.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 216
    Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    ^ Окей, обаче, като ходиш в тоя дом, направи нещо като конкурс, за да избереш момичето, на което ще подариш роклята си. В противен случай, знаеш ли как ще се почувстват останалите деца, когато видят, че си избираш някого ей така?!
    Mihailova имаше това предвид май-май.
    Е, аз никъде не съм казвала, че ще отида и ще си избера една пред очите на всички, не съм такъв човек.

Айде да не коментираме повече тази тема, всеки човек мисли по различен начин, и гледа на нещата по различен начин.

Да говорим за нещо полезно, като например харесват ли ви тези обувки, мисля да си ги взема за бала:

Пробвах ги в магазина и още тогава ги харесах, но мислех че роклята ми ще бъде синя, а в последствие се оказа, че ще е сива с черно, което перфектно се връзва с тези обувки и в петък мисля да ги вземам...

Град
    Варна
    eple Точно , защото няма как да се случи да дам на всички , няма да дам на никого. Аз не деля хората , с какво едното момиче ще е по-заслужило от другите ? Та нали и те сърца носят , души имат. Как ще се почувстват ? Те цял живот потъпквани и изведнъж се появява някой , който отново им показва , че са нищо , като не ги избира ? Могат да се дадат толкова други неща , не делете хората.
    И това , че няма да го направиш пред очите на всички , не означава , че те няма да разберат. Толкова ли сте бездушни ?
    Envoi moi ! ;]

Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    И моята рокля е дълга . Черна и съвсем изчистена . Без дълги цепки , които явно са доста на мода тази година . Незнам вие как смятате , но за мен това е официално събитие , а не парад на курвенските облекла (говоря за големите цепки до ***** и особено разголените рокли тип две парчета плат) . За обувки тази събота ще обиколя из Варна , дано си намеря , а и чантата ще взема тогава . Дадоха ми ръкавици комплект с роклята . Пък съм и на друг бал в деня преди моя , за там имам всичко . Сива рокля , средна дължина. Сребристи обувки и чанта .
    ем две парчета , две .. по - добре ли е да отидеш като торта и да не можеш един танц да изиграеш ..
    Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял

пак по-добре ще направи да зарадва едно,вместо никой.

Undying,харесват ми обувките,само тая лентичка как е 'набрана' не ми харесва много.

Супер фен Аватара на Shia
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Sissy90, ти колко пари даде за роклята си? То е ясно, че тези рокли няма да се носят повече, но аз рокля под 350лв не видях никъде

Момичета, дайте някаква идея за прическа- косата ми е малко под раменете- а всичко, което ми хареса е за по- дълги коси

510

ей,темата се е превърнала в спор,ц ц ц Undying,идеята си е чудесна,а за тези ,които я нападат-я се замислете малко-като осиновят някое дете,другите какво?сърдят ли се?по-скоро повече от нас трябва да се замислят над добрата идея,а не да нападате така,пък и всеки си има мнение! "."
    а колкото до обувките,харесват ми мисля,че някъде гледах чантичка към тях...

Цитирай Първоначално написано от LiliS
    ей,темата се е превърнала в спор,ц ц ц Undying,идеята си е чудесна,а за тези ,които я нападат-я се замислете малко-като осиновят някое дете,другите какво?сърдят ли се?по-скоро повече от нас трябва да се замислят над добрата идея,а не да нападате така,пък и всеки си има мнение! "."
    а колкото до обувките,харесват ми мисля,че някъде гледах чантичка към тях...
    Точно примера с осиновяванията мислех да дам.Undying,чудесна е идеята ти,не слушай другите.А тези обувки ги видях в зелено,в един друг форум и още тогава ми харесаха.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    ^ Окей, обаче, като ходиш в тоя дом, направи нещо като конкурс, за да избереш момичето, на което ще подариш роклята си. В противен случай, знаеш ли как ще се почувстват останалите деца, когато видят, че си избираш някого ей така?!
    Mihailova имаше това предвид май-май.
    Е, аз никъде не съм казвала, че ще отида и ще си избера една пред очите на всички, не съм такъв човек.

Айде да не коментираме повече тази тема, всеки човек мисли по различен начин, и гледа на нещата по различен начин.

Да говорим за нещо полезно, като например харесват ли ви тези обувки, мисля да си ги взема за бала:

Пробвах ги в магазина и още тогава ги харесах, но мислех че роклята ми ще бъде синя, а в последствие се оказа, че ще е сива с черно, което перфектно се връзва с тези обувки и в петък мисля да ги вземам...
    тези обувки ги зърнах в мола във Варна...отзад мн радват..красивички са,ама дали ще са удобни не зная

Мега фен
    Град
    София
    И аз съм против да се дават по този начин роклите. Ако толкова искаш да направиш нещо такова мой съвет е да провериш в някой дом колко завършващи ще има и заедно с приятелки да отидете и да им дадете- така хем ще имат рокли, хем няма да има гадно почувствали се.

Аз сега се връщам от обиколка по магазините за обувки и има наистина прекрасни неща. Чак ме е яд, че си взех обувки, а не изчаках.

