.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Лентички Стреп?

писах тема за кола маската но не искам да ходя на козметик .. купих си кола маска на лентички Стреп ии нз как се употребяват и дори дали са хубави или да си взема няква друга кола просто други нямаше .. та някой който ги е използвал или знае как става може ли да ми обесни ии стават ли за интимни места много благодаря предварително

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Няма ли листовка,на която да пише как се използват?

Голям фен Аватара на GerYy
    Разлепяш двете половинки...след това залепяш на даденото място..притискаш добре..след това дърпаш в посока обратна на разтежа на косъма.Това е

Повече от фен Аватара на VQTUR
    СТРЕП са може би най-добрите лентички, които знам, добър избор.

Лесно се използват, както ги разлепиш едната половина я оставяш на страна, а другата я залепяш хубаво на мястото, но да не стои прекалено дълго, че ше стане кофти и после рязко дърпаш.
    За интимни части също става, но да знаеш че доста боли...
    Успех!
    МОМИЧЕ СЪМ!

Супер фен
    Град
    в килера
    Съвет: Дърпаш колкото се може по-бързо, защото ако дръпнеш бавно, няма да излезе нито един косъм, а и освен това половината кола маска ще остане по теб и ще лепне.
    А лепнещото се чисти с нещо мазно. Кърпичките, които са към лентичките са мазни, но ако не са достатъчни - бебешко олио или крем.

оох пробвах една на крака ее боли ама се трае ноо не мога да издържа на интимните части аау мн болии и нз кво да права с кво др да ги махам космите от там не искам вече с бръснач щото стават мн корави и през 2-3 дни само треа да ги бръсна оох вече нз кажете някав съвет или начин нз вече

Град
    Варна
    Ех , не се научихте , че кола на интимните части се прави при козметик.
    Envoi moi ! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си