисъл някой по -горе беше пуснал две рокли златистата е яка ама панделката нещо...

Cruel Intentions

Супер фен
    Град
    mysterious93 бала и изпращането са две съвсем различни събития, в два различни дни. Изпращането е по-неофициално, докато бала...е, бала си е бал.

Аз лично за изпращането си търся хубав дамски костюм, но ако не намеря нещо, което да ми хареса, ще си избера някаква лятна рокличка и с нея ще ида.

butty определено трябва да размениш роклите, иначе са хубави.

butty - наистина ще е по-добре да размениш роклите.Златната е къде-къде по-официална . И златни обувки ще и стоят перфектно.Ако не си харесаш давай с черни
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен
    Град
    София
    mysterious93, кой е дал много пари? То има всякакви обувки, но реших, че при положение, че няма да ги нося втори път моите, да дам по- малко.

И аз съм на мнение, че трябва да се разменят роклите, но не взимай златни обувки- ще се сливат- нещо по- контрастно- черното е добре според мен

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Цитирай Първоначално написано от toy
    е ако може пусни снимки на това, което си си купила или пък след бала аз пък за бала си мисля че единствено роклята трябва да ме притеснява малко повече (в смисъл финансово) , но не очаквах и че за обувки и чанти давате толкова много пари или поне на мен ми се струват много а всички ли си взимате отделни рокли за бала и изпращането?? в смисъл някой по -горе беше пуснал две рокли златистата е яка ама панделката нещо...
    Аз за изпращането си взех малка черна рокля, която така или иначе щях да си купя - просто случайно я пробвах и ми хареса, а после реших, че ще съм с нея на изпращането. Мисля, че за него е уместно да си купиш дреха, която после ще използваш - една съученичка например мисли да е с бял панталон и туника, а преди няколко години друга позната си купи костюм, който после си носеше.

Казах ми,че роклята ми пристига днес (10.04),поръчана е на 10.03
    Обаждам се днес и ми казват "ама ние....на 23.04 ще дойде" и затвориха
    Правят ми закъснение,а без рокля не мога да взема бижута и да разбера дали обувките са с подходящия ток за роклята,защото всичко е взимано със самтиметри.
    Докато дочакам 23,гаранцията на обувките ще е изтекла и няма да мога да ги сменя при проблем.Много гадно е със закъсненията

Град
    The Paradise
    [quote="Shia"]Казах ми,че роклята ми пристига днес (10.04),поръчана е на 10.03
    Обаждам се днес и ми казват "ама ние....на 23.04 ще дойде" и затвориха
    Правят ми закъснение,а без рокля не мога да взема бижута и да разбера дали обувките са с подходящия ток за роклята,защото всичко е взимано със самтиметри.
    Докато дочакам 23,гаранцията на обувките ще е изтекла и няма да мога да ги сменя при проблем.Много гадно е със закъсненията

що да не можеш?
    нали знаеш модела, цвета.. кав е проблема?
    пък и що си вземаш обувки без да си взела роклята..
    Good girl gone bad

Взехме оригиналната рокля и я преправихме
    и бижутата трябва да си отиват.Не зная как(наживо) ще изглежда крайният вариант и затова трябва да изчакам

Казаха ми обувки с 6см ток,купих такива,но нали трябва да бъдеш на 100% убеден

аз реших,че на изпращането ще съм с дънки и една блузка от манго ,изобщо няма да го мисля...

Мега фен
    Град
    София
    И аз така си мисля за изпращането- дънки, потниче...нищо специално

Хорааа, днес заради баба си облякох роклята, и се оказа, че съм поотслабнала в корема и стои странно роклята ;(

Трябвало е да я поръчаш след диетата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си