^къде са?аз обикалях на толкова места и не си харесах обувки и чантичка никъде...

Супер фен
    Град
    Ами аз като пробвах обувките бяха удобни, имат стабилно токче и не са 10 см високи, което е още по-добре, че на 10 см токчета нзм как бих издържала цяла нощ

А чантичка на мен ще ми ушият заедно с роклята от същия плат като нея. Безплатно.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Малко тъп въпрос ама колко см. е токчето на тези обувки,защото и аз ги харесах в един сайт но червени
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен
    Град
    София
    ^къде са?аз обикалях на толкова места и не си харесах обувки и чантичка никъде...
    в Shoe Aquarium на графа имаше много симпатични, но червени( нали и моите са червени). Там поне ми харесаха. Иначе и в магазина срещу Ремедиум пак на графа имаше симпатични неща

аз си търся ето такива обувки
    http://prikachi.com/files/732583a.jpg
    и нещо подобно на тази чантичка
    http://prikachi.com/files/732586r.jpg
    някой да е виждал подобни?и ако да,къде?

Град
    Горна Оряховица
    аз си търся ето такива обувки
    http://prikachi.com/files/732583a.jpg
    и нещо подобно на тази чантичка
    http://prikachi.com/files/732586r.jpg
    някой да е виждал подобни?и ако да,къде?
    И аз така Само че обувки такива искам за изпращането, а за бала - такава малка чантичка, но черна. Във Варна като ходих, имаше в един магазин много симпатични чантички от този тип, но бяха по около 50 лв, а толкова пари за чанта, и то такава, която ще нося има-няма 10 пъти през живота си (защото по принцип предпочитам по-големите практични чанти) не ми се дават - виж, за обувки бих прежалила повече пари, нали все пак е важно да са удобни, ама на една чанта не знам кое може да й струва 50 лв

Не ви ли предлагат рокля+чанта+обувки от магазина в който сте си избрали роклята.

При мен е така-взех рокля и чанта комплект

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Ето ги обувките ми за изпращането:

http://prikachi.com/images.php?files/725572w.jpg
    http://prikachi.com/images.php?files/725574R.jpg

страшни са много са готини!!!! аз съм малко далече от бала още ама като виждам толкова много хора се вълнуват и някак си ми прехвърлят емоциите и на мен мен винаги с аме кефели онези оглемите рокли като на принцесите както каза някой но 1. че ще са скъпи и 2. че после няма да има къде да я облека... а иначе подкрепям mihailova (или там както се пише ) другите момичета ще се почувстват пренебрегнати... или за всички или за никой...или пък да се съберат група момичет аи така да дадат рокли.. иначе после ще се изострят отношенията на момичетата без рокли към момичето с хубавата рокля...

Cruel Intentions

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Ето ги обувките ми за изпращането:

http://prikachi.com/images.php?files/725572w.jpg
    http://prikachi.com/images.php?files/725574R.jpg

страшни са много са готини!!!! аз съм малко далече от бала още ама като виждам толкова много хора се вълнуват и някак си ми прехвърлят емоциите и на мен мен винаги с аме кефели онези оглемите рокли като на принцесите както каза някой но 1. че ще са скъпи и 2. че после няма да има къде да я облека... а иначе подкрепям mihailova (или там както се пише ) другите момичета ще се почувстват пренебрегнати... или за всички или за никой...или пък да се съберат група момичет аи така да дадат рокли.. иначе после ще се изострят отношенията на момичетата без рокли към момичето с хубавата рокля...
    Честно казано, аз миналите години се вълнувах повече като слушах и гледах как момичетата се подготвят за бала. Сега виждам, че има много по-важни неща - изпити, кандидатстване. Балът е просто един по-официален и доста по-скъп купон, а изпитите ти определят какво ще учиш занапред и накъде ще тръгне живота ти.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Малко тъп въпрос ама колко см. е токчето на тези обувки,защото и аз ги харесах в един сайт но червени
    Ами по моя преценка тока беше около 8 см, стабилен е (тоест не е тънък) и на мен поне би бяха удобни. И хич не са скъпи-40 лв.

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Ами по моя преценка тока беше около 8 см, стабилен е (тоест не е тънък) и на мен поне би бяха удобни. И хич не са скъпи-40 лв.
    Мерси за мен е високо обаче иначе и аз мисля,че са ефтини където ги гледах червените са 29 лв. http://www.obuvki-bg.com/abiturentsk...i.php?start=10

Мега фен
    Град
    София
    В интерес на истината и аз очаквах обувките за бала да са по- скъпи, но минах само с 45лв. Ако има интерес ще кача снимка

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    В интерес на истината и аз очаквах обувките за бала да са по- скъпи, но минах само с 45лв. Ако има интерес ще кача снимка
    Ами няма да е зле

Мега фен
    Град
    София
    http://prikachi.com/files/733026f.jpg

eто ги =) и чантата като бонус :P

Никак не са лоши, ама червеното на роклята не беше ли малко по-друг нюанс? Може и да бъркам, де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си